Ya ben bu tarz pijama vs konularında şunu anlamıyorum neden yatağa bişeyler giyip yatılıyor çok mu soğuk ev donuyomusun ee yaz var yazın neden giyiyosun 5 yıllık evliden nacizane tavsiye nu yat canım nu yat arkadaşım
Ya ben bu tarz pijama vs konularında şunu anlamıyorum neden yatağa bişeyler giyip yatılıyor çok mu soğuk ev donuyomusun ee yaz var yazın neden giyiyosun 5 yıllık evliden nacizane tavsiye nu yat canım nu yat arkadaşım
yok canım yanlış tavsiye sakın kızma deprem olursa ya
olsun... olacağı varmış deriz... banyoda tuvalette de tam tekmil mi duruyoruz ya deprem olursa diye
olsun... olacağı varmış deriz... banyoda tuvalette de tam tekmil mi duruyoruz ya deprem olursa diye
ekleme: ayy kendimi çok arsız hissetim şuan:26::26:
bilmem ki:) ben çok sıcaklarım ondan biraz da sanırım..yaz kış afakalnlıyım,sıcaklıom.... doğuda yaşıyorum, kışın dışarısı -45 derece.. geçen sene bi oda arkadaşım vardı, pijamasını çoraplarının içine sokar, üzerine anorak mı ne denio_ hiç alıp giymedim adını da bilmio olabilirim- ondan giyio.yorgana sarılıp yatıodu...ben gene gecelik
Benim esimde pijama olayina karsi ama gecelik giyinince rahat edemiyorum aklima ya deprem olursa diye geliyor üstünü mu giyinecenn 2 çocuğu alip evden mi cikicican nasil yapacam 99 depremini yaşamiş ve insanlar don paça görmüş biri olarak hep aklima takiliyo
benim tşört tunik gibiydi Allahtan..o zaman genç kızdık..denize gitmiştik çok kalmıştık denizde cildimiz yanmıştı..elektirikler kesildi zifiri karanlık oldu..
Bende o zaman 15 yasindaydim ne oluyo diyip kalkana kadar üstü muzu giyinene kadar aynen elkk.kesildi 5 kati karanlikta inmistik tabi bide bunun sabahi var di Allahim bi daha yasatmasin
Kizlar her zmanda seksilik olmazki ramazan ayıydı yani orucuz ikimizde sonucta gecelikle yatsam bna kani kaynasa nolucak oruclarimiz gidecekti yani bende pjama ile yattim yani ben pjama cok sewerim ozellikle ayili tavsanli kedili falan ama benim adam sewmior orucken kendiside uzak duruordu sakatlanmasin die beni sevdigini biliorum ama hissedemiorum malesef hissettirmio kadinlar iltifati sever ama o bunu bilmior( bende biraz çılgn bir es istiorum sanki ama benimkisi cok kontrollü cani istemezse opmez bile sarilmaz odun kisaca ne yapicam bilmiorum pas vermicem bakalm biraz napicak o zman ( burcu boga bende kova burcuyum
Slm kızlar esim bana karsi soguk biraz cinsel yonden istekli degil nisanlilik evremizdede oyleydi istekli arzulu degildi uzak sehirlerdeyiz ayda yilda bir araya zor geliyorduk nisanli donemde ayri sehirlerdeydik hani tamamen arzusuz degil ama kıpır kıpırda degil en son dun aksam kawga ettik ben nedenini sordum neden boyle diye yoruluyorum ben falan derdi biz resmi dini nikahlarimizi yaptik nisanlilik donemlerimizde gelir bende kalrdi ozel olaylar olsa o gun (ozelden kastım cinselligin son anı degil onu dügün gecemize biraktik) ertesi gun ben yorgunum falan derdi yorulacak bir seylerde yapmayz yani hic genel bi isteksizlgi var bende dün aksam konuyu actim neden boylesin diye yoruluyorum falan dedi cok ustune gidince bu konudan dolayi yanima pijamayla gelip yatiorsun ozel seyler giyip yatmiosun disariya gosterdigin ozeni bakimi evde bana yapmiosun gostermiosun falan dedi bakimsizsin dedi ama ben ewde hic ona karsi bakimsz olmadmki ama dogru pijamayla yattim nerden bileyim bunlara takilacagini biraz da fazlalik war bende kilo olarak çıtı pıtı degilsin falan dedi baya uzuldum kizlar acikcasi bana birseyler soyleyin dugunumuze 10 gun falan war ewlenince napayim ben bu adamla ya ...
Hep aynı hikayeyi analtıyorum buraya da yazayım :)
1yıllık fln evliyken romantik bir yemek yedik sonunu da fantazi gecelikle bağlamak üzere hazırlandım. EŞim birden ortadan kayboldu sonra elinde bir hırkayla cıka geldi"Hasta olursun aşkım" deyip hırkayı giydirdi
Keramet gecelikte değil yani
siz de baya baya giydiniz yani hırkayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?