- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
Misirlilar canim.ben cocuga turkce ogretiyorumDers ögretmeni degilde bir temizlikci tutsalar cok iyi olur.Hangi dilde ders veriyorsunuz.Bence herseyden önce temizlik dersi verin cok ciddiyim soyleseniz belki anlarlar.
Nereli bu insanlar cok merak ettim acikcasi .
Temizlik imandan gelir eger muslumanlarsa bunu onlara soyleyin evin bir kosesine assinlar.
MisirlilarBen o eve gitsem kendimi camasir suyuna yatiririm. Igrenc ya. Kendi evinizde veya kafe tarzı bir yerde ders vermeyi teklif etseniz olmaz mi ? Birde nereli olduklarını cok merak ettim. Sakıncası yoksa söyler misiniz ?
Benim evde 2 cocugum var 3 yasinda rahat vermezller.zaten evim 2 oda ve kucuk yerim yok.cafeyi de sanmiyorum ya kabul etsinİnanın yaşarcasına okudum ya.
Her bir cümlesini midem kalktı.
Eğer ev yakınsa size falan gelse çocuk kaç yaşlarında uygun olmazmı ki bu fikir aklıma geldi
Hayır yani kadın tüm gün ne yapıyor acaba
Bu kadar yağlı ne yapıyorda oluyor,
Tek şuanda içime batan içmediniz dimi nescafeyi !!!
Ve en önemliside çocukbu pislikte nasıl yaşıyor!
Fakirlik Allahtan anladım ama pislik olmak nedir yani!'!!
Nescafeyi mumkunati yok icemem.yani ustune bir o kadar para verse icememİnanın yaşarcasına okudum ya.
Her bir cümlesini midem kalktı.
Eğer ev yakınsa size falan gelse çocuk kaç yaşlarında uygun olmazmı ki bu fikir aklıma geldi
Hayır yani kadın tüm gün ne yapıyor acaba
Bu kadar yağlı ne yapıyorda oluyor,
Tek şuanda içime batan içmediniz dimi nescafeyi !!!
Ve en önemliside çocukbu pislikte nasıl yaşıyor!
Fakirlik Allahtan anladım ama pislik olmak nedir yani!'!!
Esim de aynisini dedi:))Dikkat et bari bitlenme. O evde tüm haşere vs.. olur çünkü. Pis insanlarmiş. Midem bulandı valla. Çocuğa öğretirken temizlik ile ilgili örnekler ver. Belki işe yarar.
Terlik iyi fikir.yani sirf orasi icin bir terlik edinip yanimda gotureyim.ayip olmaz herhalde evden terlik getirip giymekYaninızda terlik götürün,yerlere basmamıs olursunuz.
Başka bir yere dokunmamaya çalışın.
Yazık yani çocuğa üzüldüm. Bahsettiğiniz gibiyse kimse yaklaşmaz, yanina arkadaş bile olmazlar.
Herşeyi geçtim çocuğu temiz tutsalar bari.
Nescafeyi mumkunati yok icemem.yani ustune bir o kadar para verse icemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?