Pia ´nin diyet ve egzersiz günlügü

hi,

canim gunlugum nasilsin? dun bir yere davetliydim ammman allahiiimmmm nasil bir ikram vardi anlatamam..ogun yemegi gibi yemek yedim az miktarda..asil zararli olan tatli kisminda 6-7 cesit tatli vardiysa ben sadece az zararli olabilicegini dusundugum bir balkabagi tatlisi ve icerisinde ceviz olan incir tatlisindan yedim..pastalara hamurlu serbetli tatlilara elimi sürmedim..yani az hasarla gunu atlatmaya calsitim velhasil..ama onlardan yemeseydimde yasiycagim mutsuzluk zaten dengemi bozardi:))

simdi ben dukan diyetinin güclendirme evresinden yapiyordum ya...artik normal yapmaya basliyorum..8 kilom kaldi istedigim kiloya
aslinda suan hamile ilk ayindaki kiloma geldim..ama zaten o donem icin fazlam vardi 3 -4 kilo..simdilerde hedefi biraz asagi cekince verebilirsem 8 kilo vericem veremezsem 4 kiloda isime yariycak:)

bugün atak günümüm ilk gunu..3 gün atak yapicam..ve seyirle devam edicem..spor yapabilsem cok daha mutlu olucam spor yapmayinca buraya yazmaya utaniyorum..söyle siralasam yaptigim sporlari ne guzel olur diymi..ama iste olmuyor dilerim havalar biraz isinir

bugün ataga uygun yedim belki 40 dakikada yürüycem..doktor randevum var yürüyerek gitmeye calisicam:)
basarirsamy azarim sana

muck

canimcimmmm bugün dukanin atak evresine uygun beslendim et yogurt yulaf kapeginden olusuyor

ama malesef yuruyemedim doktora giderken yagmur yagiyordu://

hersey bittiginde ölcülerimi asamlarimi hepsini detayli yazicam...ins o gunu görürümmm:)))

günlükcüm, üzerinden uzerinden yaziyorum kusura bakma:) ama yiyorum yani
yani diyete uygun yiyorum..ne aclkik cekiyorum ..nede sisiyorum..yagsiz sekersiz unsuz:)) kendimce menuler yapip yiyorum..bazen useniyorum tek tek yazmaya buraya..böyle yazmak beni rahatlatiyo

bugüm yine guzel bir gun derken aksam kizim kuzenine özenip pasta denemesi yapti..fenda degildi..kenarindan kenarindan 3-4 catal aldim:)) almasam ayip olurdu ama:))

bu arada gülüyorum ama kiziyorum da ..3 gün atak yaptik tik yok..69.0 ile basladim 70 oldum 69 a dustum yani hicbir mesafe kat edemedim.. ama cok takmadim cunku yemedigim halde böyle oldu ..belki süpriz olur bianda duser

kisin kilo vermek cok zormus..ama olsun..kisin biraz toparlanalim ki yazin uzulmeyelim..yazinda sporla fit oluruz, siklasiriz

bisey degismiyor diye dun sikayet etmisimmm bugun aklima geldiii reglim yaklastiii hbatta gunude daha gunlerim netlesmedigi icin emin degilimmm
eskisi gibi olursa 2 gun gecikti bilee heyoooo reglden sonra gider hemen 1 2 kilo

canimmmmm ben geldimmmmmm

en son 22 sinde gelmisim bak ne diycem bi yaris arkadasi buldum kendime "saskinanne" 1 ay yarisicaz..ben onu ezer gecerim dimi canim :)) guveniyomusun bana?

canimmmmm ben geldimmmmmm

en son 22 sinde gelmisim bak ne diycem bi yaris arkadasi buldum kendime "saskinanne" 1 ay yarisicaz..ben onu ezer gecerim dimi canim :)) guveniyomusun bana?

ezemezsin canım :))))))

ezemezsin canım :))))))
hadi bakalimmmm..pazartesi mi baslayalim ..yoksa hic zaman kaybetmeyelim mi?

ben 1.ayda dukan diyetinin güclendirme evresiyle 1 bucuk 2 ayda 6-7 kilo verdim..suan degisiyor ama 68 flnim ..bir kitap okuyorum "can bogazdan cikar" diye..kangrubuna göre beslenme den bahsediyor..haftada 2 gün saglik orucu ve diger gunlerde ona uygun sekilde beslenmek istiyorum..

mesela ben dukan yaparken protein yeniyor ya cok, benim hic et yememem lazim mis..2 aydir hastaliktan kurtulamiyorum..buna bagliyorum..yediklerimin kanima dokundugunu dusunuyorum..cunku kolay kolay hasta olmayan bir yapim vardi..ilk defa böyle birsey yasadim 2 ay gibi uzun bir hastalik surecim oldu ..duzelemedim bir turlu ..sonrasinda biraktim zaten

suan icin saglik orucuyla temizlenip sonrasinda uzun vadeli saglikli dengeli beslenme..taaaki ideal kiloma ulasincaya kadar..ama bi kick lazim diymi..spor fln icin

bak saskin annecim iddialiyimmmm hirsliyimmmm dedigimi yaparimmmmm haberin olsunnnnnn

selam mihriban
PİA'cım demek kan gurbun A hem ikizler hemde kan gurubun A sen eşimin kadın versiyonusun galiba piam .

yarışında kolaygelsin . rakiben için üzgünüm .
demek okudun can bogazdan çıkar kitabını .. ben 0 GURUBUYUM ET SERBEST EKMEK YASAK . ..
çok mantıklı bilgiler var keşke uyabilsek . ama ben ekm eksiz yapamıyorum .0 GURUPlarına tam dukan gibi beslenmek öneriliyor ama çok zor ekmeksiz .

kolaygelsin sevgiler .

esine selamlar:)) evet 2 ay süren gribimi dukana bagliyorum simdi o sekilde beslenmek direncimi düsürdü . tesekkürler destegin icin saskin anne bak taraftarim bile var benim

ben kitapta en can alici yerlerdeyim sonlarinda hatta 2. bölümden itibaren bir kez daha okumak istiyorum..geceleri okuyorum cunku bazen uyku bastiriyor, unutuyorum..

bakalim bitireyim kitabimi ona göre bir beslenme aliskanligi gelistirmek istiyorum kendime.. ben zaten baya ona uygun besleniyorum..bilmeden:))

evet sevgili günlügümmm

nasilsin?ben cok iyiyim..birazdan arkadaslarim gelicek mükellef bir sofra hazirliycam:))..ama dengeli yiycem merak etme

zaten yarin pause bitiyor:)) 2 haftadir diyeti birakip tamamen normal yedigim halde verdigim 6-7 kiloyu geri almadim..bu ara baya iyi oldu

ben ve vücudum dinlenmis olduk:)

yarin 36 saat saglik orucu tutucam bunu pazartesi ve persembe gunleri tekrarliycam..önümüzdekio günlerde aslinda karaciger temizligi yapmak istiyorum..bakalim..yarin sabah birde tartiya cikip fotograf cekmeyi dusunuyorum:)) adim adim kendi kendimi takip edicem...siiiiii icimdeki ben benden kacis yok:)

iste böyle mihribancim seni seviyorum

kolay gelsin pia .
farsat yaratırsam bende tutmak istiyorum ama ne zaman .:44:

kolay gelsin pia .
farsat yaratırsam bende tutmak istiyorum ama ne zaman .:44:

tesekkürler biraz tazelendim bakalimbu sürecte ne kadar vericem..ilk firsatta tut sonra hep erteleniyor..ben bunu ilk ms hastasi bir arkadasimdan duydum..sonra yazari gördüm okanin programinda sonra kitabi duydum bir sabah programinda :)) hos kitap hala bitmediiiiiiiiii

START 69,2 (fotograf cekmistim,yükleyemedim..hata veriyor :/ )

güya dün dengeli yiycektim :)))fazla kacirmisim anlasilan ..herneyse sonuc bu iste..bugün ayin 12 si ..tam 4 hafta ciddi bir diyet yapicam sonra yine biraz tatil:)

sabah 45 dakika egzersiz yaptim

2mil yürüyüp ardindan slim in 6pack yaptim sonra birkac egzersiz ve esnemeyle bitirdim..

ha birde tibetin genclik pinari hareketlerini yaptim..hep istiyorum düzenli yapayim su 5 hareketi diye..olmuyor olmuyor olmuyor..yeniden deniycem..o hareketlere inaniyorum ben:)

ben geldim kuzu napıyosun
işteydim yeni geldim ya şu mil yürüyorsunuz ya onun videosunu atarmısın bana link olarak ya onu indirmem lazımmmm lütfennn
valla diyete başladık ama öyle zayıflama orucu valan olmuyorrr bozar beni
bende sabah kahvaltımı yaptım iş dönüşü 40 dak yürüdüm şimdi ara öğün tüketiyorum

günaydinn

bende de yok videolar ben disarida yürüyemedigimde google de videolardan leslie san ....(devamini bilmiyorum , cikiyor kendi:).. oradan bakiyor en uzun videoyu tikliyorum..yani online yürüyorum :)))

zayiflama orucu degil bu, saglik orucu:) hatta düzenli yaptiginda öyle normal sok diyetler gibi hizli verdirmiyor cok yavas verdiriyor yani aliskanliklarin düzene girdikce olmasi gerektigi kilona kendiliginden dusuyorsun ama epey zaman aliyor..hastaligindan dolayi 6 aydir haftada 2 gün saglik orucu tutan bir arkadasim en fazla 3 kilo fln verdi..aslinda saglik orucunda amac zayiflamak degil..ama ben yinede haftada 2 gün tutmak istiyorum..diger gunlerdede hafif sebze agirlikli beslenmek istiyorum :)

simdiye kadar yasadigim tecrübelerden, vucudum verdigi tepkilerden yola cikarak kendime bi düzen olusturmaya calisiyorum ya bakalim..sonra tikir tikir isliyceeeeekkk bu makinam:)

neler yedin kahvaltida? 40 dk harika olmusss...is saatlerin nasil?

benim bugünki mönüm

sabah:1 bardak taze sikilmis meyve suyu...greyfurt,yarim limon,6-7 üzüm..özellikle greyfurt ve limonu secmemin sebebi cigerlerin temizlenmesinde cok yardimi varmis:)

öglen:büyük bir tabak hatta salata kasesi diyebiliriz Salata (söylemesi ayip salatalarim güzel olur :)) annecigimde hep "bir ben yokum icinde , gerisi hersey var ..tabi güzel olur" diyor:)

aksamda zeytinyagli bir sebze yemegi (pirasa yada taze fasulye olabilir)

aralarda sayet IHTIYAC hissedersem yagsiz yogurt yiyebilirim

sahi saskin anne slim in 6 pack diye 12 dakikalik bir karin programi var harika,,tavsiye ederim

resmi farkli site uzerinden eklemeyi denedim bakalim oldu mu?

olmus:)) evet resimde görüldügü gibi 69 ile basladim ammmaaa bu benim lehime gibi mi sanki,normalde yazmistim 67-68 arasinda oynuyorum..ama pazar gelen misafirlerim ve ertesi gunu yeniden diyete star vericek olmamin pisikolojisiyle keyifli bir aksam sofrasinda 2 saatimi gecirmistim..o yuzden tartiya öyle yansidi..bu sabah dünki orucun ardindan 67,600 geldim..ama neyse uzun vadede nasil olucak..ona bakicaz ..cunku bugün yiyince biraz degisicek:)

Son düzenleme:
Canim gunlugum telefondan yaziyorim sana..hic yapmadigim bisey ama yaptigim 1 dilim kek kacamagini yazmaliydim:////// guzelde degilmis aslinda ama almis bulundum
Gerisi iyi asagida yazdigima sadik kaldim ofle aksam yerler degistirdim sadece

Gorusuruz hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…