- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
- #101
Ya misal gecenlerde yasandi bu olaybende kardeşimle tartışınca annem kızım nolur sen büyüksün derdi ablamla tartişınca da nolur sen küçüksün der beni sustururdu 39 yaşındayım hala rüyalarıma girer.
geçen yıllarda bunu söyleyince anneme çok üzüldü bilinçli değildi böyle yapmam hata etmişim sadece sen laftan anlıyordun dedi.
seni anlıyorum bence kendini ezdirme ama kırıcı yıpratıcı olma insan belli bir yaşa gelince farkediyor bazı şeyleri sygını muhafaza ederekte hakkını savunabilirsin ki zaten öyle olmasa seni orda bırakma cesaretini gösteremezlerdi
Ben kucukken yavas yemek yermisim ben dondurmamin yarisina gelmeden kardeslerim bitirir benimkini yemek isterlerdi bende yalardim dondurmayi almasinlar diye 7 8 yasindayim.
Gecen haftalarda kardesim tatli koyuyor tabaga eliyle koydu spatula cekmecede elinle koyma dedim. Dedigim tek sey bu kardesim sanane istedigimi yaparim yeme sende dsdi tatliyi yaladi bende terbiyesiz drdim onuma dondum annem basladi senden ogrenmis sende oyle yapiyorsun (25 yasindayim) sen yapmasan ogrenmezdi o demeye. Boyle kaldim. Ki annemon en nefret ettigi seydir ortak yenen seylere dokunulmasi. Buna ragmen bu durumda dahi bana akesit yorum yapti.
Bu ve bunun gibi binlerce olay