Kalırsın Allahın izniyle bi sorun var mı özel değilse tabi pcos ya da başka bişiSen hamile kalabiliyosun , ben daha hiç kalamadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalırsın Allahın izniyle bi sorun var mı özel değilse tabi pcos ya da başka bişiSen hamile kalabiliyosun , ben daha hiç kalamadım![]()
Benim de pcos görünümü var deniyoruz bakalım ne zaman olacak çok zor bir süreç Allahım tez zamanda versin inşallahİnşallah ya pcos çok hafif zaten
Pco görünümü var demişti onun dışında bir şey yok eşimde deKalırsın Allahın izniyle bi sorun var mı özel değilse tabi pcos ya da başka bişi
İyi şükür ya olur o zaman Allahın izni ilePco görünümü var demişti onun dışında bir şey yok eşimde de
Yaa benimde ocak ayında kimyasal olduHatta ocak ayında ilk defa denedim hamile kalmıştım ama boş gebelikti
Ben 26 şubat kürtaj oldum maaleseffYaa benimde ocak ayında kimyasal oldu![]()
Benim iki taraf ama hafif galibaNenim de öyle hafif demişti tek tarafmış
Biz seninle konuşmuştuk kürü kullandın mı bi de ovulasyon testiPco görünümü var demişti onun dışında bir şey yok eşimde de
İnşallah , bu ay yine ovulasyon testi deniyoruzİyi şükür ya olur o zaman Allahın izni ile
Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah eksikliğini kimseye yaşatmasınBen 26 şubat kürtaj oldum maaleseff
Ben beklemedeyim kuzuİnşallah , bu ay yine ovulasyon testi deniyoruz
Evet şu an kürü kullanıyorum canım , test de yapıyorumBiz seninle konuşmuştuk kürü kullandın mı bi de ovulasyon testi
Aminnnn göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin isteyen herkese içinde de bizeeAllah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah eksikliğini kimseye yaşatmasın
Kaçıncı gündesinEvet şu an kürü kullanıyorum canım , test de yapıyorum![]()
Balım sat 12 Mayıs 7.gündeyim dahaKaçıncı gündesin
Bitti tabi bitmese yapar mıyım7. Günde testi nasıl yapıyorsun kız bitti mi reglin
Merhaba benimkine bakarmışsınızCanım bu testlerden hiçbiri pik değil T çizgisi ve C çizgisi aynı koyulukta ya da t c den daha koyu olmalı. Sıvı alımına dikkat ediyor musun
Pike çok yakınsın yarın falan görürsün gibi canımMerhaba benimkine bakarmışsınız
Ayy ne güzel ben 9 gün dolmadan ne test ne ilişki leke gelir çünkü bende leke bitmeden hiç bişi yapmamBitti tabi bitmese yapar mıyım5 gün sürüyor regl