canım hayırlı olsun demek isterim ilk önce....
bebişin daha çok küçükmüş....
yediklerine dikkat ederek biraz daha bekleseydin...
ben bebişimi doğurduktan 2 sonra bile hala hamilelikten olan göbüşüm gitmemişdi.
5 6 ayda anca vucüd kendine geliyo...
bebeşin 6 aylık olana kadar bekle derim...
hem sen hemde bebşin kendine gelir...
yanlış anlama çok ye demiyorum.zaten sütte önemli olan su dur.sen zaten,
bol bol su içiyosun.
sabah kahvaltın çok az....
sütün azalırsa geri gelmesi çok zor oluyo..
tabi yinede sen bilirisn
emzirirken hiç diyet yapmadım zaten sadece 4 ay emzirebildim kızımı((((
ama bence ekmeği şekeri ve hamur islerini azaltarak bol su ve sporla gider kilolarınız
emzirmekde fazlasıyla kalori yaktırıyor zaten sebze meyve ağarlıklı beslendikten sonra
sütünüzde azalma olucağını sanmıyorum
etkili bi diyet gibi görünüyo..
sabah 1 elma
sabah (1 saat sonra) 4 dilim ekmek (ekmeklerim yulafli hafif tost ekmegiydiiiii) 2 dilimini kasar ve salamla------2dilimini recelle yedim..2 dilim sayilir :)
ara 1 muz
ögle 2 biber dolmasi
ara 1 fincan kahve ve 1 waffeln
aksam bir kase un ile sütlü corba ve 1 biber dolmasi
belki ilerleyen saatlerde meyve yerim
SPOR
sabah yarim aksam yarim saat olmak üzere 1 saat yürüyüs
karin icin slim in 6 pack (12 dk sürüyor)
tibetin 5 hareketine basladim bugün vucudum isinmiskende onu yaptim 3 erlerle basladim bakalim devamini getirebilecekmiyim
görüsmek üzere günlügüm
merhaba bebeğiniz çok küçük allah bağışlasın emzirdiğin için daha çok kalori yakarsın
ben hemen hemen bütün menünü okudum doğru düzgün hiç sebze yemeği ve baklagil yemeği görmedim hiç salatada görmedim
eger sebze yemeği baklagil yemeği veya buglama tarzı etbalık tavuk yersen yanına salata ayran eklersen ve her ögün 1 2 dilim ekmek yersen bolbol su içip şeker tuz yağ ve pastabörekden uzak durursan güzelce kilo verirsin sütünde kaliteli olur
günlük cevizini sütünü rezene çayını (daha birçok şey var kalitesini arttıran) yiyip içersen sütün kaliteside artar bunları ara ögünlerine dağıtabilirsin
sporuna diyecek yok maşallahçok güzeeelll
cok haklisiniz..hic yemiyor degilim,ama az tüketiyorum bu saydiklarinizi..etle aram yok..yesilliklerdede bazilari gaz yapiyor diye uzak durdum..baklagillerde aslinda yiyorum ama demek ki buraya yazdigim günlerde denk gelmemis..
ama yazdiginiz gibi haftalik bir mönü olusturup dikkat etsem iyi olucak..hemde atlamamis olurum bazi gidalari:)
salata konusunda bir edisemi yazmak istiyorum; ben yurtdisindayim ve sebze ve meyvelerin saglikli olmasi konusunda paranoyaya baglamis durumdayim ..sanki yememek daha saglikli saniyorum.. aslinda illa yurda giris yapmadan kontrolden geciyor..hemde ciddi bir kontrolden..ama yinede türkiyedeki o sebze ve meyveler yok.. mesela marulda eisberg diye tabir edilen marul cinsi aslinda yokmus israilin türettigi bir marulmus..dogru düzgün marul bulamiyorum..lahana gaz yapar diye yiyemiyorum..domates zaten yazin bir kac ayin disinda yenicek gibi degil...annecigim geldiginde bana cok hak verdi yaz ayinda bile domatesler öyle kötüydüki..mesela yesil biber...yiyemiyorum cok kalin kabuklu yenicek gibi degil..yurtdisindaki arkadaslar bana kizmasinda simdi:)..ne kaldi ki geriye?? havuc??turp baskaa:) bilmiyorum
ama arkadasim sadiyem uyarin icin cok tesekkür ederim..mönüme daha dikkat edicem.. acisi ileriki yillarda cikar..bunu biliyorum
yarin ilk isim gidip haftalik sebze alisverisi olucak:)
cok haklisiniz..hic yemiyor degilim,ama az tüketiyorum bu saydiklarinizi..etle aram yok..yesilliklerdede bazilari gaz yapiyor diye uzak durdum..baklagillerde aslinda yiyorum ama demek ki buraya yazdigim günlerde denk gelmemis..
ama yazdiginiz gibi haftalik bir mönü olusturup dikkat etsem iyi olucak..hemde atlamamis olurum bazi gidalari:)
salata konusunda bir edisemi yazmak istiyorum; ben yurtdisindayim ve sebze ve meyvelerin saglikli olmasi konusunda paranoyaya baglamis durumdayim ..sanki yememek daha saglikli saniyorum.. aslinda illa yurda giris yapmadan kontrolden geciyor..hemde ciddi bir kontrolden..ama yinede türkiyedeki o sebze ve meyveler yok.. mesela marulda eisberg diye tabir edilen marul cinsi aslinda yokmus israilin türettigi bir marulmus..dogru düzgün marul bulamiyorum..lahana gaz yapar diye yiyemiyorum..domates zaten yazin bir kac ayin disinda yenicek gibi degil...annecigim geldiginde bana cok hak verdi yaz ayinda bile domatesler öyle kötüydüki..mesela yesil biber...yiyemiyorum cok kalin kabuklu yenicek gibi degil..yurtdisindaki arkadaslar bana kizmasinda simdi:)..ne kaldi ki geriye?? havuc??turp baskaa:) bilmiyorum
ama arkadasim sadiyem uyarin icin cok tesekkür ederim..mönüme daha dikkat edicem.. acisi ileriki yillarda cikar..bunu biliyorum
yarin ilk isim gidip haftalik sebze alisverisi olucak:)
ben de ingiltere'deyim ve de aynen senin yasadigin sikintiyi cekiyorum canim. gerci yavas yavas alistim tabi ama... taze sebze meyve bulmak burada imkansiz. hep baska ulkelerden gelen bol hormonlu kocaman kocaman sebzeler var. patlican karpuz kadar neredeyse. kucuk citir citir biber yok dedigin gibi kalin acayip birsey. salatalik kolum kadar. iceberg olayi guzel ama ben cok seviyorum salataya marul yerine zaten turkiyedeyken de iceberg koyardim.
nerede yasadigini bilmiyorum canim ama illa ki sevecegin birkac sebze vardir. mesela ben en cok brokoli, karnabahar, bruksel lahanasi ve ispanak tuketiyorum. onlar gayet guzel turkiyedekiler gibi. kabak da aliyorum hemen her hafta neredeyse. domates olarak da kucuk cherry domatesleri tavsiye ederim normal domatesler rezalet.
ben de ingiltere'deyim ve de aynen senin yasadigin sikintiyi cekiyorum canim. gerci yavas yavas alistim tabi ama... taze sebze meyve bulmak burada imkansiz. hep baska ulkelerden gelen bol hormonlu kocaman kocaman sebzeler var. patlican karpuz kadar neredeyse. kucuk citir citir biber yok dedigin gibi kalin acayip birsey. salatalik kolum kadar. iceberg olayi guzel ama ben cok seviyorum salataya marul yerine zaten turkiyedeyken de iceberg koyardim.
nerede yasadigini bilmiyorum canim ama illa ki sevecegin birkac sebze vardir. mesela ben en cok brokoli, karnabahar, bruksel lahanasi ve ispanak tuketiyorum. onlar gayet guzel turkiyedekiler gibi. kabak da aliyorum hemen her hafta neredeyse. domates olarak da kucuk cherry domatesleri tavsiye ederim normal domatesler rezalet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?