canimmmmm ben geldimmmmmm
en son 22 sinde gelmisimbak ne diycem bi yaris arkadasi buldum kendime "saskinanne" 1 ay yarisicaz..ben onu ezer gecerim dimi canim :)) guveniyomusun bana?
hadi bakalimmmm..pazartesi mi baslayalim ..yoksa hic zaman kaybetmeyelim mi?ezemezsin canım :))))))
hadi bakalimmmm..pazartesi mi baslayalim ..yoksa hic zaman kaybetmeyelim mi?
ben 1.ayda dukan diyetinin güclendirme evresiyle 1 bucuk 2 ayda 6-7 kilo verdim..suan degisiyor ama 68 flnim ..bir kitap okuyorum "can bogazdan cikar" diye..kangrubuna göre beslenme den bahsediyor..haftada 2 gün saglik orucu ve diger gunlerde ona uygun sekilde beslenmek istiyorum..
mesela ben dukan yaparken protein yeniyor ya cok, benim hic et yememem lazim mis..2 aydir hastaliktan kurtulamiyorum..buna bagliyorum..yediklerimin kanima dokundugunu dusunuyorum..cunku kolay kolay hasta olmayan bir yapim vardi..ilk defa böyle birsey yasadim 2 ay gibi uzun bir hastalik surecim oldu ..duzelemedim bir turlu ..sonrasinda biraktim zaten
suan icin saglik orucuyla temizlenip sonrasinda uzun vadeli saglikli dengeli beslenme..taaaki ideal kiloma ulasincaya kadar..ama bi kick lazim diymi..spor fln icin
bak saskin annecim iddialiyimmmm hirsliyimmmm dedigimi yaparimmmmmhaberin olsunnnnnn
selam mihriban
PİA'cım demek kan gurbun A hem ikizler hemde kan gurubun A sen eşimin kadın versiyonusun galiba piam .
yarışında kolaygelsin . rakiben için üzgünüm .
demek okudun can bogazdan çıkar kitabını .. ben 0 GURUBUYUM ET SERBEST EKMEK YASAK ...
çok mantıklı bilgiler var keşke uyabilsek . ama ben ekm eksiz yapamıyorum .0 GURUPlarına tam dukan gibi beslenmek öneriliyor ama çok zor ekmeksiz .
kolaygelsin sevgiler .
kolay gelsin pia .evet sevgili günlügümmm
nasilsin?ben cok iyiyim..birazdan arkadaslarim gelicek mükellef bir sofra hazirliycam:))..ama dengeli yiycem merak etme
zaten yarin pause bitiyor:)) 2 haftadir diyeti birakip tamamen normal yedigim halde verdigim 6-7 kiloyu geri almadim..bu ara baya iyi oldu
ben ve vücudum dinlenmis olduk:)
yarin 36 saat saglik orucu tutucam bunu pazartesi ve persembe gunleri tekrarliycam..önümüzdekio günlerde aslinda karaciger temizligi yapmak istiyorum..bakalim..yarin sabah birde tartiya cikip fotograf cekmeyi dusunuyorum:)) adim adim kendi kendimi takip edicem...siiiiii icimdeki ben benden kacis yok:)
iste böyle mihribancimseni seviyorum
kolay gelsin pia .
farsat yaratırsam bende tutmak istiyorum ama ne zaman .:44:
START 69,2 (fotograf cekmistim,yükleyemedim..hata veriyor :/ )
güya dün dengeli yiycektim :)))fazla kacirmisim anlasilan ..herneyse sonuc bu iste..bugün ayin 12 si ..tam 4 hafta ciddi bir diyet yapicam sonra yine biraz tatil:)
sabah 45 dakika egzersiz yaptim
2mil yürüyüp ardindan slim in 6pack yaptim sonra birkac egzersiz ve esnemeyle bitirdim..
ha birde tibetin genclik pinari hareketlerini yaptim..hep istiyorum düzenli yapayim su 5 hareketi diye..olmuyor olmuyor olmuyor..yeniden deniycem..o hareketlere inaniyorum ben:)
ben geldim kuzu napıyosun
işteydim yeni geldim ya şu mil yürüyorsunuz ya onun videosunu atarmısın bana link olarak ya onu indirmem lazımmmm lütfennn
valla diyete başladık ama öyle zayıflama orucu valan olmuyorrr bozar beni
bende sabah kahvaltımı yaptım iş dönüşü 40 dak yürüdüm şimdi ara öğün tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?