pijama yuzunden arzulamayan eş :((

yok canım yanlış tavsiye sakın kızma deprem olursa ya

aynı fikirdeyim...geçen hafta da böyle bi konu vardı..ben de aynısını yazmıştım:)

olsun... olacağı varmış deriz... banyoda tuvalette de tam tekmil mi duruyoruz ya deprem olursa diye

ekleme: ayy kendimi çok arsız hissetim şuan:26::26:

yeni evlilerin böyle şeyler düşünmesi normal

Benim esimde pijama olayina karsi ama gecelik giyinince rahat edemiyorum aklima ya deprem olursa diye geliyor üstünü mu giyinecenn 2 çocuğu alip evden mi cikicican nasil yapacam 99 depremini yaşamiş ve insanlar don paça görmüş biri olarak hep aklima takiliyo

hım ben çok üşürüm kışın çorapla yatraım aykalrım ısınmaz ve su torbası kullanırım. normal iç çamaşırı bile 3-4 yıldır rahatça alabiliyorum. normalde hiç çekingen diilim ama ne bilim garip gelio

benim tşört tunik gibiydi Allahtan..o zaman genç kızdık..denize gitmiştik çok kalmıştık denizde cildimiz yanmıştı..elektirikler kesildi zifiri karanlık oldu..

valla benim fikrimce yeni evliyken cinsel hayat bile daha bir güzel oluyor ister iç çamaşırı ister seksi gecelik giy yat eğer benimki gibi bir kocanız varsa gece tatlı uykundan uyandırır o iş için bi bakmışsın üzerinde koca bir kütle ama bebek olunca seks bile sıkıntı kalmışki seksi iç çamaşırları giymek daha zor

lohusalığımda üzerimde iğrenç gecelikler sürekli bir terleme sıkıntı hali,kocaman bir göbek fazladan 22 kilo ve peşimden hiç ayrılmayan bir kocam vardı...
yani bunlar bahane kilo o bu hepsi kılıfına uydurulmaya çalışan bahaneler...

evlendiniz ve artık o dantelli geceliklerden kurtulup rahat bir pijama giymek istediğinizde,birazcık kilo aldığınızda,çocuk doğurup göğüslerinden akan sütler için göğüs pedi kullandığınızda göğüs uçlarınız yara olduğunda ve doğum göbeğiniz geç indiğinizde ne olacak?

bu adam ilerde bir sivilceyi bile soğuma bahanesi eder pijama falan bahane...

benim tşört tunik gibiydi Allahtan..o zaman genç kızdık..denize gitmiştik çok kalmıştık denizde cildimiz yanmıştı..elektirikler kesildi zifiri karanlık oldu..

Bende o zaman 15 yasindaydim ne oluyo diyip kalkana kadar üstü muzu giyinene kadar aynen elkk.kesildi 5 kati karanlikta inmistik tabi bide bunun sabahi var di Allahim bi daha yasatmasin

neler hatırlattınız ya, gazetelerde tv lerde de görmedik mi, ama inanın kimsenin giysilerine takıldığını düşünmüyorum o can pazarında, tabii kimse yinede hazırlıksız yakalanmak istemez

Son düzenleme:
Bende o zaman 15 yasindaydim ne oluyo diyip kalkana kadar üstü muzu giyinene kadar aynen elkk.kesildi 5 kati karanlikta inmistik tabi bide bunun sabahi var di Allahim bi daha yasatmasin

amin 77 liyim bende genç kızdım..allah cümlemizi korusun..

Kizlar her zmanda seksilik olmazki ramazan ayıydı yani orucuz ikimizde sonucta gecelikle yatsam bna kani kaynasa nolucak oruclarimiz gidecekti yani bende pjama ile yattim yani ben pjama cok sewerim ozellikle ayili tavsanli kedili falan ama benim adam sewmior orucken kendiside uzak duruordu sakatlanmasin die beni sevdigini biliorum ama hissedemiorum malesef hissettirmio kadinlar iltifati sever ama o bunu bilmior ( bende biraz çılgn bir es istiorum sanki ama benimkisi cok kontrollü cani istemezse opmez bile sarilmaz odun kisaca ne yapicam bilmiorum pas vermicem bakalm biraz napicak o zman ( burcu boga bende kova burcuyum

zıt gruplarmışsınız, biriniz yer biriniz gök burçlarda :)) ramazan ayı geçti onun dedği gibi yapın sizde değişiklik olucak mı diye :))

Ya bırak sanki cocuk kandırıyor. İstekli erkek her türlü arzular. Tabi ki pasaklı ve camasır suyu lekeli pijamalardan bahsetmiyorum

Aldatir bu adam evlenince. Daha evlenmeden esini begenmeyen bahane bulan adam. Kusura bakma biraz düz oldum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hep aynı hikayeyi analtıyorum buraya da yazayım :)

1yıllık fln evliyken romantik bir yemek yedik sonunu da fantazi gecelikle bağlamak üzere hazırlandım. EŞim birden ortadan kayboldu sonra elinde bir hırkayla cıka geldi "Hasta olursun aşkım" deyip hırkayı giydirdi

Keramet gecelikte değil yani

siz de baya baya giydiniz yani hırkayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…