pilim bitti..

Yakınlarda diyetisyen buldum ama emzirdiğim için diyetisyene gitmeye korkuyorum.birinden duydum bu şekilde sütü kesilmiş. Acaba ilk aşamada akşamları 7 den sonra yemek yemeyi mi bırakmalıyım? Var mı bu şekilde diyetisyene giden acaba?

Bende 95 kilo ile doğum yapmıştım. hiiiic alışık olmadığım bi kiloydu ben şok::)

Bebeğim kolikli olduğundan onu kapının önünde bile olsa arabasında gezdiriyordum ama nası perişanım nası kötüyüm. peki neden? bel sirt agrisi omuz boyun gitmis parmaklar uyuşuyor kilo zaten bomba olmuşum bide ev işi uni dersleri:/

Öncelikle doktora gittim beni fizik tedaviye yönlendirdi. orada bana bi bayan masaj yapıyordu. 1 ay boyunca haftada bir defa gittim ohhhh kendime geldim. yapabilirseniz önce bunu yapın.

Sabah işinizi bitince yemeginizide yapınca en az 1 saat yürüyüş yapın.
Sabahlari süt ve yulaf yiyebilirsiniz.
Öğlende et yiyecekseniz pilavla yemeyin. yani proteini ve karbonh. karistirmadan yiyin. Mesela makarnayi yogurt ile yemeyin vs.
bunu arastirdim bizzat denedim kilo veriyorsunuz ve almiyorsunuz.
Eczanesen b vitamini alabilirsinuz, halsizlige iyi geliyor( eger kansızlık vs tabii yoksa).
Oglum 14 aylik, burada saat 16.30da akşam oluyor ve inanin saat 19 oldugu zaman benim pilim bitiyor, bilemiyorum mevsimdendir herhalde:/ karanlıkta sogukta cocukla cikmak istemiyorum.
Firsatiniz varsa bi 5 ay spor salonuna gidin aksamlarida aciktir eşiniz cocuklari siz yokken 1 saat bile idare etse size iyi gelecek.

Eşim saolsun çocuklarla ilgilenmeyi 5 10 dk sevmek zannediyor. Yoksa bende ona araştır dedim yakınlarda akşamları spor yapabileceğim bir yer var mı diye..

bende aöf okuyordum bu yıl dondurdum.
hamileyim karlı gün olursa nasil gidiycem koca karnimla..
ikinci dönem de inş okurum bebegimi kv ye birakirim girer gelirim eve.. öle düşüncem de varsa ikinci dönemdede olmuycak gibi geliyor kaldi ki SENEYE...
hiç takmiyorum kiloya alsam nolur almasam da doğum sorasi hepsi gider

Hangi bölümü seçmiştiniz siz? Dondurmak için özel bişey yapmaya gerek var mı?

canım senin pilinin bitmesi çok normal bence ..bir bebek ve okula giden bir çocuk , anladığım kadarıyla da pek bir yardım edenin de yok..okulunu biraz hayatını düzene soktuktan sonrasına kadar dondur..şimdi 2 çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyorsun kolay değil..
benimde 2 çocuğum var aralarında 3 yaş var..ilk 1 sene kilolarımla gezdim ücretsiz izindeydim Allah tan çok zor bu tempoda bir de işe geri dönmek..1 senenin sonunda diyetisyene gittim..75 kiloydum gittiğimde ve oturduğum yerden kalkamıyordum..Diyetisyenin verdiği listeye birebir uyamasamda 15 günde bir o tartıya çıkıp kontrol edilme düşüncesi beni çok motive etmişti ve sanıyorum 13 kilo gibi bir şey gitti üzerimden ..diyetisyene bence muhakkak git..zaten diyetisyen de kansızlık vitaminsizlik tiroid normal mi bakmak için tahlil isteyecek senden yada sanırım önce dahiliyeye yönlendirecek ..yorgunluklarının nedeni kansızlık b12 d vit eksikliği olabilir..takviye alırsın..
eşinin sana yardımcı olması lazım arkadaşlarında dediği gibi akşam 1 saat oyalayıversin bir spor salonuna yazıl..canım ya Allah kolaylık versin

Acele etmeyin, kendinize zaman tanıyın. Öneki performansınıza devam etmeniz çok zor. Bunun geçici bir dönem olduğunu biliyorsunuz. Kendinizi zorlamayın, 6 ay-1 yıl bırakın biraz kendinizi ne olacak.
Doğum sonrası hemen eski haline dönüp eski yaşantısına dönenler evet var. Onların da çoğunlukla yardımcıları var zaten. Kilo sorunu yine zaman ve parayla biraz da yapıyla alakalı.

Doğru çok çabuk kilo alıp veren biriyim.. doğumda sonra birden 12 kilo verdim ama süt olsun diye abuk subuk yemekten, bide sürekli evde oturmaktan bu haldeyim

Erkekler bazen 10 dk oynayınca ilgi gösterdi sanıyorlar vallahi eşime diyodum yeter artık insanlıktan çıktım kendimi iyi hissetmem için en azından şu cocugu 1 saat idare et ki ben enerji toplayayim calismiyorum ama aksam sen eve gelince senin kadar yoruluyorum garivim bakiyodu oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…