- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
- Konu Sahibi KudrAlobar
-
- #2.841
Valla açmak gereksiz evler en düşük 18 falan aslında da bizim merkezi ve çok zeki yöneticiler kapattırmış mart ayıyla.Böyle havalarda kalorifer/kombi açıp kapanır mı yoksa ellememek gerekir
Yavrucum tam pişmediydik henüz 13 14 dereceye biz öyle diyoruzİşte pişmişsiniz diye biraz serinlik gelmiş, Allah Allah yaranılmaz size....
Keşke benim de merkezi olsaydı.Valla açmak gereksiz evler en düşük 18 falan aslında da bizim merkezi ve çok zeki yöneticiler kapattırmış mart ayıyla.
Bebelerim var lan benim diye kapılarını kırasım var şuan.
Kudra ne zaman dönecekse haber etsin bizeKeşke benim de merkezi olsaydı.
Aç kapa yapıp yormayayım dedim ama tasarruf da olsun diye sadece yatak odasını açık bıraktım. Neyse zaten yine bozdu havalar.
Benim ilk senem burada. Bir iki gün soğuk gördüm sadece. Beni es geçti herhaldeKudra ne zaman dönecekse haber etsin bize
Şuan balkondayım ve burnum dondu, sigaradan değil zatürreden gidicem ben kesin.
Bu sene ne soğuk oldu be ya...
Benim ilk senem burada. Bir iki gün soğuk gördüm sadece. Beni es geçti herhalde
Kar bile bir kez tuttu ya
nerden geldin bacım antartikadan mı?
-20 lerde evde (ki evim aşırı sıcaktır) biz bile donduk yav.
AhahahahKar bile bir kez tuttu ya
Benim ilk senemin hatrına yumuşak kış yaşıyoruz sandım ben ama
Gece soğuk oluyor dışarısı baya. Orası doğru.
Eyvah eyvahAhahahah
Kar evet bu sene olmadı doğru düzgün, gerçi annemlerin oraya bayağı yağdı.
Ayaz diye boşa demezler.
Çok uzun süre gece hep -5 ve altındaydı.
Sen baharı gör şimdi bu fragmandı
Sabah doncan, öğlen yancan, akşama titricen.
Geçen yaz doğru düzgün bir açık havada oturamadık, gündüz piş akşama ıslan.
Ankara’ da bozdu ya kendini
Kız güzel hava getirdim daha ne yapayım. Bizimkiler pazara piknik muhabbeti yapıyor, 21 dereceymiş.
Sabah güneşi gördüm, tüm olumsuz sözleri geri alıyorumKız güzel hava getirdim daha ne yapayım. Bizimkiler pazara piknik muhabbeti yapıyor, 21 dereceymiş.
Olm izmirden ne getirebilirim? Midyeyle güneşSabah güneşi gördüm, tüm olumsuz sözleri geri alıyorum
Affet kudra...
Biz öğlen rüzgardan uçuşa geçmiştik. Ne güzel havasıKız güzel hava getirdim daha ne yapayım. Bizimkiler pazara piknik muhabbeti yapıyor, 21 dereceymiş.
Neyden gitti?
Bak seni bir tek ben savunuyorum görüyorsun değil mi.....Kız güzel hava getirdim daha ne yapayım. Bizimkiler pazara piknik muhabbeti yapıyor, 21 dereceymiş.
Seviyorum seni...Neyden gitti?
Bak seni bir tek ben savunuyorum görüyorsun değil mi.....
Sabahtan beri bahçede oturuyoruzBiz öğlen rüzgardan uçuşa geçmiştik. Ne güzel havası
Dilimi ısırayım şimdi eve geldim güneş açtı.Sabahtan beri bahçede oturuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?