- Konu Sahibi pinarpinarp
Az önce tartıldım ve 75 kilo çıktım, dün de zaten pantolonun içinde kendimden geçtim, o kadar çok sıkıyordu ki, hasta olacağım sandım, koşa koşa eve döndük gerisin geri :)) yeni kıyafetler de almak istemiyorum çünkü geçici bir durum :)) hemmen vereceğim, lafı cimi yok. en son 67 kiloyken aldığım bir pantolon vardı alırken bu aldığım son büyük beden demiştim, söz vermiştim. ve kilo almaya başlamadan önce devamlı alışverişe çıkardım, dolabımda o kadar şık o kadar şahane elbiselerim, eteklerim, mayolarım, bikinilerim, pantolon üst başım var ki, o kadar çok özeniyorum ki eski günlerime geri dönsem de şöyle giyinsem süslensem de salına salına rahat rahat yürüsem :)))) olacak inşallah.
1) Hedefim haftada 1 kilo, en fazla 2 kilo vermek, daha fazlası gerçekten zarar oluyor hem kat kat geri dönüyor.
2) her gün sabah 6'da evden çıkıp spor salonuna gidiyorum ve sabahları güne sporla başlıyorum.
3) Spor salonu dışında günlük açık havada tempolu yürüyüşlerimi aksatmıyorum.
4) Günde 3 litre su içiyorum
5) Ekmeği şekeri tuzu unu bırakıyorum.
6) Kahvaltı sağlam, öğlen yemeği idare eder, akşam ise çok çok az.
7) Akşam 6'dan sonra yemek yok.
8) Günde 2 bardak yeşil çay (1. bardak sade yeşil çay \ 2. bardak mateli kekikli yeşil çay)
1) Hedefim haftada 1 kilo, en fazla 2 kilo vermek, daha fazlası gerçekten zarar oluyor hem kat kat geri dönüyor.
2) her gün sabah 6'da evden çıkıp spor salonuna gidiyorum ve sabahları güne sporla başlıyorum.
3) Spor salonu dışında günlük açık havada tempolu yürüyüşlerimi aksatmıyorum.
4) Günde 3 litre su içiyorum
5) Ekmeği şekeri tuzu unu bırakıyorum.
6) Kahvaltı sağlam, öğlen yemeği idare eder, akşam ise çok çok az.
7) Akşam 6'dan sonra yemek yok.
8) Günde 2 bardak yeşil çay (1. bardak sade yeşil çay \ 2. bardak mateli kekikli yeşil çay)
Son düzenleme: