- 9 Ocak 2012
- 15.598
- 30.240
- 798
- Konu Sahibi izmirimizmir
-
ya ben mesela haftada bir evi süpürüp silerim. halıları 3 ayda bir yıkamaya veririm. yani yaptığım temizlikte bu. çalışıyorum yoruluyorum belki bundan dolayı böyleyim belkide yapım buBu gibi insanlar sorun olarak gormuyolarki bu durumu.. o yuzden temizlik sirketi vs hak getire
Yok neden ayıp olsun. Kullanan çok insan var,sonucta yere basmak yada bir başkasının terliğini giymek istemeyebilirsiniz gayet doğal olarak. Benimde var ev ayakkabım,şu babet tarzı ama katlanabilenlerden. Çok gitmem ev gezmesine ama illaki gideceksem alırım yanıma,kimsenin terliğini giymekten hazzetmiyorum. Olursa da olsun kadının yatak döşeği,iç çamaşırları ortadayken size ayıp olmuyorsa terlik giymenizde ayıp olmaz.Terlik iyi fikir.yani sirf orasi icin bir terlik edinip yanimda gotureyim.ayip olmaz herhalde evden terlik getirip giymek
Iyide hali 3 ayda az bise kirlenir.. kapkara olmaz.. ayrica onlar buyuk temizliktir hani cam silme hali vs. Ama kirintilar pis bulasiklar yagli saclar.. bunlar rutin olarak her gun temizlenmesi gereken seyler...birde perdeler atiyorum 1 sene yikanmasa kirlenir ama pis degildir.. ne zamanki yagli yapis yapis ellerinle dokunursun o perdelere o zmn pis olur isteya ben mesela haftada bir evi süpürüp silerim. halıları 3 ayda bir yıkamaya veririm. yani yaptığım temizlikte bu. çalışıyorum yoruluyorum belki bundan dolayı böyleyim belkide yapım buöyle titizde değilim ama bunların ki başka bir şey valla. hani hasta olmadan nasıl yaşıyorlar bilemedim. ben olsam uyarırdım. sana ne derse de insanlık görevimi yaptım derim herhalde.
Olursa olsun yaw:)Terlik iyi fikir.yani sirf orasi icin bir terlik edinip yanimda gotureyim.ayip olmaz herhalde evden terlik getirip giymek
Iyide hali 3 ayda az bise kirlenir.. kapkara olmaz.. ayrica onlar buyuk temizliktir hani cam silme hali vs. Ama kirintilar pis bulasiklar yagli saclar.. bunlar rutin olarak her gun temizlenmesi gereken seyler...birde perdeler atiyorum 1 sene yikanmasa kirlenir ama pis degildir.. ne zamanki yagli yapis yapis ellerinle dokunursun o perdelere o zmn pis olur iste
ahhaa pabic tam senlik bu ev anacimPislikler ayyy bayilcam.
Benim paraya ihtiyacim olsa bu eve girip ders vermek yerine gider part time calisirim baska yerde bulasik yikarim utu yaparim ama ders vermem.
Milana22 bak.
malasef onların kültüründe öyle bir temizlik anlayışı yok silme süpürme bilmiyorlar birde yemekleri elleri ile yiolar çatal yada kaşık asla kulanmzlar ellerinide yıkamadıkları için etrafada çok dökülüyo o yüzden malasefMisirlilar canim.ben cocuga turkce ogretiyorum
Senin bakiciya bende birazcik sarilabilirim :))ahhaa pabic tam senlik bu ev anacim
benim bakiciyi opup sarilasim geldi simdi
anladin sen onu
ahhaaa okuma sen burayi git gorme gelme burayaSenin bakiciya bende birazcik sarilabilirim :))
Surekli bu konuyu acip midemi bulandiriyorum
Konu sahibinin bahsettikleri hastalik degil bence yoksa saklamak isterdi o ulkelerin kulturu ama diger bahsedilenler hastalik.bu arada erkek yada kadin fark etmez ben boyle insanlarin hasta oldugunu dusunuyorum
bunca sene fark etmeden hastaliklarini yasamislar , bu sadece pis veya daginik olmakla aciklanacak bir durum degil
tedavi olmadan iyilesemezler
yani siz o evi temizleseniz de 2 gun sonra o ev yine ayni olacak maalesef
bilemiyorum bana normal gelmedi konu sahibinin bahsettigi kadindaKonu sahibinin bahsettikleri hastalik degil bence yoksa saklamak isterdi o ulkelerin kulturu ama diger bahsedilenler hastalik.
Aman allahim lavaboda iskembe gel de cay icBu derece olmasa da bir yakınımiz var bizim de asiri pis.
Olay Türk olmakla olmamakla ilgili degil.
Bayramdan bayrama giderim evine, pacalarimi sivayarak girerim.
Ikram yedirmeye zorlar bayram ya, Allahim ne taklalar atarım yemmemek icin.
Bir defa kurban bayramiydi, cay ikram etmek istedi. Çaktırmadan kendi bardagimi yikayayim dedim,
Lavaboya bir uzandim ici işkembe dolu.
Usulca biraktim dedim bana dokunur icmeyeyim en iyisi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?