• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pireden kurtulamıyorumm!!

Cunozor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2023
16
-2
1
22
Yardımcı olun lütfen artık çıldıracak duruma geldim 3 hafta önce kedimi sahiplenirdim ve 2 gün sonra bacak ve bileklerimde yaralar çıkmaya başladı alerjik yapım olduğu için umursamadım ama sonra zıplayan pireler fark ettim aralıksız 1 hafta temizlik yaptım ama gitmediler halıları yıkkattım olmadı evi ilaçlattım sanki vitamin oldu daha da çoğaldılar bütün vücudum yara içinde 1 aylık bebeğim var şimdi ona sardılar endişe ve kaygıdan gözüme uyku girmiyor tecrübesi olanlar lütfen bildiklerini benimle paylaşsın

Evinizi iyi bir ilaçlama şirketine ilaçların internetten araştırdığınızda yorumlardan anlayabilirsiniz.
Bunun dışında pireleri öldürseniz de yumurta bırakmışlardır onlardan çok fazla ürerler. Deneyimli bir ilaçlama şirketi ile bir kerede kurtulursunuz.
Ama kaynağı önemli nereden geldiğini bulamazsanız tekrar aynı şeyleri yaşarsınız.
Bahsettikleriniz kum piresi burdan kurtulmak temizlemekle mümkün değil.

Kedilerin piresi insanlara geçmez diye biliyordum 🤷🏼‍♀️ Yanlış mıymış ben şimdi 🤣
Doğru biliyosunuz kedi piresi insanda barınmaz. 1 evcilim 3 yarı evcilim 2 geçici yuva olduğum olmak üzere toplam 6 kedi bakıyorum şuan. Yarı evcillerimden bi tanesi çok yaramaz sürekli mahallenin dip köşe noktalarını bulur pirelenir gelir . Dış prazitlerini hiç aksatmadan yapıyorum pire kedimde bile 24 saat yaşayamıyor insanda nasıl yaşasın. O kedi piresi değildir mümkün değil... 4 senedir kedilerimiz var aralıklı olarak yarı evcillerim pirelenir hatta geçen yavru kedimiz pirelenmişti dış prazit yaptım hemen bitti.MaşAllah diyim daha biz hiç sıkıntı yaşamadık.

Doğru biliyosunuz kedi piresi insanda barınmaz. 1 evcilim 3 yarı evcilim 2 geçici yuva olduğum olmak üzere toplam 6 kedi bakıyorum şuan. Yarı evcillerimden bi tanesi çok yaramaz sürekli mahallenin dip köşe noktalarını bulur pirelenir gelir . Dış prazitlerini hiç aksatmadan yapıyorum pire kedimde bile 24 saat yaşayamıyor insanda nasıl yaşasın. O kedi piresi değildir mümkün değil... 4 senedir kedilerimiz var aralıklı olarak yarı evcillerim pirelenir hatta geçen yavru kedimiz pirelenmişti dış prazit yaptım hemen bitti.MaşAllah diyim daha biz hiç sıkıntı yaşamadık.
Benim de 2 kedim var bir sıkıntı yaşamadım şükür. Dayımın 4 kedisi var o da bir sorun yaşamadı böyle.
Şaşırdım ben de konuya 🤷🏼‍♀️

Back
X