• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pis insanlar

Siz bari temizleyin cocugu ya yazik cocuk o daha. Bi an Boyle anlatinca suriyeli sandim ben de misirlilarmis.
Canim ben nasil temizleyeyim cocugu?en fazla banyo yap tirnak kes dis fircala vs derim.ama cantasinin icini her gittigimde bosaltip ayikliyorum.elimden gelen anca bu maalesef

Hayır tamam temizlik hastası olmak iyi bir şey değil ama bu ne böyle ya
Bir arkadaşım demişti ki benim eve temizliğe gel diye şakasına dedim o kadar dağınık olamazsın
Bi gittim evine
Yalan söylemiyormuş :(

Ay igrenc.ama gercekten anlamiyorum ya nasil basarabiliyorlar bu kadar pis olmayi.o da bir basari.benim gittigim evi de temizlemeye kalksak o kadar surer.ama ben komple butun esyalari atip boya badanadan baslamaktan yanayim:))

Pis insanlar için psikolojik bi rahatsızlığın içinde olduklarını düşünüyorum.
Gerçi siZin konuda gördüm Mısırlı'larmış. Onlarda pek temizlik kültürü yok. El ile yemek yiyorlar falan. Allah yardımcınız olsun. Sizin evinize getirseler bıraksalar çocuğu 2 saat sonra alsalar olmuyor mu?

O evde o kadar kırıntının pisliğin içinde haşere ürememiş mi? Sıfır hijyende o çocuk iyice hastalanır. Anlıyorum ihtiyacınız var ama bu süreçte yeni öğrenci araştırıp bulun bence, okurken midem kalktı. İçmeyin birşeyler, kalsın bardakta. Onların bağışıklığı bu duruma alışmış olabilir ama sizin bünyeniz nasıl kaldıracak bu kadar mikrobu

Pis insanlar için psikolojik bi rahatsızlığın içinde olduklarını düşünüyorum.
Gerçi siZin konuda gördüm Mısırlı'larmış. Onlarda pek temizlik kültürü yok. El ile yemek yiyorlar falan. Allah yardımcınız olsun. Sizin evinize getirseler bıraksalar çocuğu 2 saat sonra alsalar olmuyor mu?
3 yasinda iki cocugum var.rahat vermezler

O evde o kadar kırıntının pisliğin içinde haşere ürememiş mi? Sıfır hijyende o çocuk iyice hastalanır. Anlıyorum ihtiyacınız var ama bu süreçte yeni öğrenci araştırıp bulun bence, okurken midem kalktı. İçmeyin birşeyler, kalsın bardakta. Onların bağışıklığı bu duruma alışmış olabilir ama sizin bünyeniz nasıl kaldıracak bu kadar mikrobu
Zaten mumkunu yok icemem

Hoarders Turkey gibi konu olmuş :KK53:
Tarif ettiğiniz evin görünen pisliğinden çok, esas kokusu rahatsız etmiyor mu sizi?
Konuyu okurken resmen evin, insanların kokusunu duyumsadım.
Kütüphane benzeri bir yer var mıdır yakınlarda, orada ders verseniz?
Kazagimi burnuma yaklastiriyorum duymamak icin kokuyu.yalniz gecen evde kizartma yapmis sanirim.butun kokular birbirine karismisti bir de o kizartmanin nasil yapildigi aklima geldikce ogurdum.parfum kapagini dayamistim burnuma o gun anca idare ettim

Ben de Dubai'de bir ailenin çocuğuna özel ders veriyordum. Bunlar da bahsettigin kadar olmasa da bayağı pis bir aileydi Misirli ya da Arap degil). Ben şöyle yapıyordum, bu eve giderken giydiğim bir pantolon ve hırka vardi, oraya gitmeden once bunları giyip oradan cikinca hemen uzerimi değiştirip cikardiklarimi naylon bir torbaya koyuyordum.Karantinaya girer çıkar gibi. Bir de çorap, sadece orda giymelik eğer ayakkabı çıkarma zorunluluğun varsa. Orda su bile icmiyordum kendi sise suyumu goturuyordum. Tuvalete de gitmiyordum catlasam da.

Bu pis insanların her milletten olan var, her milletin temiz titiz olani da var ayrıca.

Back
X