- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi hippotalamus
-
İyi akşamlar hanımlar..
Aslında herşey hamile kalmamla başladı. Sağlık sorunları sebebiyle hareketlerim çok kısıtlandı ve de iştah derken kilolar.. stresli bir hamilelik geçirdim. Düşük tehlikesi, eşimle olan sorunlar, ailevi sorunlar.. neyse bunların bir önemi yok şu an..
Doğu yapmama rağmen hareketimi kısıtlayacak sağlık sorunlarım devam ediyor. Üstüne iştahım hamilelikten bile daha çok açıldı.. hep bu süt olsun teranasionun dışına sıkıntıdan da sürekli yeme isteği.. resmen 100 kilo oldum.
Bir yandan bebeğe bak bak, bir yandan yemek, ev işleri, bi yandan okula giden oğlum, aöf e kaydoldum, ders çalışmaya çalışıyorum. Haftasonu sınavım vardı.
Sorun şu ki ne yapacağımı biliyorum. Hayatımı düzene sokmalıyım. Doktora girmeliyim ama o kadar doktora gittim ki hiç hastane ortamına girmek istemiyorum. Dersleri düzenli çalışmalıyım ama çocuklar yatınca pilim bitiyo..çocuklarımla daha fazla ilgilenmek istiyorum. Diyetisyene gidip Zayıflamak istiyorum. Daha önce defalarca yaptım. Yürüyüş yapmak istiyorum. Eşimle ilgilenmek, sohbet etmek istiyorum.
Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapmak için ne halim ne enerjim var. Havalardan dolayı bebekle dışarı çıkmakta zor..
Şunu biliyorum ne enerji ne de istek var bende. . Gözümü açim kapatim. Zayıflamış olim, herşet düzene oturmuş olsun istiyorum.
Işte herşey üst üste geldi gerçekten. . Hamileyken ygs ye girdim eşim kazanmamı beklemiyordu. Onun için bi dene bakarız dedi.bu saatten sonra okuyupta napcan havasında.. şimdi bıraksam bir daha ne gerek var diye engel olabilir..Sepetinizi çok doldurmuşsunuz. AÖF'yi donduysanız olmaz mı? Çocuklara, zayıflamaya ve eşinize konsantre olursunuz. Zayıflayınca, 1-2 dönem sonra da AÖF'e başlayabilirsiniz.
Evet doğru kelime hımbıl oldum resmen.. aslında çok tezcanlı hareketli biriyim ama uzun süre ayakta kalınca bacaklarıma kramp giriyor. Onun için kendimi fazla yormamaya çalışıyorum ama böle böle resmen hımbıl oldum.önce yeme düzeninizi değiştirin. karbonhidrat bazlı beslenmek insanı çok hımbıl yapıyor ve kilolar da. aynı işkenceyi ben de çekiyorum.
eğer ingilizceniz varsa extreme makeover weightloss denen programı izleyin netten. ne yaşlarda ne şartlarda insanlar ne kadar fazla kilolar veriyorlar görün.
isterseniz her şeyi yaparsınız.
zaten yeni kayıt olduğun için 1.dönem donduramazdın ama 2.dönem dondurabilirsin harç yatırmayınca donar,acaba tiroid sorunun falan olabilir mi,kansızlık,b12 vs.Işte herşey üst üste geldi gerçekten. . Hamileyken ygs ye girdim eşim kazanmamı beklemiyordu. Onun için bi dene bakarız dedi.bu saatten sonra okuyupta napcan havasında.. şimdi bıraksam bir daha ne gerek var diye engel olabilir..
Aslında tek sorun kilo değil tabi ama hepsi birleşince resmen sinirim bozuluyor aman sal gitsin moduna giriyorum.
Kansızlık var.. daha öncede bu sorunu yaşadım ve serum kullandım.. ama inan hiç doktora gitmek istemiyorum. . Son 2 senedir o kadar doktora gittim ki.. kansızlık, hamilelik, doğum sonrası falan..zaten yeni kayıt olduğun için 1.dönem donduramazdın ama 2.dönem dondurabilirsin harç yatırmayınca donar,acaba tiroid sorunun falan olabilir mi,kansızlık,b12 vs.
Guatırına baktırİyi akşamlar hanımlar..
Aslında herşey hamile kalmamla başladı. Sağlık sorunları sebebiyle hareketlerim çok kısıtlandı ve de iştah derken kilolar.. stresli bir hamilelik geçirdim. Düşük tehlikesi, eşimle olan sorunlar, ailevi sorunlar.. neyse bunların bir önemi yok şu an..
Doğu yapmama rağmen hareketimi kısıtlayacak sağlık sorunlarım devam ediyor. Üstüne iştahım hamilelikten bile daha çok açıldı.. hep bu süt olsun teranasionun dışına sıkıntıdan da sürekli yeme isteği.. resmen 100 kilo oldum.
Bir yandan bebeğe bak bak, bir yandan yemek, ev işleri, bi yandan okula giden oğlum, aöf e kaydoldum, ders çalışmaya çalışıyorum. Haftasonu sınavım vardı.
Sorun şu ki ne yapacağımı biliyorum. Hayatımı düzene sokmalıyım. Doktora girmeliyim ama o kadar doktora gittim ki hiç hastane ortamına girmek istemiyorum. Dersleri düzenli çalışmalıyım ama çocuklar yatınca pilim bitiyo..çocuklarımla daha fazla ilgilenmek istiyorum. Diyetisyene gidip Zayıflamak istiyorum. Daha önce defalarca yaptım. Yürüyüş yapmak istiyorum. Eşimle ilgilenmek, sohbet etmek istiyorum.
Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapmak için ne halim ne enerjim var. Havalardan dolayı bebekle dışarı çıkmakta zor..
Şunu biliyorum ne enerji ne de istek var bende. . Gözümü açim kapatim. Zayıflamış olim, herşet düzene oturmuş olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?