Canım gecmis olsun allaha sükürler olsunki sag salim almıssın kucagına bebişini ! Kilolar sorun diil rahat bi dogum olsunda inşallah ...Canım Beni cok rahatlattın inan napcagımı sasırmıstım artık gerci daha war dogumuma ama ben cok korkuorum bekarlıgımdan beriOnun icn sürekli arastırıorum !!Tekrar tskler
özüm sen medical parkta doğum yaptığını yazmışsın,ben de oraya gidiyorum dr um nuray sözeri idi,çok yoğun olduğunu için bıraktım ahmet yılmaz a gidiyorum şimdi...senin dr un kimdi,memnun muydun canım yazar mısın?:uhm:
aaa herkese hiç düşünmeden kesinlikle epidural normal dogumu öneriyorum ççok rahat hiç bişey hissetmiyorsunuz belden igne yapılırken derlerya sinek ısırıgı kadar diye aynen öyle bir şey hissediyorsun hiç acımıyor dogumdada hiç bişey hissetmiyorsun ben 3nisanda dogum yaptım belmden anestezi yapıldı ve açılma beklenene kadar ben yatakta bir güzel uyudum ve 9 10 cm açıklıgım oluncada doguma alındım. hiç sancı hissetmedim kasılmaları dr söylüyor sana hadi kasılma var ıknı diye ıkınıyorsun ve benim 15 dk içinde bebiş çıktı agrı falan yoktu. dikişler atılırken bile acı olamadıı. anestezi kesilince taa 6 saat sonra falan hafif yok denecek kadar az agrı oldu dikiş yerinde ben her işimi kendim yaptım abartısız eve geldik ve ben 3. günümde temizlik yaptım. yani anlayacagınız agrı falan olmuyor çook rahat kesinlikle tavsiye ederim hiçç korkmayınn :teytey:a.s.
arkadaşlar epidural de iğne belden yapıldığı için felç olma ihtimalide varmış diye duymuştum.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Canım Benim doktorum Doç. Dr. Murat Arslan'dı , oranın en yetkili kadın doğumcusuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?