piercing

Kafam hafifliyor düşündükçe, temelli narkozu verip delmeleri lazım, öbür türlü zannetmiyorum. Giderim, koltuğa oturduğum an olay çıkar, rezil olur dönerim
Bende dilimi kestirmek istiyorum ucunu ama onuda direk canlı canlı neşterle kesiyolar videoları da izledim korkuyorum ama çokta içimde kaldı üzülüyorum

şoka girdim bride nasılmış diye bakınca:))
yaptıran biri varmış yorumlarda gördüm o yüzden ilk aklımdan geçeni yazmıyorum

noclearmind güle güle kullan güzel olmuş.
Yaz canım problem değil nolcak çok değişik tepkilerle karşılaşıyorum zaten, ilaç alıyorum eczaneden orayı deldirince noluyor diyo birii, gece görüşü kattı bana dedim en sonunda hep sorulan , orası delinince noluyo

Kafam hafifliyor düşündükçe, temelli narkozu verip delmeleri lazım, öbür türlü zannetmiyorum. Giderim, koltuğa oturduğum an olay çıkar, rezil olur dönerim
Benim gittigim yer acayip komikti. Kuyrugu dik tutmaya çalışıyorum ama yuzumden zaten stresli oldugum anlaşılıyor
Herif de "bebeğim biraz rahat olsana yia açık kalp ameliyati yapmıyoruz" dedi
Bende o an olusan rahatlık hissiyle birden uzandim koltuğa.
Derin nefes alip vermeden zaten coktan piercingi takmıştı bile. Saniseler le bitiyor is. Önemli olan sonrası:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…