sabah:1 yumurta..3 - 4 ceviz
11:00 bir tabak taze fasulye
13:00 bir tabak firinda ton balikli makarna
15:00 bir muz ve mandalina
17:00 5-6 bulgurlu lahana dolmasi
günlük ortalama 3 ila 4 lt su iciyorum
bugün olumsuz hava sartlarina ragmen 45 dakika yürüdüm
sevgiyle gunluk:)
bu sefer menün çok başarılı tebrik ederim
nasıl kilonda değişme varmı
yürümek için 45 dk da yeter zaten süpersin
tesekkürlerr..iste , ,mönümü hazirlayip özel biseyler yapamiyorum simdilik ..biraz böyle idare edicez..
yok bakmadim:) söyle biraz yol alayim..sonra degismezse moralim bozulmasin:)
haftaya bakabilirim mesela
sevgili günlük,
nesem yerinde lakin hasta olmak üzereyim..grip baslangici gibi bir kirginlik ve agri var uzerimde
günümü bitirdim; yazayim
07:00 1 kiwi
09:30 2 dilim ekmek,2 yumurta,2-3 tk nutella yarim muz
12:00 4 lahana dolmasi
16:30 3 yk etli patates,2 yk eriste,2 yk cigerli tavuk sote 1dilim ekmek..
arada seker ihtiyacimi bastirmak birazda sütüm ve hatta enerji icin seker yada cikolata atiyorum agzima :S bügun abir ara "riesen" bir arada "amicelli" vardi agzimda..nasil girdi kim verdi nasil yedim hatirlamiyorum :)
sporumuda yazmistim kopyalayayim
35-40 dk yürüdüm sonrasinda slim in 6 pack..bakalim 6 packlerim geri gelicekmi:)
15 dk da egzersiz toplam 70-80 dk spor yaptim
aksam ustu 2 dk da hava almak amaciyla yine ciktim
biraz kirginligim gecti sevgili gunlük..minik burnum hala akiyor:) kücük gözlerim dahada kisiliyor:)ama yüzüm gülüyor ya sebebsiz,, bu yeter
günüm söyleydi
07:00 bir kase sütle müsli
11:30-13:00 bir yumurtali rocali sandivic,bir tabakl hafif tuzlu yagsiz patates, 1 fincan kahve
17:001 kase tavuk corbasi(gribim icin özel yaptim) bir tabak az yagli az tuzlu sade bir makarna
birazdanda meyve yiycem
spor yok
su, cay 4ltden belki fazla sivi tükettim
iyi geceler
yüzünün gülmesine sevindim ıhlamur yap iç iyi gelir
menünde gayet iyiii
sporda yapma zaten bende 2gün yapmadım öksürüyordum dün yaptım gece gene birsürü öksürdüm
sanada gecmis olsun..benim minigimde az gürültücü bir bebek..dun gece 2 saat uyuyabildim..haliyle yorgun dusuyorum..gece cok acikmistim mesela ama yemedim. su ictim bol bol,, rahatlamak icin
gribin tek ilaci istirahat..iyi bir dinlenelim
sabah 2 dilim ekmek,yarim kk peynir,5 zeytin, 2 parca domates salatalik,2 cok minik köfte..ve ekmegimin bir dilimini pekmez ve recel esliginde yedim
haftasonunu merak ediyorum bukadar yogunlukta yediklerimede dikkat etmek yoruyor beni..degisiklik olmazsa uzulucem
calisiyorum sadiyem,
birazda evhamli biriyim..benim 2 kuzum daha var..onlarinda günlük programlari cok aktiv ,,herseye yetismeye calisiyorum..iyi guzelde..eksiksiz kusursuz olsun diyince orada basliyor zaten yorgunluk..oglum duymasinda simdi, mesela bir pazar bosum var o gunlerdede oglumun maclari oluyor genelde..ve ben minigimle neredeyse her maca gidiyorum ve sayet mac evdeyse hazirlik yapilmasi fln gerekiyor..okullarin programlari clublerin programlari derken bos gunlerde dinlenmeye vakit olmuyor..sikayetcide degilimde.. diyet olunca hani:) zor oluyor
bugün biraz keyifsizim..neredeyse hic bisi yemedim..sabah bir sandivic ve bir kase corbayla duruyorum..istahimda yyok yemege ..neyse.. bu gün böyle
çalışmak ev ve 3 çocuk çok zordur eminim ben evde ve tek çocuklu olduğum halde zor geliyo bazen bizim fazla aktivemizde yok açıkcasıı ama genede yoruluyor insan
hiç bişe yememişsin neyse bakalım keyifsizliğine bağlıyorum ama bebişini emzirdiğini unutma sakın
çok yoğun olduğunu söylüyorsun sürekli çalışıyorsun sanırım
benim oğlum daha küçükken çok akıllı usluydu kalınbi battaniye sererdim yere yatırırdım saatlerce oynardı bi emzirmek için bide altını değiştirmek için alırdım kucağıma. 7aylıkken emekledi 8aylıkken felan tutupyürümeye başladı 1yaşına girmedende yürüdü şuan 22 aylık okadar haylaz kii yaka silktiriyor
pia cım linki koyman çok iyii oldu biraz baktım bendehttp://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/386249-1-gunde-etkisini-gosteren-egzersiz-5.html
egzersizler bunlar..hepimizin bildigi egzersizler..ben zaman zaman yapiyordum ama burada toparlanmis bir sekilde ..birkac ilavelerim oldu benim durus bozukluklari icin..onun disinda iyi bir yürüyüsün ardindan bunlari yapmak ve esneyip bitirmek bir salona gitmis kadar oluyor
ayrica spor insani mutlu ettigi icin kesinlikle yeni annelerin ihtiyaci var.en az bir isirgan otu cayi yada örnk tahin kadar sütün artmasina faydasi var
tesekkürler uyarilarin icin:)
bende aslinda ilk etapda dikkat etmek icin basladim yani diyet yapmadigimi düsünüyordum:) sadece "süt yapar yeye " diye dayatilan asiri tatli yiyceklerden uzak durmak, abur cubur yememek icin..zira biliyorsundur bir cikolata bile nasil etkiliyor sütü hemen fazlalasiyor ama ne kadar faydalidir o sütte onuda bilmiyorum ben daha cok süt yapsin diye asiri tatlidan kacinmak, kaliteli beslenmek amaciyla actim gunlugümü..birazda denemeler yapiyorum..
fazla kilo almadim sadece endiseleniyorum bu dönemde almak istemiyorum..
sence kahvaltim az mi?hergün olmasada gun asiri yumurta yemege calisiyorum..yinede önerin varsa dinlerim:) tekrar tesekkürler yorumun icin
sadiyecim korkuttun benii ,bende 2 kızdan sonra oğlanı buldumm ,1 yaşında kucak delisii her yeri dağıtıyorr demekki büyüdükçe daha da haylaz oluyorlarr
pia cım linki koyman çok iyii oldu biraz baktım bende
eskiden kilo verdiğimde bende yürüyüş yaptıktan sonra hergün hareket yapardım çok faydası oldu,ben daha önce 80 de 56 inmiş bir insanım ama bir çocuk daha doğurdum ve 87 yimm
fena gaza geldim günlüğünü okuyunca çokk güzel davranıyorsun günlüğüne
ben suyun sütü arttırdığına çok inanıyorum kendimde bizzat gördümm akşama kadar 2 litre su içmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?