pijama yuzunden arzulamayan eş :((

Asla pasaklı bi insan olmadim olmamda camasir suyu dokulmus pjamalrmda war ama temizlk yaparken giyorum yani arada mecbr pasakli olunur temizlik yaparken terlerzde pasaklida oluruz benim aptalın bahaneleri ya baska birsey degil bendende pas yok artik gorsun gununu o bana sorsun neden isteksizsin die ustune dusunce bu erkekler istinalar vardr tabi kendilerini birsey zannediorlar koca bile olsa hakettiginden fazlasi deger vermiceksin memnun etmeye falanda calismicam o beni memnun etmek icin cabalasin ustume dussun ben 23 yasindayim daha deli doluyum o 29 yasinda daha agirdan duruo cinsel istek arzununda yasimi olur kizlar ya 50 yasinda napicam ben bu adami 40 yasinda napicam cekemem yanu erken antrapoza mi girdi nedir 😠😠😠😠😠😠

Tavsanli ayicikli pjama giyip yatiyorsun falan diyor sen oyle guzel oldugunu dusunuyorsn ama cok itici oldugunun farkinda degilsin ya cok dikkatli bi erkek catlaktir selulittir hepsinden anlior artik uzuluyorum kizlar inciniyorum ya

Evlenme ozaman. Simdi boyle yapan ilerde neler yapar.

O iş üstünde banyoda wcdede olabilir deprem sonuçta eşim öyle istiyo 5 yıldır cıbıl yatıyoruz ikimizde gayet mennunuz halimiZden tabi bu benim tavsiyem isteyen yapar istemeyen yapmaz ama ben erkek olsam tavşancıklı pijama giymesini istemezdim karımın

Walla sekerim ben bunlari evde giysem kocam nefes aldirmaz ve kaynanam altta oturuyor cikip baksa bizim gelin ucmus der

💞Eylül'de gelen hayat sevincim💞

ahah ya ben takip etmiyorum da buraya açmalık bir kaç olay olmuştu. kadın doğumcu arkadşım var çaktırmadan soru sormam için anlatmak surumunda kalmıştı.

Kıs okuyunca öle güldüm ki anlatamam
Gayet aktifti demişin sanki senin hayatın öle gibi yazmışın kendinden emin
Sen ne yorum yapıyon böle önce tecrübe et

Bak yaziyorum buraya

1. %99.9999999999 cinsel problemleri var/gay.

Yeni evli/nisanli erkek babaanne donu giysen de , tavsan kardesli pijama giysen de umursamaz. Cinsal problemlerine/escinselligine bahane uyduruyordur.

2. Sizi sevmiyor, begenmiyor, istemiyor. Bu durumda niye evlendigi muamma.

3. Cidden manyak. Size resmen hakaret etmis, ne demek citi piti degilsin bilmem ne degilsin??? Begenmiyorsa almasaymis, gozu kor muymus?

Ben sizi anlayamadim, fazla naif bir hanimsiniz sanirim. Ben hakareti asla kaldiramam mesela, sizin yerinizde olsam, bu adam bana oylesin, boylesin dese 10 kere eeeeeee s.tir git be, kimsin , begenmeyen kucuk ogluna almasin demistim. Siz niye gururunuzu elin psikopat/garip/sorunlu adamina cignetiyorsunuz? Nasil kaldiriyorsunuz? Boyle bir adami nasil sevdiniz? Herif resmen sizi asagiliyor, kendi ne b.ksa artik??

Bencede bahane.seven arzulayan adam cuvalda giysen yaklasir.heleki yeni evlenmissiniz her ne kadar dugun yapilmasada.garip geldi bana.

Nişanlıym bende.evde ayıcıkli salaş pıjamalarla olurum hep.nişanlım cat kapı gelir ayıcıklı pijamani yesinler der.2 arada yanasmaya calisir ki gözlerim mor mor olur makyajsiz catlaklarimda var sac bas igrenc ama ona engel degil..içinde olcak adamin..ee tabi minili dekolteli giyin daha alimli olur..

Kizlar terbiyesiz yorum yazacak olanlar yazmasin ben kendim esime kizabilirim ama kimsenin ne boksa artik vs die yazmalarina asla musade etmem haddinizi bilin konu acmis olmam ssizin densizce yorum yazabilecegnz anlamina gelmez gay flan deil diorum ereksiyon sorunuda yok insanlarin bu kadar rahat hakaret etmelerine pes diorum ya saygidan bahsediorsunz ama nasil saygili konusacagnzi bilmiorsunz ustune alinanlar yorum yazmasin yardmci olmaya calisanlara tesekkr ediorum

Walla biz 3 sene dolacak aralikta esimle 4.5 aylik hamileyim her yerim şiş eskisi gibi dar giyemiyorum salas giyiyorum hic umurunda degil. Daha bi tatli oldun kizz diyor. Verirsin ne olacak dyor. Ben seni vucudun icin sevecek kadar acizmiyim diyor. Pijama sort tunik umurunda degil. Seven adam her halinj sever.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarın bir gün hamile olduğunda o adam ne yapar bilemiyorum. Aldatır böyle insanlar.
Pijama konusunda eşine hak verebilirm , Biraz daha özen isteyebilir , dikkate alır yaparsın diyecem de , çıtı pıtı değilsin demek ne demek.

Gosterdigi bahaneler fasa fiso. Isteyen erkek ustunde camasir suyu degmis kiyafetlerle temizlik yapan karisina bile istek duyar. Esinizin libidosu dusuk, sakin sorunu kendinizde aramayin.

Okuz tam okuz!! Kendisi kimdir acaba BRAD PITT MI? Kendisi cok ozen gosteriyormu? Bence hersey karsilikli. Hep senden gelicek diye birsey olamaz. Bence kendisinde sorunlar var bu butun sorunu sen olarak gostertmeye calisiyor. Tabiki insan bakimli olucak vs ama hergun insan ozel seylerle yatamazki. Ben rahat edemiyorum walla hem ozelligide kalmiyor. Seven insan her turlu karisini arzular. kadinda arada bir supriz yapar tabi erkekte yapicak...

Gay olanların ereksiyon olamadığını kim söyledi ki sizin için sinirlenip 2 laf söylemiş insanlara böyle yazmamız hoş olmamış ayrıca ilişkiniz böyle devam ederse siz daha neler dersiniz kim bilir

Gay olanların ereksiyon olamadığını kim söyledi ki sizin için sinirlenip 2 laf söylemiş insanlara böyle yazmamız hoş olmamış ayrıca ilişkiniz böyle devam ederse siz daha neler dersiniz kim bilir

Hakikaten gay deyince ne anlaşıldı ki acaba her gay denmesine ereksiyon var diyor konu sahibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence sorun erkektede olabilir sizdede kapsamlı bir şekilde bakmak lazım olaya özelden yazarsanız yardımcı olabilmeye çalışırım

Kıs okuyunca öle güldüm ki anlatamam
Gayet aktifti demişin sanki senin hayatın öle gibi yazmışın kendinden emin
Sen ne yorum yapıyon böle önce tecrübe et

Ahaha ya direk konuşma diil de yorumlardan insan anlıyo benim teorik bilgim yetiyo yq

her kelimesine katılıyorum.yazmayı düşündüğüm her şeyi burada yazmış arkadaş

Hakkınızda hayırlısı olsun.unutmayın hayat bu tür sorunlarla uğraşmak için çok kısa.. eşiniz adam olmaz bana göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…