Pia ´nin diyet ve egzersiz günlügü

bu sefer menün çok başarılı tebrik ederim
nasıl kilonda değişme varmı
yürümek için 45 dk da yeter zaten süpersin

bu sefer menün çok başarılı tebrik ederim
nasıl kilonda değişme varmı
yürümek için 45 dk da yeter zaten süpersin

tesekkürlerr..iste , ,mönümü hazirlayip özel biseyler yapamiyorum simdilik ..biraz böyle idare edicez..

yok bakmadim:) söyle biraz yol alayim..sonra degismezse moralim bozulmasin:)

haftaya bakabilirim mesela

tesekkürlerr..iste , ,mönümü hazirlayip özel biseyler yapamiyorum simdilik ..biraz böyle idare edicez..

yok bakmadim:) söyle biraz yol alayim..sonra degismezse moralim bozulmasin:)

haftaya bakabilirim mesela

bende ayın 14 ünü bekliyorum 1 ayım dolacak şuana kadar 4 kilo vermiştim ama adana maceram oldu 3günlük kaçamak doluydu almışımdır die korkup tartılamıyorum artık aldıysam ayın 14 üne kadar veririm en azından

dilerim almamissinizdir:)

bugün guzel bir kahvalti yaptim..sabah saatlerinde canimin istedigi birseyler varsa yiyorum ki ilerleyen saatlerde cosmiyayim:)

sabah 7 de 1 kivi
9:30 1 dilim ekmek 2 yumurta,bir kac cicek karnibahar.. 1 dilimde cikolatali ekmek ve yarim muz

ara 1 bardak kirmizi üzüm suyu (nefisti)

spor yaptim buarada 35-40 dk yürüdüm sonrasinda slim in 6 pack..bakalim 6 packlerim geri gelicekmi:)
15 dk da egzersiz toplam 70-80 dk spor yaptim

standart egzersizlerimi yazicam hep unutuyorum yada zamanim kisitli oluyor..yeni hayatima alisayim alistimda düzene koyayim :) koydumda:)) bir otursun düzen:)tek tek yazicam

sevgili günlük,

nesem yerinde lakin hasta olmak üzereyim..grip baslangici gibi bir kirginlik ve agri var uzerimde

günümü bitirdim; yazayim

07:00 1 kiwi

09:30 2 dilim ekmek,2 yumurta,2-3 tk nutella yarim muz

12:00 4 lahana dolmasi

16:30 3 yk etli patates,2 yk eriste,2 yk cigerli tavuk sote 1dilim ekmek..

arada seker ihtiyacimi bastirmak birazda sütüm ve hatta enerji icin seker yada cikolata atiyorum agzima :S bügun abir ara "riesen" bir arada "amicelli" vardi agzimda..nasil girdi kim verdi nasil yedim hatirlamiyorum :)

sporumuda yazmistim kopyalayayim

35-40 dk yürüdüm sonrasinda slim in 6 pack..bakalim 6 packlerim geri gelicekmi:)
15 dk da egzersiz toplam 70-80 dk spor yaptim

aksam ustu 2 dk da hava almak amaciyla yine ciktim

vallahi o çiklatalar nasıl giriyo ağzımıza nasıl yiyoruz ve nasıl yutuyoruz nezaman paket bitiveriyo bilmiyoruz ama bitipde elinde boş paket kalınca bak onu iyi biliyoz iştee
bu arada menün güzel zaten sütün olması için iyice kısmaman gerek sporunuda çok iyi yapıyorsun ama su içmiyormusun yoksa içiyorsunda yazmıyormusun bakalım

biraz kirginligim gecti sevgili gunlük..minik burnum hala akiyor:) kücük gözlerim dahada kisiliyor:)ama yüzüm gülüyor ya sebebsiz,, bu yeter
günüm söyleydi

07:00 bir kase sütle müsli

11:30-13:00 bir yumurtali rocali sandivic,bir tabakl hafif tuzlu yagsiz patates, 1 fincan kahve

17:001 kase tavuk corbasi(gribim icin özel yaptim) bir tabak az yagli az tuzlu sade bir makarna

birazdanda meyve yiycem

spor yok

su, cay 4ltden belki fazla sivi tükettim

iyi geceler

yüzünün gülmesine sevindim ıhlamur yap iç iyi gelir
menünde gayet iyiii
sporda yapma zaten bende 2gün yapmadım öksürüyordum dün yaptım gece gene birsürü öksürdüm

yüzünün gülmesine sevindim ıhlamur yap iç iyi gelir
menünde gayet iyiii
sporda yapma zaten bende 2gün yapmadım öksürüyordum dün yaptım gece gene birsürü öksürdüm

sanada gecmis olsun..benim minigimde az gürültücü bir bebek..dun gece 2 saat uyuyabildim..haliyle yorgun dusuyorum..gece cok acikmistim mesela ama yemedim. su ictim bol bol,, rahatlamak icin
gribin tek ilaci istirahat..iyi bir dinlenelim

sabah 2 dilim ekmek,yarim kk peynir,5 zeytin, 2 parca domates salatalik,2 cok minik köfte..ve ekmegimin bir dilimini pekmez ve recel esliginde yedim

haftasonunu merak ediyorum bukadar yogunlukta yediklerimede dikkat etmek yoruyor beni..degisiklik olmazsa uzulucem

çok yoğun olduğunu söylüyorsun sürekli çalışıyorsun sanırım
benim oğlum daha küçükken çok akıllı usluydu kalınbi battaniye sererdim yere yatırırdım saatlerce oynardı bi emzirmek için bide altını değiştirmek için alırdım kucağıma. 7aylıkken emekledi 8aylıkken felan tutupyürümeye başladı 1yaşına girmedende yürüdü şuan 22 aylık okadar haylaz kii yaka silktiriyor

calisiyorum sadiyem,
birazda evhamli biriyim..benim 2 kuzum daha var..onlarinda günlük programlari cok aktiv ,,herseye yetismeye calisiyorum..iyi guzelde..eksiksiz kusursuz olsun diyince orada basliyor zaten yorgunluk..oglum duymasinda simdi, mesela bir pazar bosum var o gunlerdede oglumun maclari oluyor genelde..ve ben minigimle neredeyse her maca gidiyorum ve sayet mac evdeyse hazirlik yapilmasi fln gerekiyor..okullarin programlari clublerin programlari derken bos gunlerde dinlenmeye vakit olmuyor..sikayetcide degilimde.. diyet olunca hani:) zor oluyor

bugün biraz keyifsizim..neredeyse hic bisi yemedim..sabah bir sandivic ve bir kase corbayla duruyorum..istahimda yyok yemege ..neyse.. bu gün böyle

çalışmak ev ve 3 çocuk çok zordur eminim ben evde ve tek çocuklu olduğum halde zor geliyo bazen bizim fazla aktivemizde yok açıkcasıı ama genede yoruluyor insan
hiç bişe yememişsin neyse bakalım keyifsizliğine bağlıyorum ama bebişini emzirdiğini unutma sakın

evet, yogunum derken basit bi gecistirme yapiyorum yani aslinda:) ama onlar benim "anti aging" im, ihtiyacim, ekmegim suyum,,sebebim..guzel olan herseyimin sebebleri..kücücük bir bebek öyle büyük bir guc veriyorki:) destanlar yazabilirim..ama mevzuumuz bu degildi dimi:)

dün gece ilerleyen saatlerde mutfaga gittim dolaplari karistirdim ve yemege uygun buldugum iki dilim pasta yedim :) coppenraht&wiese markasinin yeni bi pasta serisi cikmisti..yenide sayilmazya neyse gecen bütün cikan cesitlerinden almistim:) böyle bir manyakligimda var..2 parca yedim malesef dedigin gibi sütümü düsünerek ( nasilda sucu attim üzerimden) birde ben regl oldum ..cok yogun bi regl donemi geciriyorum..sasirdim ...normalmi bilmiyorum ..

2 hafta sonra bebegim 5 aylik olucak..büyüdükce diyeti netlestiricem

sadiyecim korkuttun benii ,bende 2 kızdan sonra oğlanı buldumm ,1 yaşında kucak delisii her yeri dağıtıyorr demekki büyüdükçe daha da haylaz oluyorlarr

pia cım linki koyman çok iyii oldu biraz baktım bende
eskiden kilo verdiğimde bende yürüyüş yaptıktan sonra hergün hareket yapardım çok faydası oldu,ben daha önce 80 de 56 inmiş bir insanım ama bir çocuk daha doğurdum ve 87 yimm
fena gaza geldim günlüğünü okuyunca çokk güzel davranıyorsun günlüğüne

ben suyun sütü arttırdığına çok inanıyorum kendimde bizzat gördümm akşama kadar 2 litre su içmek

sadiyecim korkuttun benii ,bende 2 kızdan sonra oğlanı buldumm ,1 yaşında kucak delisii her yeri dağıtıyorr demekki büyüdükçe daha da haylaz oluyorlarr

benimde bir oglum ve kizim vardi..kendimizi tam saniyorduk ama bir eksigimiz varmis bir kizim daha olmaliymis, kizimin bir kardesi daha olmaliymis..kaldi ki benim kiz kardesim yok ve zaman zaman hissederim yoklugunu..simdi bir minik kizim daha var..simdi tamam olduk..benimde oglum cok sakindi..kizlar feci:) buyuk kizimda gürültücü bir bebekti..simdi kücük bebegimde öyle..kiz iste:) cadi:) cok normal:) oglanda gayet sakin ve vakur:)

bazi ilavelerde yaptim bu egzersizlere..duzenli yapmaya basladigimda tek tek yazicam..ama orada yazanlari bile sabah kalkinca esnemek icin yapsak , emiim cok
faideli olur..ben hep ortalama 55- 60 arasinda seyreden bir kilo yapisindayim..cok guzel yerim aslinda ama kendimcede dikkat ederim..yada aktiv olmak,spor yapmaktan kaynaklaniyorda olabilir kilomu korumak,,

sonra bir trafik kazasi gecirmistim..uzun bir istirahat dönemi gecirdim ..yataktan kalktigimda 68 kiloydum..sonra burda verdim o kilolari..simdide minik bebisimin bana hediyesi kilolar var.. 7-8 kilo vermeliyim ama fazlasini verirsem de cok daha fit ve ideal de olabilirim.. bunu 8 kiloyu verdikten sonra karar vericem ilk etapda amacim 8 kilo vermek.

sende daha önce vermissin simdi yine basarabilirsin bence..hani hep derlerya yas ilerleyince zor oluyor fln diye..yasini bilmiyorumda ben pek inanmiyorum ona..sadece inanmakla ilgili oldugunu dusunuyorum..zira bir teyzem azmetti ve 90 li kilolardan 60 li kilolara indi..
günlügümün sana gaz vermesine sevindim..

ben suyun sütü arttırdığına çok inanıyorum kendimde bizzat gördümm akşama kadar 2 litre su içmek

ben 2 litreden cok daha fazla iciyorum..ama 3.ayimiz biterken bebegim biraz huysuzlandi ve beni reddetti.. o dönem biraz israrci davrandim..karsiliginida gördüm emmeye devam ediyor ama sanki o durumdan sonra ne kadar su rezene bilumum süt yapan sey tüketsemde sütüm azaldi..bilemiyorum ..bu onumdeki 1 aylik sürec böyle gecicek ..baska bir alternatif hic sunmuyorum kendime..o yüzden sabrediyorum.. hem diyetim..hem duzensiz, programsiz yasamimiz icin :))

günaydin sari civcivim

seni actigim günden beri 2 kilo fln vermisim ..ama ben 800 gr diye dusunuyorum cunku o iki kilo yedigimde cikan midem bosken giden kilolar gibiydi..emin degilim oyuzden..

ama su an 1.evredeyiz yani "vermek yerine almama cabasi " ve onu basardim..2. evremiz verme olucak...sonrada verdiklerimizi korumak..en azindan bi süre takip altinda kalmaliyim ki sabitlessin verdigim kilolar..yoksa uzgunum ama ömür boyu diyet modunda olamam..yani bigün olucak ve bu defteri kapiycam.ama ne kadar sürer bu durum bilmiyorum..
öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…