- 21 Haziran 2018
- 181
- 184
- 18
- Konu Sahibi noclearmind
-
Piercing spreyi vermediler mi optimus sprey veriyolar genelde. Bugün su değdirme bence ama bilemedimDeniz suyu yaptim biraz yandi ya. Normal mi kizardi da dusa girsem su degse sıkıntı olurmu yoksa bugunumu atlatiim
Çok acımaz dil ya bence bi cesaret gidin yaptırınYakışmış da maşallah
Bana da komple bayıltıp şundan yapsalar mı ki?
Çok acımaz dil ya bence bi cesaret gidin yaptırın
Bende dilimi kestirmek istiyorum ucunu ama onuda direk canlı canlı neşterle kesiyolar videoları da izledim korkuyorum ama çokta içimde kaldı üzülüyorumKafam hafifliyor düşündükçe, temelli narkozu verip delmeleri lazım, öbür türlü zannetmiyorum. Giderim, koltuğa oturduğum an olay çıkar, rezil olur dönerim
Bende dilimi kestirmek istiyorum ucunu ama onuda direk canlı canlı neşterle kesiyolar videoları da izledim korkuyorum ama çokta içimde kaldı üzülüyorum
Iviiitt yukarıda paylaştım fotografDeldirdiniz mi? Benim hiç acımamıştı göbek sadece bakımı önemli :)
Tiskuuur ederim. Bi hışımla sende hadiooo çok güzel oşmuşş. güle güle kullan. darısı başıma. amin.
Iviiitt yukarıda paylaştım fotograf
Onla yaptim optimusla vardi bende tekrar almadımPiercing spreyi vermediler mi optimus sprey veriyolar genelde. Bugün su değdirme bence ama bilemedim
Çene yapıldıktan sonra bi iki gün sigara içmemek gerekiyor sanırım tiryakiyseniz sıkıntı olabilirBen de çenemi istiyorum kızlar tecrübesi olan var mı?
Tışkür ederiimmm.Çok yakışmış şimdi gördüm :) Güle güle kullanınn!!! Bakımına dikkat edin ilk günler üstüne yatmamaya çalışın :)
Çene yapıldıktan sonra bi iki gün sigara içmemek gerekiyor sanırım tiryakiyseniz sıkıntı olabilir
Tışkür ederiimmm.
Suan kendimi acayip seksi hissediyorum hahahahah:)
Yaz canım problem değil nolcakşoka girdim bride nasılmış diye bakınca:))
yaptıran biri varmış yorumlarda gördüm o yüzden ilk aklımdan geçeni yazmıyorum
noclearmind güle güle kullan güzel olmuş.
Çok teşekkür ederim :)şoka girdim bride nasılmış diye bakınca:))
yaptıran biri varmış yorumlarda gördüm o yüzden ilk aklımdan geçeni yazmıyorum
noclearmind güle güle kullan güzel olmuş.
Benim gittigim yer acayip komikti. Kuyrugu dik tutmaya çalışıyorum ama yuzumden zaten stresli oldugum anlaşılıyorKafam hafifliyor düşündükçe, temelli narkozu verip delmeleri lazım, öbür türlü zannetmiyorum. Giderim, koltuğa oturduğum an olay çıkar, rezil olur dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?