picosure ile dövme sildirme

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
Kızlar merhaba,
bugün 5 yıl önceki dövmemden kurtulma kararı aldım q switch lazer iz bırakıyormuş çok araştırdım ve
picosure lazer yönetimi sanırım yeni bir yöntemmiş,
sorum şu ;
daha önce kullanan arkadaşlar var mı ? etkilimi? yazın tedaviye başlamam sıkıntı yaratırmı malum güneş vs...
doktor sıkıntı olmaz dedi ama bana hiç inandırıcı gelmiyor,

:( yardım edebilirmisiniz bana lütfen

Benimde bir dövmem var ama ben q switch lazerle sildiriyorum ilj seansa 10 gün önce gittim biraz soldh rengi ama ne yapacağımı bilmiyorum haziranda mülakatım var yetiştirmem lazım

Benimde bir dövmem var ama ben q switch lazerle sildiriyorum ilj seansa 10 gün önce gittim biraz soldh rengi ama ne yapacağımı bilmiyorum haziranda mülakatım var yetiştirmem lazım
Bölgeyi kapatın, yanık izim için lazer tedavisi görüyorum güneş görmemesi gerekiyor deyin.

Arkadaşlar aşağıdaki videoda TCA ile dövme silmeyi çok iyi anlatan kişiyi paylaşıyorum. Ben de lazerle dövme sildirme zararları ve çok fazla olan fiyatlarından sonra bu yöntemi araştırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapatıcı cilt fondotenleri var suda bile çıkmıyor onlardan kullanabilirsiniz

Yazın dövme sildirme işlemi yaptırmayın derim. Yüksek faktör güneş koruyucu bile işe yaramayabiliyor

merhaba arkadaşlar size kendimin de kullandığı yabancı bir sitede doğal yöntemle dövmelerinizden kurtulabileceğiniz bir link vereceğim ingilizce fakat açıklamaları ve kullanımları basit sonrasında teşekkür etmeyi unutmayın ;)
http://bit.ly/2bDwbRk

merhaba arkadaşlar size kendimin de kullandığı yabancı bir sitede doğal yöntemle dövmelerinizden kurtulabileceğiniz bir link vereceğim ingilizce fakat açıklamaları ve kullanımları basit sonrasında teşekkür etmeyi unutmayın

Kızlar merhaba,
bugün 5 yıl önceki dövmemden kurtulma kararı aldım q switch lazer iz bırakıyormuş çok araştırdım ve
picosure lazer yönetimi sanırım yeni bir yöntemmiş,
sorum şu ;
daha önce kullanan arkadaşlar var mı ? etkilimi? yazın tedaviye başlamam sıkıntı yaratırmı malum güneş vs...
doktor sıkıntı olmaz dedi ama bana hiç inandırıcı gelmiyor,

:KK43: yardım edebilirmisiniz bana lütfen
merhaba arkadaşlar size kendimin de kullandığı yabancı bir sitede doğal yöntemle dövmelerinizden kurtulabileceğiniz bir link vereceğim ingilizce fakat açıklamaları ve kullanımları basit sonrasında teşekkür etmeyi unutmayın

Bence yazın yaptırmayın benmde sevmedigim bir dövmem var gectigimiz yaz baya arastırdım ama yazın yaptırmayın diyor genelde dövme sildirenler

Konuyu tekrar gündeme getiriyorum malum artık yaz değil ve sildirebilirim,picosure tekniğini kullanan var mıdır?

Ankarada picosure ile sildiriyorum. 4 seans bitti gecmedi soldu, ama yapan kisiden de memnun degilim esas olarak bu ise Ankarada ilk baslayan doktorla devam edecegim umarim etkili olur mulakatim olacak cunku muhtemelen :/

Merhaba umarim ulaşabilirim size.Bende ankarada sildiriyorum bi mülakata girmek icin siz hangi doktora gidiyorsunuz

Ankarada picosure ile sildiriyorum. 4 seans bitti gecmedi soldu, ama yapan kisiden de memnun degilim esas olarak bu ise Ankarada ilk baslayan doktorla devam edecegim umarim etkili olur mulakatim olacak cunku muhtemelen :/
Merhaba umarim ulaşabilirim size.Bende ankarada sildiriyorum bi mülakata girmek icin siz hangi doktora gidiyorsunuz

Back
X