- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.500
- 133
- Konu Sahibi izmirimizmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben nasil temizleyeyim cocugu?en fazla banyo yap tirnak kes dis fircala vs derim.ama cantasinin icini her gittigimde bosaltip ayikliyorum.elimden gelen anca bu maalesefSiz bari temizleyin cocugu ya yazik cocuk o daha. Bi an Boyle anlatinca suriyeli sandim ben de misirlilarmis.
Her ikisine de tepkim bu şimdi daha çok gaza geldim bak çamaşır suyunu basacağım eve de evdeki dört patili arkadaşa bir şey olur muanlattıgı ev daha beter gibi![]()
ay kıyamam ben o minnoşa dur kız gaza gelme senin ev temizdir zaten mutfaga banyoya kullan sadece çamaşır suyunu.Her ikisine de tepkim bu şimdi daha çok gaza geldim bak çamaşır suyunu basacağım eve de evdeki dört patili arkadaşa bir şey olur mu
Ay igrenc.ama gercekten anlamiyorum ya nasil basarabiliyorlar bu kadar pis olmayi.o da bir basari.benim gittigim evi de temizlemeye kalksak o kadar surer.ama ben komple butun esyalari atip boya badanadan baslamaktan yanayim:))
3 yasinda iki cocugum var.rahat vermezlerPis insanlar için psikolojik bi rahatsızlığın içinde olduklarını düşünüyorum.
Gerçi siZin konuda gördüm Mısırlı'larmış. Onlarda pek temizlik kültürü yok. El ile yemek yiyorlar falan. Allah yardımcınız olsun. Sizin evinize getirseler bıraksalar çocuğu 2 saat sonra alsalar olmuyor mu?
Zaten mumkunu yok icememO evde o kadar kırıntının pisliğin içinde haşere ürememiş mi? Sıfır hijyende o çocuk iyice hastalanır. Anlıyorum ihtiyacınız var ama bu süreçte yeni öğrenci araştırıp bulun bence, okurken midem kalktı. İçmeyin birşeyler, kalsın bardakta. Onların bağışıklığı bu duruma alışmış olabilir ama sizin bünyeniz nasıl kaldıracak bu kadar mikrobu
Kazagimi burnuma yaklastiriyorum duymamak icin kokuyu.yalniz gecen evde kizartma yapmis sanirim.butun kokular birbirine karismisti bir de o kizartmanin nasil yapildigi aklima geldikce ogurdum.parfum kapagini dayamistim burnuma o gun anca idare ettimHoarders Turkey gibi konu olmuş
Tarif ettiğiniz evin görünen pisliğinden çok, esas kokusu rahatsız etmiyor mu sizi?
Konuyu okurken resmen evin, insanların kokusunu duyumsadım.
Kütüphane benzeri bir yer var mıdır yakınlarda, orada ders verseniz?
Durum bu isteEki Görüntüle 2096055 sen evi anlatırken hayalimde canlanan
Tam tahmin ettiğim gibiDurum bu iste