Slm kızlar esim bana karsi soguk biraz cinsel yonden istekli degil nisanlilik evremizdede oyleydi istekli arzulu degildi uzak sehirlerdeyiz ayda yilda bir araya zor geliyorduk nisanli donemde ayri sehirlerdeydik hani tamamen arzusuz degil ama kıpır kıpırda degil en son dun aksam kawga ettik ben nedenini sordum neden boyle diye yoruluyorum ben falan derdi biz resmi dini nikahlarimizi yaptik nisanlilik donemlerimizde gelir bende kalrdi ozel olaylar olsa o gun (ozelden kastım cinselligin son anı degil onu dügün gecemize biraktik) ertesi gun ben yorgunum falan derdi yorulacak bir seylerde yapmayz yani hic genel bi isteksizlgi var bende dün aksam konuyu actim neden boylesin diye yoruluyorum falan dedi cok ustune gidince bu konudan dolayi yanima pijamayla gelip yatiorsun ozel seyler giyip yatmiosun disariya gosterdigin ozeni bakimi evde bana yapmiosun gostermiosun falan dedi bakimsizsin dedi ama ben ewde hic ona karsi bakimsz olmadmki ama dogru pijamayla yattim nerden bileyim bunlara takilacagini biraz da fazlalik war bende kilo olarak çıtı pıtı degilsin falan dedi baya uzuldum kizlar acikcasi bana birseyler soyleyin dugunumuze 10 gun falan war ewlenince napayim ben bu adamla ya ...
Vallahi insanin icinden hic tavsanli, ayili, okuzlu pijama giyesi gelmiyor.Insanin evde bir okuzu varsa ne gerek hayvanli pijamaya. En 6 yil o hayvancigi besledim ...
Bir erkegin partnerini cekici bulmasinin ne giydigiyle falan alakasi yok.. Ancak yuzeysel seylerde onemlidir bu, ama birbirine asik iki insan icin asla onemi yoktur.. Mesela benim selulitlerim de var sikinca ortaya cikan, ya da kalcalarimda cok derin ve cok belirgin catlaklarim var cocukken gordugum kortizon tedavisi ve alinip verilen asiri kilonun bana mirasi, ki o catlaklar hangi kadinda olsa uzulur mutsuz olur eminim. Ama sozlum masallah sanki gozunun onune bir perde inmis gibiSacim berbat olur, ben aynaya bakmaya utanirim, o bana bakar bakar "ne guzelsin sen ya" der. Surekli oper, sarilir, elimi tutar, giydigim tisortten bile azicik belim acilsa hemen moda girer, etkilenir Bizim birlikte kaldigimiz, tatile gittigimiz de cok oldu, en rezil hallerimi bile gordu ama umrunda degil adamin, ona gore ben dunyanin en guzel kadiniyim, her halim cekici, baska kimse yok.. Boyle de olur zaten, iki insan birbirine asik oldugunda kusurlarini gormez, kusurlari bile guzel gelir. Kilo aldin cekici bulmuyorum, pijamayla yattin soyle falan bunlar bahane..
Yerinde olsam cok iyi dusunurum resmi nikah kiydirmadan. 10 gun varmis onunde daha. Isteksiz bir adam olabilir, sen libidosu yuksek bir kadinsan o da ilerde sorun olur, ama saygi eksikligi bundan daha da buyuk sorun. Bakimsizsin, cekici gelmiyorsun, kilo aldin vs bunlar asik adamin edecegi laflar degil, kendine guvenini sifirlar bu adam, mutsuz olursun.. Al karsina konus, derdi neyse soylesin, ama yine bir sey demezse de sen iyi dusun..
Bir yazi buldum konuyla ilgili.....
.Pijama giyinme kadınım!!!
Kılım o kadınlıkla hiç bir alakası olmayan şeylere. Yatağa pijamayla girmiyor mu karım, deliriyorum.."Neden giyiyorsun şu şeyi?" diye sorunca... "Üşüyorum" demez mi!."Kan testi yaptıralım o zaman" dedim. Anemik filan mı acaba diye..Yorganı değiştirdim, odamıza klima da taktırdım. Olur ha, belki rahatça çıplak olabiliriz diye..Yok kardeşim!.Yine gidip gelip o pijamaları giyiyor; yazın yazlık, kışın kışlık cinsi. Kabus gibi, dalga geçer gibi. Hiçbir cazibesi yok ve kötü!.Aramıza bin tane sorun girdiği yetmezmiş gibi, bir de bu salak sulak pijamalar giriyor..Giy en seksi gece giysini de öyle uyu! Yok! Nerde?Vitrin süsü mü bu seksi dantel gecelikler, yoksa yatağımızda görmek için mi ha bunu bir anlasak hele?.Hadi olmadı hiç giyinmesin benim kadınım! Daha da iyi. Bana uyar, hiç bozmaz..Sarılalım birbirimize, ten temasımızla uyuruz. Ha üşürsek sırnaşırız belki bahanemiz de olur, buzlar erir..Oh ne âlâ..Ne diye üretiyorlar kadınlara bu sözde sempatik; ama itici pijamaları bilmiyorum. Ben karşıyım. Hiç de sempatik bulmuyorum. Bence bunların üzerine "18 yaşına kadar uygundur" ibaresi eklensin. 18 yaş sonrası satışı yasaklansın.."Ben de çizgili Sümerbank pijama giyeyim gör bak nasıl oluyormuş" deyince de gülüyor bana. Beni hiç öyle düşünemiyor. Al işte! Yine çifte standart. E ben dalga geçsem bu ayıcıklarla? Yok olmaz! Alınır. Kalbi kırılır. Hatta siz de bana: "Yuh odun!" dersiniz..Pijama çekici değil. Çok itici. Anlayın şunu.İç gıcıklayıcı bir kıyafet olsa adı "Pijama" mı olurdu?.Öbürlerine ne denmiş?.Gecelik!.Tanımına ve anlamına yakışan bir isim; gece giysisi...Gece gece "Noel Baba" veya "ayıcıklar" var yanımda yatan kadınımın üzerinde! Korkunç bir durum. Bilmem anlatabildim mi?.Kadın yatağına KADIN olarak girer..Etekleri vardır, bacakları açıkta kalır..Sokağa çıkarken kadın ne kadar şıksa, gece de o kadar şıktır ya da olmalıdır. Ben karımdan bunu beklerim. Sen gündüz işe giderken kadın gibi ol, gece git anneannem gibi ol..Olmaz..Elin adamına mı bu özen derim ben de?Yatağa, aşkın mekanına özensizlik yakışık almaz. Aşk yerine yakışmak gerekir..Benim güzel karım bu dandik pijamaları çocuğumuz olunca giyer oldu maalesef..Geceleri emzirmeye kalkıyordu tabi, uykusuz yorgun, düşünecek hali yoktu biliyorum, hemen kafama kakmayın. Ev de kalabalıktı malum. Başbaşa kalmak ne mümkün. Gece her odadan bir başka "anne" çıkıyordu, oydu buydu derken uzun bir süre zorlandı tabii anlıyorum. Seksilik rafa kalktı, arada kaynadı ve unutuldu..Aramıza "ayılar" girdi!.Hadi o zaman anladım; ama şimdi neden?.Bunun bahanesi olamaz..Ten temasının yaratacak olduğu doğal sıcaklıktan kaçmak yazıktır..Eğer karım o pijamaları giyiyorsa, kesin bilinçaltında bir sorun vardır dedim. İçindeki kadınlık hissi bitmiştir, ölmüştür diye düşündüm. Hatırlatmaya karar verdim..Bir süre sabırla bekledim..Kendimce yine hayaller kurdum, belki gider harika şeyler alır diye. Yok yapmadı.Sonra: "Ulan oğlum ne bekliyorsun? Yürü, sen davran!" dedim kendime..Gittim, mağazayı satın alasım geldi o kadar gözüm döndü. Hem kendimin, hem de karımın zevkine uygun bir şeyler aldım..Eve geldim..Ellerimde paketler "Gel peşimden" bakışı attım..Geldi. Şaşkın. Meraklı.."Al bakalım paketleri!" dedim gözlerimle. Az laf çok iş.Gece giysisi öyle değil, böyle olur..İyi oldu..:Roflol
Bir yazi buldum konuyla ilgili.....
.Pijama giyinme kadınım!!!
Kılım o kadınlıkla hiç bir alakası olmayan şeylere. Yatağa pijamayla girmiyor mu karım, deliriyorum.."Neden giyiyorsun şu şeyi?" diye sorunca... "Üşüyorum" demez mi!."Kan testi yaptıralım o zaman" dedim. Anemik filan mı acaba diye..Yorganı değiştirdim, odamıza klima da taktırdım. Olur ha, belki rahatça çıplak olabiliriz diye..Yok kardeşim!.Yine gidip gelip o pijamaları giyiyor; yazın yazlık, kışın kışlık cinsi. Kabus gibi, dalga geçer gibi. Hiçbir cazibesi yok ve kötü!.Aramıza bin tane sorun girdiği yetmezmiş gibi, bir de bu salak sulak pijamalar giriyor..Giy en seksi gece giysini de öyle uyu! Yok! Nerde?Vitrin süsü mü bu seksi dantel gecelikler, yoksa yatağımızda görmek için mi ha bunu bir anlasak hele?.Hadi olmadı hiç giyinmesin benim kadınım! Daha da iyi. Bana uyar, hiç bozmaz..Sarılalım birbirimize, ten temasımızla uyuruz. Ha üşürsek sırnaşırız belki bahanemiz de olur, buzlar erir..Oh ne âlâ..Ne diye üretiyorlar kadınlara bu sözde sempatik; ama itici pijamaları bilmiyorum. Ben karşıyım. Hiç de sempatik bulmuyorum. Bence bunların üzerine "18 yaşına kadar uygundur" ibaresi eklensin. 18 yaş sonrası satışı yasaklansın.."Ben de çizgili Sümerbank pijama giyeyim gör bak nasıl oluyormuş" deyince de gülüyor bana. Beni hiç öyle düşünemiyor. Al işte! Yine çifte standart. E ben dalga geçsem bu ayıcıklarla? Yok olmaz! Alınır. Kalbi kırılır. Hatta siz de bana: "Yuh odun!" dersiniz..Pijama çekici değil. Çok itici. Anlayın şunu.İç gıcıklayıcı bir kıyafet olsa adı "Pijama" mı olurdu?.Öbürlerine ne denmiş?.Gecelik!.Tanımına ve anlamına yakışan bir isim; gece giysisi...Gece gece "Noel Baba" veya "ayıcıklar" var yanımda yatan kadınımın üzerinde! Korkunç bir durum. Bilmem anlatabildim mi?.Kadın yatağına KADIN olarak girer..Etekleri vardır, bacakları açıkta kalır..Sokağa çıkarken kadın ne kadar şıksa, gece de o kadar şıktır ya da olmalıdır. Ben karımdan bunu beklerim. Sen gündüz işe giderken kadın gibi ol, gece git anneannem gibi ol..Olmaz..Elin adamına mı bu özen derim ben de?Yatağa, aşkın mekanına özensizlik yakışık almaz. Aşk yerine yakışmak gerekir..Benim güzel karım bu dandik pijamaları çocuğumuz olunca giyer oldu maalesef..Geceleri emzirmeye kalkıyordu tabi, uykusuz yorgun, düşünecek hali yoktu biliyorum, hemen kafama kakmayın. Ev de kalabalıktı malum. Başbaşa kalmak ne mümkün. Gece her odadan bir başka "anne" çıkıyordu, oydu buydu derken uzun bir süre zorlandı tabii anlıyorum. Seksilik rafa kalktı, arada kaynadı ve unutuldu..Aramıza "ayılar" girdi!.Hadi o zaman anladım; ama şimdi neden?.Bunun bahanesi olamaz..Ten temasının yaratacak olduğu doğal sıcaklıktan kaçmak yazıktır..Eğer karım o pijamaları giyiyorsa, kesin bilinçaltında bir sorun vardır dedim. İçindeki kadınlık hissi bitmiştir, ölmüştür diye düşündüm. Hatırlatmaya karar verdim..Bir süre sabırla bekledim..Kendimce yine hayaller kurdum, belki gider harika şeyler alır diye. Yok yapmadı.Sonra: "Ulan oğlum ne bekliyorsun? Yürü, sen davran!" dedim kendime..Gittim, mağazayı satın alasım geldi o kadar gözüm döndü. Hem kendimin, hem de karımın zevkine uygun bir şeyler aldım..Eve geldim..Ellerimde paketler "Gel peşimden" bakışı attım..Geldi. Şaşkın. Meraklı.."Al bakalım paketleri!" dedim gözlerimle. Az laf çok iş.Gece giysisi öyle değil, böyle olur..İyi oldu..:Roflol
Adam yada konu sahibini hiiç sevmiyor yada bariz gay bir adam. Esim benim en rezil anlarimi görmüstür, saçim basim birseye benzemez, kaslar desen 2 hafta alinmamis,... ama yinede bana "sen ne kadar güzelsin yaa" diyebiliyor. Sevgi böyle birsey zaten, arzu böyle birsey zaten.
Bende ayicikli pijamalari seviyorum. O seksi saten gecelikleri sevmiyorum, rahat edemiyorum ve esim bunun bir sözünü bile etmedi, ve hiçte sorun yasamadik.
Sadece aklima takilan, madem bu adam konu sahibini bu kadar asagliyor, niye nasil nisanlandi, evlendi? Hani konu sahibi 4 gün içinde 20 kilo almadiki. Basta neyse, oydu? Acaba konu sahibi (yada ailesi) zengin de adamin çikarlarimi var? Yada daha önce dedigim gibi adam gay ve bunu kapatmak için maço takilmak istiyerek konu sahibini asagliyor. Ve sanirim bu son açiklama daha mantikli gibime geliyor.
Bariz kendi eksigini kapamak icin camur atmis sana. Ki bu bi eksik de degil ya karakteri boyle ya da hasta tedavi olucak cinsel isteksizlik icin. Boyle bi evlilik zor cidden oturup adam akilli durumu konus. Seni arzulayamadigi icin boyleyse baska kadinla evlenseymis. Bu isler pijamaya selulite bakmiyor valla. Adamin cuku calisiyorsa istersen salvarla uyu yanina yatinca tahrik olmasi lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?