Pia ´nin diyet ve egzersiz günlügü

selam mihriban ...
ay piacım harikasın nerden geldi aklına günlügüne isim takmak .. çok iyi düşünmüşsün harika . .

nasıl gidiyor ?

tanistirayim sevgili mihriban,aeben:)

aeben, mihriban

diyette sorun yok iyi gidiyor,,alistimda.,kendime hakim olmak gibi bir ikileme bile dusmuyorum.umarim böyle devam eder..islerimi yetistirmek konusunda sikinti yasiyorum..ama duzene giricek hersey yani dilerim :)

SALI
SABAH:2 yumurta,kk peynir,4 yk yogurt, 1 dilim salam

ÖGLE:1 dilim dukan ekmegi, 5-6 köfte, 2 yk yogurt

AKSAM:1 köfte, 2 dukan keki

3lt den fazla su

SPOR YOK!

senin gecen gunduzun yok diymi mihriban? bana iyigeceler dile..kesintisiz:)

CARSAMBA

SABAH:2 yumurta, yarim paprika,birkac dal maydonoz,1 dilim dukan ekmegi

ÖGLE (16:00) 4 köfte,1 tabak yogurtlu semizotu

AKSAM:1 dilim dukan keki, 1 fincan sütlü kahve

SPOR 20 dk yürüyüs 10 dk egzersiz

*direk yaziyorum öyle ama kahvaltim cok lezzetliydi..peceteyle tavayi yaglayip yumurtalari pisirdim ardinda uzun kesitgim paprikalari cevirdim közlü gibi oldu..sonrada buzdolabinda beklettigim ekmegimide alt ust ettim..nefisti..acikmadim, o yuzden gecikti ögle yemegim

iyi geceler mihribannn.
bak beden duymuş olma ama ,bu sahibin pek dişli çıktı sanırım bu işi başaracak ...
dukanı kendine uyarlamış; dukan kekiydi, ekmegiydi,istediginde sebzeydi derken

Son düzenleme:
iyi geceler mihribannn.
bak beden duymuş olma ama ,bu sahibin pek dişli çıktı sanırım bu işi başaracak ...
dukanı kendine uyarlamış; dukan kekiydi, ekmegiydi,istediginde sebzeydi derken

beni taniyanlar biliyor, o yapar diyor *harbi kasildim :))

hayatimda hic bi zaman kilolu olmadim..oldugum 1-2 dönem oldu..hemen verdim..o sebeble herkes öyle dusunuyor..buda beni cok motive ediyor..az once bir arkadasim avrdi ona kahvenin yaninda ikram ettigim seylerde hic elim bile gitmedi..elim degil aklimdanda gecmedi..buna inanamiyorum..sanirim arada yaptigim kekler sutlaclar tatli istegimi bastiriryor..bundan sonra ileride yine diyet yapicak olsam..diyete uygun kek, tatli yapicam..meger ne kadar basitmis ..kendini yipratmadan , krizlere girmeden

senin motiven icin ayrica tesekkür ederim aebencim

mihriban görüyormusun arkadaslarim bana guveniyor..ama sen guvenme

mönümü yazayim denizgözlüm

PERSEMBE

SABAH: bir kase light süt haferfleks ile *hafer-yulaf

ÖGLE: 2 dilim dukan ekmegi,2 kk keci peyniri,uzerine baharat niyetine maydonoz

AKSAM: konserve balik * cok kötüydü:S ilkti ve son olucak

bir bardakta kahve

SPOR YOK! 3lt fazla su

* hava sartlari gercekten izin vermiyor su siralar..evdede herzaman yapamiyorum..disarida yurumek benim icin daha kolay..spor salonuna yazilip hic gitmeyenlerdenim..tecrübe ettim..
bu bir ay belki biraz agir gecer ama umuyorum havalar degisicek..ve hergün yürüycem..bu acik kapanicak..

iyi geceler

piacım bence bu dönemde spor yapma... sonraya sakla derim .
kekinin tarifini isterim ....
ve en merakla beklenen soru kilo ve süt durumun ne ?

hı birde ikizlerin aklına koyupda yapamadıgı şey varmıki :)

Son düzenleme:
piacım bence bu dönemde spor yapma... sonraya sakla derim .
kekinin tarifini isterim ....
ve en merakla beklenen soru kilo ve süt durumun ne ?

hı birde ikizlerin aklına koyupda yapamadıgı şey varmıki :)

kekim, tatlandiricili,yulaf kepekli, misir nisastali,havuclu,tarcinli:) yani dukan yapmasa bile insan diyetteyken böyle tatlandiricili bugday kepegi yada yulaf kepegi ile yapilabilinir..normal kek gibi yaptim hicbirfark yok..sadece yag yok un yok

merak edilen 2 sorudan birine cevap verebilirim:) bebegimi 3 ögün besliyebiliyorum..gerisi mama..malesef:/

kilomu pazartesi söyliyeyim..bugün regl oldum..pazartesiye netlesir

bencede yok:) olmiyacak birseysede yollarini degistirirler yine menzile varirlar:)

CUMA

SABAH08:00)2 yulafli kurabiye)
(10:00-12:00) 2 dilim dukan ekmegi5-6 cherry domates,1 kk peyaz peynir,ceyrek paprika,2balik cubugu(firinda yagsiz)

13:00 1 fincan kahve

AKSAM:uzerie mantar ve ka´sarli filet balik,ve haslama sebzeler ile

SPOR YOK! *hareketli birgündü

günaydinnnnn sesim cok kissiiiikkkkk

haftasonu yogunlugundan giremedim canim,listem diger listelerime yakindi.yalniz cumartesi bir dilim pasta ve 1 cubuk kinder boune Pazar günüde bir kase sütlac kacamagim oldu:)

peki sonuc 2 haftada -3,500 :)

ben cok kati uygulamadigim halde bu diyeti..kilo kaybi oluyor,sevindirici:) haftada 1 kilo kaybina raziyim ben.. spor biraz artsa kilo kaybinin articagini biliyorum.. umuyorum ileriki haftalar dahada guzel olucak

SALI

SABAH:bir kase light süt,haferfleks

ÖGLE:büyük bir dilim yumurtali beyaz peynirli firinda pirasa

ara: 1 bardak kefir

AKSAM:biraz tavuk gögsü, bol cesitli salata (nefisti)

SPOR YOK!!

CARSAMBA

SABAHeynirli, yogurtlu saganda 2 yumurta

ÖGLE:4 cubuk balik ,3 kornison,1 dilim dukan ekmegi

AKSAM:3 cubuk balik ve light sütlü tatli

*bugün kizim dietimi sabote ettim ve yarim toblerone yedim :)

canim benim nasilsin? ben iyi degilim aslinda..ama anlatmiycam..canim istemiyor hic seninle konusmak ..yaziyorum ve cikiyorum

PERSEMBE

SABAH:3cubuk balik, yulafli krep(tatli) 200 gr light sutlu tatli

ÖGLE:3cubuk balik,ceyrek marul,2minik turp,2 kornison

AKSAM:1dilim yulafli ekmek,1 kase kiymali yumurta

1 bardak light eiscaffe

CUMA

SABAH-ÖGLE (10:00 / 13:00) :1 dilim dukan ekmegi,1 kk peynir,2 yk yumurta salatasi,3 köfte,1 bardak sekersiz cay,1 fincan kahve

ara:1 bardak eiscaffe

AKSAM:1 kase süt ve haferfleks

öptüm günlükcüm

selam güzelim
nasilsin? benim birgünüm birgünume tutmuyor:) cok heyecanli yasiyorum..sakin olmak istiyorum ama yok olmuyor..bugün macimiz vardi..tabiki yendik macta büfe icin kek yaptim..ama tenezzül dahi etmedim bir lokmasina:)normalde cok sveerim bilirsin..iradene hükmedebilmek insani mutlu ediyor..bu his olmasa saniyorum diyet fln yapamam..evet..günümü yazayim..

CUMARTESI

SABAH:2yumurta, 1dilim kepekli ekmek,kk peynir,bir kase yogurt

ÖGLE:brocoli soslu balik

AKSAM:1 bardak meyveli light yogurt

1fincan sütlü kahve

2 bucuk lt su

SPOR yarim saat yürüyüs

iyi geceler

PAZAR

SABAH-ÖGLEastirmali yumurta,1 adet domates,salatalik,kk peynir,yarim dilim d ekmek

ara:bir bardak kakaolu süt

AKSAM:marul,havuc,turp ve ton baligindan olusan buyuk bir kase salata *sosunu yogurtla hazirladim

SPOR yarim saat yürüyüs

sevgili mihriban,

nasilsin? sakin snei ihmal ettigimi dusunme..diyetim gayet iyi devam ediyor..ama buraya yazamiyorum bazen..bazen izin ver bana lütfen :) 4 gun sonra 1 ay dolucak ve 5 kilo vermis olucam
cok iyi diymi? ne cok abartli bir kilo nede cok az..hic ac kalmiyorum..sebze protein iyi gidiyor

iste böyle canim
yazicam sana 2 ayda biticek bu is ..hemde hic kasmadan

sevgili günlügüm mihriban

döndüm yine sana:)) "dünyanin en kalabalik yalniziyim" diye diye diyeeeee kalabaliklarda bile yalniz kalmayi basarabilen tipik tiplerdenim bende. denedim olmadi. bana mukayyet olmak yine sana kaldi deniz gözlüm :)

bu arada 6 tili rakamlara merhaba dedimmmm hemde dukan diyetinin guclendirme evresini yaparken..biraz spor yapabilsem ne guzel olur..avrupa kutuplara döndü, bildigin gibi degil -15lerde hep ..öpüyorum görüsürüz

merhaba Pia,

hayırlı olsun, emziriyosun süt için ufak bir önerim var sadece. kuru kayısı kuru üzüm ve kuru inciri şeker katmadan komposto yapıp içtim ben ilk aylarda, hatta altıncı aya kadar içtim, hem metabolizmayı hızlandırdığını düşünüyorum, benim gibi tanelerini yemeyi sevmiyorsan suyunu sürahiye koyup günde 2-3 bardak içebilirsin. bir de diyetinde meyve göremedim canım, vitaminsiz kalma olur mu. bebişine öpücükler, mis kokuyodur o şimdi...

selam ela,

tesekkür ederim önerilerin icin..yaptigim diyette malesef meyve yok..1 ay daha bu sekilde olucak..ama bebegim ek gidaya gecince "zorunlu" diyet karari aldim zaten..o yüzden meyveyide ara ögünlerde veriyorum

evet gercektende bu kücücük sey bana öyle bir güc, huzur veriyor ki :))

tesekkürler ela

mihribannnnnn..cok keyifliydim deee az önce biri canimi sikti...gun icerisinde pek birsey yiyemedim oglumun maci vardi..cekismeli bir macti..yenildik , ama keyifliydi..eve geldim densizin biri telefon acti sacmaladi... icim daraldi..neyse iyi geceler

gü nay dinnnnnnnnnnnn

ismini garip siyorum aslinda gunlugüm:) ama o gün icin dilimde mirildandigim türkü sebeb oldu buna..isimde 1 kere konur diymi? neyse yakisiyor sana:) nediycem:))) sabah,,,,,,,,,,,, uzerinde kalin pijamalarimlaaaaaa,,,,,,,,, tartildimmm,,,,,,, 69,0 ciktiiiiiii

1 ayda 5 bucuk kilo vermis oldum..tam kararinda.yediklerimde ,,acliklarimda ,,kacamaklarimda:))) böyle sevindim yaaa..bi 10 dakika dans ettim tartiyi görünce:)) demekki kendini sikmadan uzmedende diyet oluyormus..

az önce kendi yaptigim yulaflu ekmegimden 2 dilim , ve yagsiz soteledigim mantarlardan yedim..aslinda aksam yada ogle yemegi icin dusunmustum o mantarlari..ama canim istedi..ayrica sabah kahvaltisini ne kadar guzel yaparsam..gunum hem guzel geciyor hemde hic acikmiyor canim kacamaklar istemiyor

cem yilmaz gelicekmis avrupaya..ne yapsak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…