Önce şoka girdim sonra hırkayı giydimSonra gittim pijama giydm sonrasını anlatamayayım değil mi
Tavsanli ayicikli pjama giyip yatiyorsun falan diyor sen oyle guzel oldugunu dusunuyorsn ama cok itici oldugunun farkinda degilsin ya cok dikkatli bi erkek catlaktir selulittir hepsinden anlior artik uzuluyorum kizlar inciniyorum ya
yaa kızlar bu konuda arkadaş haklı tabi..adam resmen bahane aramış ama şu tavşanlı,ayıcıklı gecelik işine ben de gıcığım yaaa..onu giyen içine de beyaz babaanne donu giyiodur diye düşünüorum ki yurtta falan arkadaşlarımdan görüorum aynen öyle
yaaa ben tek yaşıyorum..gene de evde her daim mini,askılı gecelik tarzı elbiseler giyerim... var yok arası... hem daha rahat.hem insan kendine bile güzel gelio... yani fantazi gecelik kastetmiorum ama şunun gibi şeyler
Eki Görüntüle 1204408 ya da şu Eki Görüntüle 1204409 ... iç çamaşırlarım da kesinlikle renkli,ipli,dantelli süslü şeylerdir... ve kimse görmese de ben böyle giyinmeyi seviorum.... ve ayıcıklı pijama falanın lafı bile beni sinir edior ve gerçekten bunu görüp de sinilenebilen erkekler var...bununla ilgili bi yazı bile okumuştum..bulursam paylaşırım :)
yani evli hanımlarımız eğer evde çocuk yoksa ve kayınvalideleriyle yaşamıorlarsa neden ayıcıklı pijama falan giyio cidden anlamıorumgiyin yahu... valla çok rahat ve güzeller :
ahah ya ben takip etmiyorum da buraya açmalık bir kaç olay olmuştu. kadın doğumcu arkadşım var çaktırmadan soru sormam için anlatmak surumunda kalmıştı.
Kizlar terbiyesiz yorum yazacak olanlar yazmasin ben kendim esime kizabilirim ama kimsenin ne boksa artik vs die yazmalarina asla musade etmem haddinizi bilin konu acmis olmam ssizin densizce yorum yazabilecegnz anlamina gelmez gay flan deil diorum ereksiyon sorunuda yok insanlarin bu kadar rahat hakaret etmelerine pes diorum ya saygidan bahsediorsunz ama nasil saygili konusacagnzi bilmiorsunz ustune alinanlar yorum yazmasin yardmci olmaya calisanlara tesekkr ediorum
Gay olanların ereksiyon olamadığını kim söyledi kisizin için sinirlenip 2 laf söylemiş insanlara böyle yazmamız hoş olmamış ayrıca ilişkiniz böyle devam ederse siz daha neler dersiniz kim bilir
Kıs okuyunca öle güldüm ki anlatamam
Gayet aktifti demişin sanki senin hayatın öle gibi yazmışınkendinden emin
Sen ne yorum yapıyon böleönce tecrübe et
Aynen bibi,
Konuyu okurken aklimdan bu gecti.
Konu sahibi, esinizle dogum sonrasinda catlaklara takilan degil cocuklarinin annesi olarak sarmas dolas yatmak istiyorsaniz,
Ilerleyen yaslarda veya evde temizlik yaparken fistan giyip yemeni bagladiginizda sirinliginizden icinin kaynamasini istiyorsaniz,
Sabah mahmurlugunuzu gorup bakimsiz ve taranmamis sac degil, o yari kapali gozler ardindaki masumiyetiniz onun sevgisini daha arttirmasini istiyorsaniz;
Bu adamla is isten gecmeden yollarinizi ayirin derim.
Sorun yapip yapmadiklarindan ziyade gorme biciminde...
Isteksiz ve soguk biri olmak hem hormonal hem de karakter derdim.
Fakat sizi asagilayarak kendinde "kusur" olarak gordugu her ne ise (!) onu kapatma cabasinda...
Zamanla ozguveninizi de yitirirsiniz. Benden soylemesi...
Aldatildiklarinda da "hakettim kocam hakli" diyorlar sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?