pijama yuzunden arzulamayan eş :((

insan biriyle evlenirken onu olduğu gibi kabul eder...
daha şimdiden kilona takmak ne demek yani...
madem beğenmiyodu evlenmeye kalkmasaydı...
saçma sapan bi bahane...

Kizlar gay nedir biliorum bazi arkadaslar gay mi dior bazi arkadaslar kusumu sorunlu dior o nedenle ben gay degil ve ereksiyonda oluor yani kusuda sorunlu deil hem gay deil hem kusu sorunlu deil gaylar ereksiyon olamaz diye birsey yok tabiki

seni pijamalarla görünce arzulamıyor olabilir. arzulaması için çok seksi çamaşırlar var onlardan alabilirsin. Ama insan çıtı pıtı değilsin kilolusun demek ne ya. kendi eşine söylüyorsun. baştan böyle olursa ilerleyen zamanları düşünemiyorum.

Vallahi insanin icinden hic tavsanli, ayili, okuzlu pijama giyesi gelmiyor.Insanin evde bir okuzu varsa ne gerek hayvanli pijamaya. En 6 yil o hayvancigi besledim ...

canım evlenmeden sen onun penisine felan bi bak bence
ereksiyon sorunu olabilir
çok afilli bi yalan uydurmuş sana

pijamayla değilde abiyeyle mi gezcekmiişiz evde sorarmısın?
saçma sapan şeyleri bahane edip kendi eksiklerini kapatıyor aklınca ..
sen hemen bu adamdan uzaklaş .. seni sen olduğun için,olduğun gibi sevecek birini bul derim ..

Altın kural buymuş eses Tarlatanı da cıkarmayacakmışız

Bir de onun istediği şekilde çamaşır alırsın biraz araştırma yap. Güzel bir akşma oraganize et ve tepkisine bak işde o zaman anlayabilirsin numara mı yapıyor gerçekten itici mi buluyor.

Kadınlar erkekler gibi değil, gerçekten etrafta uyaran şeyler çok o yüzden biraz daha bakımlı olmak lazım. Sizin içinizden gelmiyorsa o zaman yapacak bir şey yok. Mutlu olmak için birazcık özveri gerekiyor.

ama işde o seven insan için geçerli ne güzel aslında Allah bozmasın

arkadaş bu ne ya millet kuşuna bak demiş
adam bildiğin öküz kızım öküz,pijamaya gerek yok böylesine aklınca ayar yapıyor..

eşin istekli olması için seksi kıyafetler giymek bana çok saçma geliyor.istekli insan aba altındaki kadını bile arzular. çamaşırlarla bilmem nelerle kocamı zorlayamam.öpücüğümden etkilenip yanıma gelmezse uzatmam

Eşin seni arzuluyor aslında ama sen de kendini ona benimsetmelisin,pijama ile gitme yanında türlü türlü rengarenk çamaşırlar giy,bakalım ozaman ne diyecek

Canim evli degilmissin sevindim.. Bence yol yakinken don canim.. Evlilik nisanlilik gibi olmaz daha cok kirilir uzulursun.. Bnmki sadece tavsiye.. Allah yardimcin olsun.. Senin bir sorunun yok cunku..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

resmi nikah yapılmışken evlenmemiş mi olunuyor:44:

aynen bizde de öyle benim koca 100 kilo ben 48 farkında mısın ben canlıyım diyorum gülüyor

Palavra palavra palavra...
Nedense bu şarkı geldi aklıma. Seven arzulayan erkek bunlara pek takılmaz.
Fantazi iç çamaşırı, jartiyer tarzı şeyler giysen daha çok teşvik etmiş olursun ve mutlu olur sadece. Ama isteksizliğinin sebebi pijama olamaz.
Yani yaşamasak inanacağız da değil yani. Bence eşinin fizyolojik bir problemi var.

..biri istedi die kilo vermem ya da hoşlanmadıım şeyleri giymem açıkçası
öyle daha ii hissediceene inanıyorsan okey

ancak başka sorunlar var bence bunlar bahanesi olabilir, aşk varken üzerindekilerin de fiziiin de önemi yok die düşünüyorum
siz de aynısını yapın bakalım neler hissedicek
bugün çok iticisin, kötü kokuosun, dişlerin sararmış...vs delirecektir
hiç hoşlanmam bu anlamsız üstünlük kibirinden erkeklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…