Pihtilasma

Merhabalar,2 kimyasal gebelikten sonra pıhtılaşma ve genetik testi yaptırdım sonuçlar henüz çıkmadı.dün hamile olduğumu öğrendim ve doktorum hemen iğneye başlattı,umarım bu sefer tutunur İğne kullanıp sağlıklı hamileleik geçirenler tavsiyelerini iletebilirler mi?

Allah saglikla hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin ne guzel duygu :) forumlarda cok gordum hatta kirmizigitar da bildigim kadariyla igne ile oglu olmustu beni cok umutlandirdi acikcasi :)

evet ben 2 hamileligimde de kullandim. ve 2 genimde mutasyon vardi. sadece mthr olanlarda. ikinci hamileligimde ogrendigim gb doktora gidip benim igne kullanmam lazim bana yazar misiniz dedim. ve kadin yani gerek yok bunlar normal seyler falan dedi. kabul etmedim. ve eger vermeseydi de veren birini bulana kdr doktor doktor gezerdim herhalde. yani tabiki allah bilir ama ben ignelere güveniyorum. ve kullanma deselerdi de alır vururdum.

bu arada merak eden olursa ben de paylasayim kromozom genetik testlerini cerrahpasa da verdim. diger pihtilasna testleri icin de biyokimyadan veriliyor. toolam 6 tup kan alindi bugun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…