Pia ´nin diyet ve egzersiz günlügü

tesekkürler uyarilarin icin:)

bende aslinda ilk etapda dikkat etmek icin basladim yani diyet yapmadigimi düsünüyordum:) sadece "süt yapar yeye " diye dayatilan asiri tatli yiyceklerden uzak durmak, abur cubur yememek icin..zira biliyorsundur bir cikolata bile nasil etkiliyor sütü hemen fazlalasiyor ama ne kadar faydalidir o sütte onuda bilmiyorum ben daha cok süt yapsin diye asiri tatlidan kacinmak, kaliteli beslenmek amaciyla actim gunlugümü..birazda denemeler yapiyorum..

fazla kilo almadim sadece endiseleniyorum bu dönemde almak istemiyorum..
sence kahvaltim az mi?hergün olmasada gun asiri yumurta yemege calisiyorum..yinede önerin varsa dinlerim:) tekrar tesekkürler yorumun icin

hi günlükcüm,

08:00:büyük bir bardak ilik sirke ve balli su

sabah09:00:1 brocin salam ve kasar ile 1 brocinde cikolata ile :) .. aslinda damarlarimda 1 brocin daha yeme kudreti vardi..o gücü hissediyordum:) ama bir güc daha vardi ki adi irade; oda dediki yeme! onu dinledim ve yemedim :)

ara:1 muz

15:30 dolu bir tabak et sote ve 2 dilim ekmek

16 da evden cikmistim..19 da geldim eve bu saatten sonra yemek istemiyorum..kefir iciyorum suan..erken yattigim icin belki birsey yemem bir bardak cayla bitiririm günümü

bugün 3lt yi tamamladigimdan emin degilim cunku siseden icmedim:/ .
.günüm yogunkosusturmaca gecmesine ragmen extra cikip yürüdüm..yarimsaat..belki az ama olsun .. onu dusundum bugün, yorgun eve geldim yürümiyeyim yarim saat icin cikmiyayim diye dusunurken ciktim..yerken az birsey olmaz diyor yiyoruz sonra az az derken kilolar geliyor...bende az cok demeden yürümek hareket etmek istiyorum..nasil az yerken bile kilo geliyorsa az dahi olsun spor spordur :) iyi düsünmüsüm dimi günlük? cocuksu bi duygusallik var üstümde günlük :) abartiyorum herseyi takiliyorum herseye.. neyse yeter bu kadar iyi geceler

sabah: süt ile müsli

ara : bir avuc kuru kizilcik( cranberry)

ögle: 2 dilim ekmek kasarli

aksam: dürüm :)

1 saat yürüyüs ve 3 lt su :)

sabah: süt ile müsli

ara:259 gr yogurt

ara : bir avuc kuru kizilcik( cranberry)

ögle: 2 dilim ekmek kasarli

aksam: dürüm :)

1 saat yürüyüs ve 3 lt su :)

hoscakal gunlük

Son düzenleme:
sevgili günlügüm,

bir süre seni ihmal edicem..buraya girip bir günlük yediklerimi yazmaya dahi firsatim olmuyor bazen..
bebegim suan 3 aylik oldu..
söyle dusundum 1. ayin sonunda 6 ayimizi tamamlamis olucaz..ve sonrasinda disiplinli bir diyet uygulamak zor olmiycak..suan korkuyor ve endiseleniyorum bebegimi besledigim icin..en az 6 ay sadece annesütü ile beslemek istiyorum sonrasinda diyet yaptigim halde gelirse ne ala azalirsa oldugu kadar deme sansim, belki hakkim olucak 8)
zaten 9 ay zarfinda toplam 7 kilo aldim ..hastaneden cikarken bu kilolarin tamami gitmisti..sonraaaaaa bu 2 ayda dogum yaptigim kiloya geldim :)) 7 kiloyu geri aldim.. burda seninle saniyorum 1 bucuk 2 kilosuda gitti..simdi 3 ay izin istiyorum..bu 3 ay icinde diliyorum , umuyorum dikkat edicem kilo almiycam ..söz!!:)) verirsem ne ala:)) 2. ayda 6 ayimi tamamladigimda baslasam bu 5-6 kiloyu cok rahat verebilirim diye düsünüyorum.. umarim oyle olur.... buraya girip listemi yazicam diye nete girdigimde oyalaniyorum bakiniyorum derken vakit geciyor ve bundan nefret ediyorum..bebegim buyudugunde birbirimizi daha iyi taniycaz ve kolaylasicak bazi seyler..simdi biraz zor olsada cok guzel hersey...hayatimin en guzel dakikalarinin her saniyesinin tadina varmak istiyorum

görüsmek üzere:)) dönücem :))

canim günlügüm bebegim 4 aylik oldu:)..feci yiyorum :) ama almiyorum..vermedim de

öyle...

eski elbiselerim olmuyor..yeni elbiseler istemiyorum.. derhal spora baslamaliyim..dikkat etmeliyim!!

bana önerileriniz var mi? lütfen?

sabah güzel bir kahvalti yaptim

artik spora agirlik vericem !!!

sabah yarim saat yürüdüm..ardindan slim in 6 pack yaptim ve tibetin 5 hareketi

bu slim in 6pack daha once yaptigim bir programdi.karin icin mukemmel bir program..biraz zorlandim ama tamamladim..zaten 12 dakika ama cok etkili.. tavsiye ederim herkese

emzirirken hiç diyet yapmadım zaten sadece 4 ay emzirebildim kızımı ((((
ama bence ekmeği şekeri ve hamur islerini azaltarak bol su ve sporla gider kilolarınız
emzirmekde fazlasıyla kalori yaktırıyor zaten sebze meyve ağarlıklı beslendikten sonra
sütünüzde azalma olucağını sanmıyorum

yazin icin tesekkürler beyazbulut

diyet diye kastimda bu zaten ama dikkat edip diyet moduna gecmeyinca aralarda hamurda kaciyor sekerlemelerde kaciyor..farkinda dahi olmuyorum yediklerimin..sonra bir bakiyorum ki gün sonunda,,dünyalari yemisim

o yüzden bu gunlugu acmistim..yoksa kati bir diyet programi uygulamiycam 6 ayim dolana kadar

su durumda önerilerini bekliyorummmm

sabah 1 elma

sabah (1 saat sonra) 4 dilim ekmek (ekmeklerim yulafli hafif tost ekmegiydiiiii) 2 dilimini kasar ve salamla------2dilimini recelle yedim..2 dilim sayilir :)

ara 1 muz

ögle 2 biber dolmasi

ara 1 fincan kahve ve 1 waffeln

aksam bir kase un ile sütlü corba ve 1 biber dolmasi

belki ilerleyen saatlerde meyve yerim

SPOR

sabah yarim aksam yarim saat olmak üzere 1 saat yürüyüs

karin icin slim in 6 pack (12 dk sürüyor)

tibetin 5 hareketine basladim bugün vucudum isinmiskende onu yaptim 3 erlerle basladim bakalim devamini getirebilecekmiyim

görüsmek üzere günlügüm

merhaba bebeğiniz çok küçük allah bağışlasın emzirdiğin için daha çok kalori yakarsın
ben hemen hemen bütün menünü okudum doğru düzgün hiç sebze yemeği ve baklagil yemeği görmedim hiç salatada görmedim
eger sebze yemeği baklagil yemeği veya buglama tarzı etbalık tavuk yersen yanına salata ayran eklersen ve her ögün 1 2 dilim ekmek yersen bolbol su içip şeker tuz yağ ve pastabörekden uzak durursan güzelce kilo verirsin sütünde kaliteli olur
günlük cevizini sütünü rezene çayını (daha birçok şey var kalitesini arttıran) yiyip içersen sütün kaliteside artar bunları ara ögünlerine dağıtabilirsin
sporuna diyecek yok maşallah çok güzeeelll

cok haklisiniz..hic yemiyor degilim,ama az tüketiyorum bu saydiklarinizi..etle aram yok..yesilliklerdede bazilari gaz yapiyor diye uzak durdum..baklagillerde aslinda yiyorum ama demek ki buraya yazdigim günlerde denk gelmemis..

ama yazdiginiz gibi haftalik bir mönü olusturup dikkat etsem iyi olucak..hemde atlamamis olurum bazi gidalari:)

salata konusunda bir edisemi yazmak istiyorum; ben yurtdisindayim ve sebze ve meyvelerin saglikli olmasi konusunda paranoyaya baglamis durumdayim ..sanki yememek daha saglikli saniyorum.. aslinda illa yurda giris yapmadan kontrolden geciyor..hemde ciddi bir kontrolden..ama yinede türkiyedeki o sebze ve meyveler yok.. mesela marulda eisberg diye tabir edilen marul cinsi aslinda yokmus israilin türettigi bir marulmus..dogru düzgün marul bulamiyorum..lahana gaz yapar diye yiyemiyorum..domates zaten yazin bir kac ayin disinda yenicek gibi degil...annecigim geldiginde bana cok hak verdi yaz ayinda bile domatesler öyle kötüydüki..mesela yesil biber...yiyemiyorum cok kalin kabuklu yenicek gibi degil..yurtdisindaki arkadaslar bana kizmasinda simdi:)..ne kaldi ki geriye?? havuc??turp baskaa:) bilmiyorum

ama arkadasim sadiyem uyarin icin cok tesekkür ederim..mönüme daha dikkat edicem.. acisi ileriki yillarda cikar..bunu biliyorum

yarin ilk isim gidip haftalik sebze alisverisi olucak:)

yeşilliğin sebzenin ve meyvenin içinde yaşayan bir insan olarak çok üzüldüm bunlardan uzak olmanızaaa
sizde haklısınız aslında insan emin olamıyo burdan bi arkadaş da et yemiyordu helal olmayabilir diye oda yurt dışındaydı
türkiyeye geldiğinizde birçok sebzenin koservelerinden yapıp götürebilirsiniz aslında sebze yiyemiyorsanız ozaman sizde nohut mercimek barbunya fasülye vb şeylere ağırlık verin çünkü et kadar besin değeri yüksek hem bebeğiniz içinde iyi olur rezene çayınıda öneririm ben oğlumu emzirirken hergün 2 kupa içiyordum sütüm oluyordu onu içmediğim gün hiç sütüm olmuyordu yani sütüm azdı ama onu rezeneye borçluyum hem gaz giderici bebek için
fındık ceviz badem kuru üzüm bu tarz şeyleride öğüne yayın eminim kaliteli ve bolbol sütünüz olur

ben de ingiltere'deyim ve de aynen senin yasadigin sikintiyi cekiyorum canim. gerci yavas yavas alistim tabi ama... taze sebze meyve bulmak burada imkansiz. hep baska ulkelerden gelen bol hormonlu kocaman kocaman sebzeler var. patlican karpuz kadar neredeyse. kucuk citir citir biber yok dedigin gibi kalin acayip birsey. salatalik kolum kadar. iceberg olayi guzel ama ben cok seviyorum salataya marul yerine zaten turkiyedeyken de iceberg koyardim.
nerede yasadigini bilmiyorum canim ama illa ki sevecegin birkac sebze vardir. mesela ben en cok brokoli, karnabahar, bruksel lahanasi ve ispanak tuketiyorum. onlar gayet guzel turkiyedekiler gibi. kabak da aliyorum hemen her hafta neredeyse. domates olarak da kucuk cherry domatesleri tavsiye ederim normal domatesler rezalet.

arkadaşıma katılıyorum

yorum icin tesekkurler bahsettiginiz sebzeleri severek tüketiyorum..brokoliyi sade buharda haslayip hatta cig bile yerim ..paprika fln..su sira gaz yapar endisesiyle bazi sebzeleri,yiycekleri azalttim ..kabagida yazin daha cok tüketiyorum ..buzdolabimda 2-3 yildir asili bir kagit var..her ayin, mevsimin meyve,sebze ve baligi yaziyor..mevsimine göre tüketmeye calisiyorum..ben daha cok maruldan ve bazi salatalik malzemelerden bahsetmistim.

mesela su siralar ceviz findik fistik( kabuklu)tam zamani az az tüketiyorum..halihazirda surekli iki kutum vardir.birinde findik badem ceviz digerinde incir kayisi uzum kuru erik fln

ben biraz bebegimin telasindan bazi seyleri eksik ve guzel ifade edememisim:)

ama zahmet edip uyardiginiz icin cok tesekkür ederim

uyari hatirlatma her zaman iyidir:)

sevgili günlük,

güne müthis basladim ... sporla!!

2 gün giremedim..yemeklerimi iyi yedim luzumsuz birsey yemedigimi hatirliyorum:)

sabah 06:30 2dilim"ekmek arasi"fistik ezmesi ve cikolata

11:00 1 sandivic (yumurta,beyaz peynir ve domates ile) 2-3 kasik tahin ve pekmez

13:00 1 kase kis corbasi (adini ben koydum:) icinde bugday, kuru fasulye,nohutvar)

17:00 3 sarma, 2 mercimek köftesi 1 dilim kek ( bu cok luzumsuz olmus:/ )

spor sabah 40 dk yürüdüm
ardindan slim in 6 pack
tibetin 5 hareketi
biraz egzersiz ve stretching:)

sabah:1 yumurta..3 - 4 ceviz

11:00 bir tabak taze fasulye

13:00 bir tabak firinda ton balikli makarna

15:00 bir muz ve mandalina

17:00 5-6 bulgurlu lahana dolmasi

günlük ortalama 3 ila 4 lt su iciyorum

bugün olumsuz hava sartlarina ragmen 45 dakika yürüdüm

sevgiyle gunluk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…