Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu testlerden hiçbiri pik değil T çizgisi ve C çizgisi aynı koyulukta ya da t c den daha koyu olmalı. Sıvı alımına dikkat ediyor musunMerhaba yorumlayabilir misiniz acaba pik mi değil mi anlayamıyorum
Eki Görüntüle 3593570
Ediyorum ve bazen çok silik çıkarken çizgi bazen de böyle kırmızı çıkıyor ben artık anlamıyorumCanım bu testlerden hiçbiri pik değil T çizgisi ve C çizgisi aynı koyulukta ya da t c den daha koyu olmalı. Sıvı alımına dikkat ediyor musun
Geç yumurtluyor olabilirsinEdiyorum ve bazen çok silik çıkarken çizgi bazen de böyle kırmızı çıkıyor ben artık anlamıyorum
Pcos var diyorlar genelde 21. Gün çatlıyordu ama anlamadımGeç yumurtluyor olabilirsintestler henüz pik olmamış . Pcos var mı
En koyu 14.gün akşam görünüyor . Tam pik gibi değil o daEdiyorum ve bazen çok silik çıkarken çizgi bazen de böyle kırmızı çıkıyor ben artık anlamıyorum
Belki 2 güne yumurtlama görürsün teste devam etPcos var diyorlar genelde 21. Gün çatlıyordu ama anlamadım
Böyle olması normal mi bi koyu bi silik kafamı karıştıran buEn koyu 14.gün akşam görünüyor . Tam pik gibi değil o da
Normal canım ya benim de öyle oldu 18. Gün pik gördüm hatta atayım bakBöyle olması normal mi bi koyu bi silik kafamı karıştıran bu
Belki hormonda dalgalanma oluyordur Pcostan dolayı eğer yumurtlama görmezsen kadın doğuma görün mutlakaBöyle olması normal mi bi koyu bi silik kafamı karıştıran bu
İnfertilite de tedavi görüyorum normalde zaten bu ay hsg çekildi hattaBelki hormonda dalgalanma oluyordur Pcostan dolayı eğer yumurtlama görmezsen kadın doğuma görün mutlaka![]()
Olur tabiNormal canım ya benim de öyle oldu 18. Gün pik gördüm hatta atayım bak
Oyy pcos epey zorladı ama güzel haberler alıcaz kuzuİnfertilite de tedavi görüyorum normalde zaten bu ay hsg çekildi hatta
Benimde aynı marka testBak 17. Gün sabah biraz koyu akşam silip 18. Gün öğlen pik akşama çatlamıştı
Hatta ocak ayında ilk defa denedim hamile kalmıştım ama boş gebeliktiBenimde aynı marka test
İnşallah ya pcos çok hafif zatenOyy pcos epey zorladı ama güzel haberler alıcaz kuzu
Nenim de öyle hafif demişti tek tarafmışİnşallah ya pcos çok hafif zaten
Sen hamile kalabiliyosun , ben daha hiç kalamadımHatta ocak ayında ilk defa denedim hamile kalmıştım ama boş gebelikti