Pisi pisikopatım :)

DerinDeniz01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
10
7
1
Merhaba Hanımlar; erkek arkadaşım sigarayı bıraktı dün ama çok sinirli.Sessiz durgun bişey söylediğimde hemen parlıyor. Nasıl davrancağımı şaşırdım. Eşi sigarayı bırakan arkadaşlar yardımcı olabilir mi nasıl davranmam gerekiyor böyle bir durumda. Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için

Ona nikotin bandı alın yapıştırın . Eger birakmasi icin gecerli bi sebebi yoksa yarın öbur gun gene baslar diyor icimden bir ses . En kotü ihtimal sen dayanamazsin sinirine ve isyan edersin oda seni bahane edip tekrar başlar :)

Kesinlikle sakiz. Biz nisanliyken eşim sigarayi bırakmayı sakız bagimlisi olmustu ama en azindan sınırı kuduzlugu azalmıştı aylarca hergun çiğnedi şimdi 6. Senesinde masallah tiksiniyor artik dumani bile boguyor.

Kesinlikle sakiz. Biz nisanliyken eşim sigarayi bırakmayı sakız bagimlisi olmustu ama en azindan sınırı kuduzlugu azalmıştı aylarca hergun çiğnedi şimdi 6. Senesinde masallah tiksiniyor artik dumani bile boguyor.
Teşekkür ediyorum inşallah bizde de işe yarar:110:

Ona nikotin bandı alın yapıştırın . Eger birakmasi icin gecerli bi sebebi yoksa yarın öbur gun gene baslar diyor icimden bir ses . En kotü ihtimal sen dayanamazsin sinirine ve isyan edersin oda seni bahane edip tekrar başlar :)
Ben sigara kokusuna tahammül edemem bir yıldır beraberiz her zaman senin için bırakcam derdi de kısmet bugüneymiş. Benim için bıraktığından tribinide çekmek zorundayım ama bazen sabrım taşıyor çığlık atasım geliyo.küçücük şeyleri bile büyütüyor sanki başka bir adam oldu gibi bi tuhaf

Başka sehirlerdeyken
nasıl sizi bu kadar sinir etmeyi başardı acaba?

sigarayı biraktiysa kendine birakti alla allaa
sanki sana faydası olucak!
zaten bu kadar asabiyse çok gitmez geri başlar...

Sigarayı bırakmak için ilaçlar var. hatta devlet dağıtıyordu araştır istersen bu ilaçlar pahalı 3 ay kullanıyorsun ama işe yarıyormuş arkadaşımın babası kullandı içmiyor 5 aydır. 171 sigarayı bırakma hattı var ara sor hala veriliyor mu.
bantta dağıtıcaklardı devlet tarafından

Ben sigara kokusuna tahammül edemem bir yıldır beraberiz her zaman senin için bırakcam derdi de kısmet bugüneymiş. Benim için bıraktığından tribinide çekmek zorundayım ama bazen sabrım taşıyor çığlık atasım geliyo.küçücük şeyleri bile büyütüyor sanki başka bir adam oldu gibi bi tuhaf
Vay be .. lisedeyken bir arkadaşım hiçbir erkek bir kız için sigarayı bırakmaz demisti . o gunden sonra israr etmemistim icme diye . İnsallah olumlu sonuclanır çabanız . Siz sakin olun da vazgecmesin . Siz kendinize başka bir meşgale bulun sinirlenmemek icin

Vay be .. lisedeyken bir arkadaşım hiçbir erkek bir kız için sigarayı bırakmaz demisti . o gunden sonra israr etmemistim icme diye . İnsallah olumlu sonuclanır çabanız . Siz sakin olun da vazgecmesin . Siz kendinize başka bir meşgale bulun sinirlenmemek icin

Beni sevdiğini bilirdim de benim için sigarayı bırakcağına ihtimal vermezdim. Kpss ye hazırlanıyorm zaten iyisi mi derslere asılıp kafa dağıtayım:confused:

Benim kocam nisanliyken birakmisti ama benim için değil saglikli çocuklar dünyaya getirsin diye :) yani kizi için birakmis oldu. Bir kiz icin sigara biraktti :D

Benim kocam nisanliyken birakmisti ama benim için değil saglikli çocuklar dünyaya getirsin diye :) yani kizi için birakmis oldu. Bir kiz icin sigara biraktti :KK70:
Bakın şimdi işkillendim. Geçenlerde en az üç çocuk isterim filan diyodu bnm için bırakmadıbmı yoksa:KK70:

Bakın şimdi işkillendim. Geçenlerde en az üç çocuk isterim filan diyodu bnm için bırakmadıbmı yoksa:KK70:
Valla bende baslarda benim için sandiydim da öyle diyodu sonra ağzındaki baklayi çıkardı :) cocuklarimiz saglikli olsun diye benim için bırakmış falanlar girmişti. Aman biraksinda kim için olduğu önemli degil :D

Back
X