Pis insanlar

Bu gibi insanlar sorun olarak gormuyolarki bu durumu.. o yuzden temizlik sirketi vs hak getire
ya ben mesela haftada bir evi süpürüp silerim. halıları 3 ayda bir yıkamaya veririm. yani yaptığım temizlikte bu. çalışıyorum yoruluyorum belki bundan dolayı böyleyim belkide yapım bu öyle titizde değilim ama bunların ki başka bir şey valla. hani hasta olmadan nasıl yaşıyorlar bilemedim. ben olsam uyarırdım. sana ne derse de insanlık görevimi yaptım derim herhalde.

Terlik iyi fikir.yani sirf orasi icin bir terlik edinip yanimda gotureyim.ayip olmaz herhalde evden terlik getirip giymek
Yok neden ayıp olsun. Kullanan çok insan var,sonucta yere basmak yada bir başkasının terliğini giymek istemeyebilirsiniz gayet doğal olarak. Benimde var ev ayakkabım,şu babet tarzı ama katlanabilenlerden. Çok gitmem ev gezmesine ama illaki gideceksem alırım yanıma,kimsenin terliğini giymekten hazzetmiyorum. Olursa da olsun kadının yatak döşeği,iç çamaşırları ortadayken size ayıp olmuyorsa terlik giymenizde ayıp olmaz.
Ben olsam kesinlikle götürürdüm terliğimi giyerdim,çıkışta da bir güzel poşetlerdim.

Iyide hali 3 ayda az bise kirlenir.. kapkara olmaz.. ayrica onlar buyuk temizliktir hani cam silme hali vs. Ama kirintilar pis bulasiklar yagli saclar.. bunlar rutin olarak her gun temizlenmesi gereken seyler...birde perdeler atiyorum 1 sene yikanmasa kirlenir ama pis degildir.. ne zamanki yagli yapis yapis ellerinle dokunursun o perdelere o zmn pis olur iste

benim halılar beyaz. 3 ayda gri oluyor. bence halılarda sorun. baksana kadın yere basamıyor. hadi bir şey yiyip içmez de yere basmadan da olmaz ki. ben olsam parası batsın derim yani.

çocuğa kendi evinizde ders vermeyi teklif edin. bu insanlar böyle yaşamaya alışmış siz pek değiştiremezsiniz ne yapsanız da.

İstemsizce kaşındım
Şimdi onlara herşey normal geliyordur çünkü o yaşama alışmışlar
İğrenç bence çocuğu kütüphaneye getiesinler

Alacaginiz paraya bakin baskasinin düzeninden konusmak pek dogru olmaz

ben takıntılı bir temizlik hastasıyım ve yazdıklarını okurken ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki benim gibi olanlar anlayacaktır. her yerime kaşıntı vurdu şu an anlatamam bile. öyle bir ortamda nasıl nefes alıp veriyorlar inanamıyorum. ellerim titriyor yazarken

sana da yazık cidden. başka bir öğrenci bulsan? ya da o öğrencini kafe, kütüphane gibi bir yere götürsen? o pisliğin içinde nasıl duruyorsun?

inanamıyorum cidden hâlâ. tamam, temizlik kültürel bir şey olabilir ama temiz olmak ortaktır sanki ya. değil midir yoksa? insan evim temiz olsun bedenim temiz koksun diye neden uğraşmaz ki? kaldı ki uğraşılacak bir şey de değil ne kadar zor olabilir bi süpürge açmak toz almak banyo yapmak.

ay bana afakanlar basıyor

bu arada erkek yada kadin fark etmez ben boyle insanlarin hasta oldugunu dusunuyorum
bunca sene fark etmeden hastaliklarini yasamislar , bu sadece pis veya daginik olmakla aciklanacak bir durum degil
tedavi olmadan iyilesemezler
yani siz o evi temizleseniz de 2 gun sonra o ev yine ayni olacak maalesef

Konu sahibinin bahsettikleri hastalik degil bence yoksa saklamak isterdi o ulkelerin kulturu ama diger bahsedilenler hastalik.

Aman allahim lavaboda iskembe gel de cay ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…