Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni başladım bakalımVerebildinizmi peki kilo
İnşallah görürüz. Ben 1 yıldır diyet yapıb bıraktım yapıb bıraktım. 1 yıl önce 64 kiloydum diyet yapıb bıtakmakdan geldim 77 kiloya kadar. Şimdi ama azim etdim ne olursa olsun zayıflicam. Hemde eşimle iddiaya girdik 2 aya kadar 50li kilolara inmem lazım.bende 90dım. Ah sizin kilonuzda olabilsem diyorum bendeŞuan 86yım ah 70leri görebilsem
![]()
Ay kıyamamYatın eşimin doğum günü ve kocaman pasta yaptım. Kendimi sınıyorum resmenbi çatal bile yemek yok.
Amin cümlemizAy kıyamamAllah kolaylık versin tez vakitte kurtuluruz inşallah şu yükten
![]()
Biz ikimiz ayniyiz. Daha oncede zaten benzetiyordumMerhaba günlük....
Azmime hayran kaldım vallah önüme pastalar börekler geliyir kendim yapıyorum ama bi dilm bile yemiyorum. Ay ortasına kadar 65 olmam lazım![]()
Mehaba nasılsınız? Yok bu defa kesin zayıflicam önceleri hormonal bozukluğum vardı tedavi oldum şimdi diyet yapınca gidiyor.Biz ikimiz ayniyiz. Daha oncede zaten benzetiyordum
1 haftalik omad i yarin tamamlamis oluyorum.
Pes etme sakin. 65 i at ortasi olmasada ay sonu gorursun
Bu arada haala mı 70lerdesiniz?Biz ikimiz ayniyiz. Daha oncede zaten benzetiyordum
1 haftalik omad i yarin tamamlamis oluyorum.
Pes etme sakin. 65 i at ortasi olmasada ay sonu gorursun