merhabalar... ben ikinci doğuma hazırlanıyorum. malüm ilk doğumdan herşeyi bildiğiniz için ikinci biraz zor geliyor. merak ettiğim epiduralle doğum yaparken ağrı hissedilmediğinden dolayı ıkınmakta zorlanmadınızmı? vakum yada forsepse gerek duyulabilirmi? şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar !! Konu daha önce açıldımı bilmiorum fakat ben epidural normal doğum yapan annelere bi kac soru sormak istiorum ??
Birincisi normalde iğneden korkan bi insan olduğum için epiduralin de rahat oldugunu bildigim icin yaptırmak istiorum amaa acaba epiduraliuygularken bele yapılan iğne çok hissediliomu ? senağlama
İkincisi doğum esnasında hiç ağrı hissettiniz mi ?
Üçüncüsü ise doğumdan sonra ki normale dönüşünüz nasıldı ?
Cevap veren vermeyen tüm annelere sevgiler :asigim: Allah hepimize kolay doğum nasip etsin arkadaşlar ... :1hug:
allah yardımcın olsun,benim bebişim bugün iki ay tamamladıya allah razı olsun hepinizden kızlar...ben suan 34.haftalık hamileyim..epiduralle normal dogumu duymustum ama tam karar verememiştim...epidural normal dogum yapan arkadasları dinledikce kararım kesinleşti...evet artık epiduralli normal dogum yapmak istiyorum ve yarın doktorumla anestezi uzmanıyla görüşcem...arkadaşlar valla allah razı olsun...epiduralli normal dogum yapanlarda nasıl bişey oldugunu öğrenmek fikir almak cok rahatlatıcı ve güzel oldu...cok sagolun...
Bende 1 ay önce epd.sezeryan oldum...Benim belimde allahıma şükür bir ağrı falan kalmadı ewet öyle bir söylenti kulaktan kulağa dolaşıyor ama nekadar doğru bilemiyorum..ya ben de dogumdan cok korkuyorum kizlar.
ama epidural+normal yapmak istiyorum,ama beni de kokutuyorlar dogumdan sonra bel agrin olur ya da sakat kalirsin diye..icime suphe dusuyor ama bagira bagira da dogurmak istemiyorum böyle bir imkan varken..
ben zaten adet olurken cok agri cekerim normalde yani antremanli sayilirim.
ama dogum sancilari baska tabi.ben igneden cok korkan bir insanim kan aldirirken bile bakamam ..nasil dogurucam bilmiyorum,Allah yardimcimiz olsun hepimizin....
bugun dr a gidecegim ve ona da soracagim bu epidural dogumu onerecek mi bakalim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?