İyi akşamlar hanımlar..
Aslında herşey hamile kalmamla başladı. Sağlık sorunları sebebiyle hareketlerim çok kısıtlandı ve de iştah derken kilolar.. stresli bir hamilelik geçirdim. Düşük tehlikesi, eşimle olan sorunlar, ailevi sorunlar.. neyse bunların bir önemi yok şu an..
Doğu yapmama rağmen hareketimi kısıtlayacak sağlık sorunlarım devam ediyor. Üstüne iştahım hamilelikten bile daha çok açıldı.. hep bu süt olsun teranasi
onun dışına sıkıntıdan da sürekli yeme isteği.. resmen 100 kilo oldum.
Bir yandan bebeğe bak bak, bir yandan yemek, ev işleri, bi yandan okula giden oğlum, aöf e kaydoldum, ders çalışmaya çalışıyorum. Haftasonu sınavım vardı.
Sorun şu ki ne yapacağımı biliyorum. Hayatımı düzene sokmalıyım. Doktora girmeliyim ama o kadar doktora gittim ki hiç hastane ortamına girmek istemiyorum. Dersleri düzenli çalışmalıyım ama çocuklar yatınca pilim bitiyo..çocuklarımla daha fazla ilgilenmek istiyorum. Diyetisyene gidip Zayıflamak istiyorum. Daha önce defalarca yaptım. Yürüyüş yapmak istiyorum. Eşimle ilgilenmek, sohbet etmek istiyorum.
Ne yapmam gerektiğini biliyorum ama yapmak için ne halim ne enerjim var. Havalardan dolayı bebekle dışarı çıkmakta zor..
Şunu biliyorum ne enerji ne de istek var bende. . Gözümü açim kapatim. Zayıflamış olim, herşet düzene oturmuş olsun istiyorum.