Pis insanlar

Canım içme hiçbirşey orda hasta olursun getiriyor diye içmek zorunda geğilsin içmeee...

tamam pis bu konuda herkes mutabık ama buraya konu açıp ifşa edince temizlenmiyor. çok rahatsızsanız gitmeyin kadının sütyenine kadar tarif etmek bana garip geldi. farklı bir kültür ne düşünür bilmiyorum ama terlik götürmek, şal bağlamak, kendi içeceğini evden kendin getirmek biraz ayıp değil mi? çok çok rahatsızsanız dışarda buluşun başka şeyleri bahane ederek.

Olayın bence zengin olup olmamakla alakası yok kadın böyle görmüş ailesinden yani ona göre pis olan hiçbir yer yok bal dök yala yani ama çok zor bir durum yaa hem paraya ihtiyacınız var hem de ortam çok kötü bilemedim yaa mideniz kalkmiyo mu oradan çıkana kadar, ben bulantidan ders anlatamazdım herhalde. Iyyykk yaa dereotu dediniz ben de film koptu konuşamıycam daha fazla

Ördeğe kadar tatil işte herkes salmış demiştim ki

Ördekle koptum

Mısırlı kadının günahını hafiflettik konu sahibi sayesinde :)
Eger paraya çok ihtiyacınız varsa bunu götmezden gelin veya kadınla konuşun destek olun hasta olabilir kadın yada gitmeyin derse
Agır yaşamlar hoarders temizlik hastaları gibi tv programlarında izledğim kadarıyla ruhsal bızukluk taciz yakınını kaybetme duygusal yoksunluk vs yaşayanlarda bu durumlar olabiliyor

Valla nasıl rahat ediyorlar acaba bir kedi ve köpüş bile yaşadıgı yeri temizler pisliğini gömer ben hayret ediyorum

Onlarında yaşam şekilleri böyle demekki.ama bence birileri onlara öğretse.temizlik nedir önemi nedir.hem onlar hemde çevresindeki insanlar kurtulmuş olur.bilmiyo olabilirler.ama öğrenebilirler.

Kolay kolay midem kalkmaz ama öğürmemek için zor duruyorum şu an.. Bu kadarına pes doğrusu..

Sonuna kadar okuyamadım yazınızın. Hiç kolay değil gerçekten ben burada okurken içim bir acayip oldu ki siz o evde bulunuyorsunuz Allah yardımcınız olsun.

Ben sizi coook iyi anlıyorum bir tanıdığımızın evide aynı üstelik doğu tarafından birsürü peynir felan getiriyor evine leş gibi kokuyor heryer kirli vallahi Allah ıslah etsin böyle kadınları, benim bahsettiğim kadın hergün evde ve genç hiçbir işi yok.

yaa çok zor bir durum insan hastalık kapar o evde ben onun düşüncesiyle bişey anlatamazdım bence eve gitmeyin alın çocuğu bi kafeye götürün iki çay içerisinz ama aklınız yerinde olur :)

Ayyy kusacaktım içim bi fena oldu resmen. Dışarda ver dersi. Mikrop falan kaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…