Pia ´nin diyet ve egzersiz günlügü

canımmm naber
valla işten geldim yemek falan ancak girebildim
69.2 kilon ama boyun kaç

evde ölcüyorum 1,66 doktorda ölcüyorum 1, 68 sende 1,67 :))

saskinanne benim gunlugumun adi mihriban,tanistirayim:)

ben dün 90 dk yürüdüm..bugünde yürüdüm 100de mekik cektim

ya,, sabahtan yada gün icinde yazinca mönümü hep karisik yaziyorum..aksam yazsam daha düzenli olucak

eveeet günüm söyleydi

06:30 1 kase azz yagli süt ile tam tahilli gevrek

11:30 1 tane beyaz peynir, maydonoz,paprika, ve domatesli sandivic..

16:30 1 tabak zeytin yagli fasulye 1 dilim kepek ekmegi (ekmeklerimi genelde kendim yapiyorum)

spor,1 saat yürüyüs 100 mekik bikac egzersiz hareketi..vucudumu isitinca vaktim varsa yapiyorum illa bir kac onemli bölgesel egzersiz.. vee etibetimi unutmadim

2lt su

ayhh selam günlügüm

cok yorgunum ://

bugün oruc günüm..oruc gunlerinin ertesi günü sabah taze sikilmis meyve suyuyla gune basliyorum..öglen hafif bir salata aksamda sebze yemegi..bu sekilde zaten etkili oluyormus bu saglik orucu..ms hastasi olan arkadasimi gecen hafta sonu gordugumde gozlerime inanamadim ..parliyordu adeta..cildi yenilenmis gözlerinin ici parliyordu..diger gunlerde normal besleniyorsun zaten..bende pazartesi persembe tutucam..ertesi gunler hafif ,,diger gunlerde malum diyette oldugum icin normal diyete uygun beslenme..biraz acilayim diye yaziyorum bunlari mihriban,,cok yurumusum.. calismamda lazim..offf gevezelik olsun:)

sonuc bugün bisi yemedim

spor,1 saat yürüdüm:)

canim canim canim dün sabah 66 yi gördümmmmmm 66, 8 dim..

sabah taze sikilmis greyfurt suyumu ictim ama sonra tüm gün disaridaydim..nekadar dikkat etmeye calistiysamda eve oldugum gibi guzel beslenemiyorum:/ ve dün regl oldum bakalim pazartesi tartilicam

ama yinede aklimda kaldigi kadar yazmaya calisayim yediklerimi

07:00 1 bardak greyfurt suyu

11:00-12:00 arasi bol yesil salata.. 4-5 tane kusbasi et..kk peynir,,4-5 cubukta patates :/// cok dimi aa birde mini brötchen

patates et hic olmasaymis..israrlarla bukadar kurtarabildim

17:00 izgara tavuk ve bir kac catal salata (salata kötüydü imkanim varken malesef yiyemedim guzel olsaydi sirf salata yiyebilirdim )
3-4 kasik hösmerim

1 saat yürüyüs

günaydinnnn

nasilsin canim? ben yine keyifsizim..bu kis neden böyle oldu bilmiyorum..neyse sabah ayni kilodaydim ..biraz siki tutsaydim düz 66 olurdu belki ama dikkat etmekle birlikte cok sikmadim ve sabah 66 5 gösterdi

sabah kendi yaptigim musli yedim..iicerisine: yulak kepegi yulaf ezmesi biraz misir gevregi 2 hurma 2 kayisi 1 incir light sütle yedim ...aslinda az yaptim ama sanki tum gun acikmiycakmisim gibi bihis var icimde :) tabi ogleden sonra hala ayni mi hissederim bilmiyorum:)

su siralar ayaklarim yerden kesik

canım napıyosun kendi günlüğüme yazdım biraz moralim bozuktu giremedim.
1 kilo verdim 64.7 oldum

selam bewn iyiyim.süper 1 kilo vermissin..az da olsa onemli olan vermek ..yavas giden kilolar geri gelmiyor..umarim onemli bisi yoktur

selam bewn iyiyim.süper 1 kilo vermissin..az da olsa onemli olan vermek ..yavas giden kilolar geri gelmiyor..umarim onemli bisi yoktur

canım rahmimde miyom varmış ameliyat olacakmışım ona canım sıkkın

sevgili günlügüüümmmm

66 tida kaldim..ama laf aramizda66 tiyi gorunce saldim hemen..yani siki tutmuyorum ,,siki tutsam rahat kilo verebilicegimi anladim en az bir 63 64 de inip orada takilirim yine bir sure

yani abartmiyorum ama cok dikkatte etmiyorum dün falan yine bir silkelendim yaris arkadasimin hasta olmasi gevsetti beni biraz

ama daha bir 10gunum var 1 kilo fln daha verebilirim:)

canim 2 haftadir neredeyse hergün yürüyorum ortalama 1 saat:) iyi dimi

bugün guzel bi balik yaptim ispanak soslu somon fileto..biraz abartip büyük almisiim ..sosuda kafamdan turk usulu yaptim..ama herkes cok begendi

sabahlari icinde findik,badem ve kabak cekirdegi olan yulaf gevregi aldim bu kuru yemisler hepsi kavrulmamis..bende kayisi incir ve 1 hurma ilave ediyorum
neredeysee tum gun yetiyor..öglen sade balik yememe ragmen cok tokum

dünde aksam sade light yogurda yulaf karistirip yedim..bakalim..ofhh cok uykum var

geceleri uyku duzenim yok..gunduzleride hareketli geciyor aksam 9 da nakavtum

neyse canim öö püüü yoo ruum

selamm

66 kilo ile tatile cikiyorum hayatim yani 1 ayda 3 kilo olmus oluyor yada 2 bucuk diyelim

ama anladimki biraz ciddi olsam bir iki kilo daha giderdi..ama olmadi..her neyse bir gidelim gelelim kaldigim yerden devam edicem taaki 60 olana kadar
yaz aylarinda kolay olabilicegini düsünüyorum, umuyorum :)

hoscakal canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…