- 11 Aralık 2018
- 42.474
- 263.755
- 598
- Konu Sahibi KudrAlobar
-
- #1.941
Uçaklan geliyoruz genelde ama bu sefer tren olabilir.Çok gizemli oldu
Beklerim, zaten İzmir ya da batı geliş mecbur benim evden geçip şehre girceniz(uçak değilse)balkondan el ederim, flama hazırlar kuku şov mum duruşu nidaları atarım.
Cepli hatta tamamı öyle kefenlerden yaptıracaklar zannımca, kanları öyle valla.Öbür tarafa giderken götüremeyecek sonuçta, dünyada kalacakları düşünüyorsa da 1 istif, 2 tamah olsaydı bari
Ay bi kere dayanamadım bi tanesine ben sizinle değil hanımefendiyle muhatabım beyfendi bi susun diye çemkirdim. Kadın adamın görmeyeceği şekilde boşver takma onu el sallaması ve mimiği yaptı.çok belliydi kalemde sevilmediği. Kimin evladıysa yazık.
Cepli hatta tamamı öyle kefenlerden yaptıracaklar zannımca, kanları öyle valla.
Hep diyorum seni yerine koyduktan sonra gör bak nasıl çatır çutur yiyeceğim diye ajshsjsksksk
Tren tırt olmadı.Uçaklan geliyoruz genelde ama bu sefer tren olabilir.
nerdesin ki sen?
Tartışmaya ne gerek var amaan.Bana genelde ne kadar sakinsin avukatlarla pek tartışmıyorsun diyorlar, niye tartışayım işimi yapıyorum diyorum. Mouse ile 2 tık yapmaya üşenen katipler var :))
Kalpten gider diye bekliyorum tık yok
Ne diyor o zaman hahahahah
Tren tırt olmadı.
Uçakla izmire de değmiyor ki, indi bindi bekledi derken otobüse denk.
Senelerce ondan gece bindim sabah indim İzmir Ank arası.
Eskişehir yolu üzerindeyim, dolayısıyla tüm Afyon ve batı istikamet benim evin önünden geçiyor.
Kalpten gider diye bekliyorum tık yok
Ama köyüne gömecekmişim onu söyledi.
Hayallerimi falan anlatıyorum, spora başladı.
Kazık çakacak herhalde korktu mu nedir
Doğrular canlanmıştır çünkü öyle yaparımGözünde ne canlandı kim bilir
Okumaya yetişemiyorum bu gece ya, az yavaş yazın beynim pelte kıvamında
Muhtemelen en yaşlınızım, ihtiyara accık saygı litfenn.
Ovv anne varsa tabi olmaz.valla öyle de anam var yaşlı gadın, otobüse bindiremiyoruz. Ben de 8 saat araba kullanınca telef oluyorum o yüzden mecbur uçak. Beyim de gelirse iki şöfer olursak o zaman arabayla geliyoruz ama bulez gelmez heralde gelse de 2 gün ancak.
Doğrular canlanmıştır çünkü öyle yaparım
Ailenin yarısı izmirde yarısı ankarada bizim. Bi onlar geliyo bi biz. Rahmetli babamı da karşıyakaya bıraktık. Nisanda ölüm yıldönümü ona gelicem.Ovv anne varsa tabi olmaz.
Tanıdık iş güç falan mı ziyaret mi, ank bağı nedir?
İzmir gibi cennetten bir insanın bu betonla ne alakası olabilir yani
Ailenin yarısı izmirde yarısı ankarada bizim. Bi onlar geliyo bi biz. Rahmetli babamı da karşıyakaya bıraktık. Nisanda ölüm yıldönümü ona gelicem.
Teşekkür cicim.Başın sağolsun
Başınız sağolsun, nurlar içinde yatsın.Ailenin yarısı izmirde yarısı ankarada bizim. Bi onlar geliyo bi biz. Rahmetli babamı da karşıyakaya bıraktık. Nisanda ölüm yıldönümü ona gelicem.
Ben bayağı transatlantikle dünya turu, mümkünse 1 ay.Bana da anlatsana biraz neler yapacağını
Gerçi muhtemelen benim ihtiyacım olmayacak, benimki beni erkenden gömüp soluğu Kıbrıs'ta alacak
Başınız sağolsun, nurlar içinde yatsın.
Allah annenizi başınızdan eksik etmesin, valla böyle bir cevap beklemiyordum, kusura bakma n’olur üzdüm gece gece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?