pislik eltim.

sabredıyorum ınsallah utanırlar kendi utançlarında yasarlar varsa utancları tabi. yeterki bana bulaşmasnlar

Görümceniz hakkında söyledikleri

haaa şimdi anladım kusura bakmayın. belkide bilemiyorum kendi aralarında gozumle gormedım,izlemedimde. o yüzden o zamanlar anlattıgı zamanlarda ben gozumle gormedım o ıftıraya gırer bosver deyıp kapatmıstım

Belki dediği kadar büyük birşeyi yoktur fakat
İllaki bir açığı var ki
Böyle peşinde koşuyor

ay arsız ve namus yoksunu bir aileye düşmüşsünüz. biriyle bile konuşmayın bence. onları sosyal ağdada takip falan etmeyin. midem bulandı resmen.

Kitap okuyun. Onlarla gorusmeyin. Kisisel gelisiminize odaklanin. Cerkirdek ailenizi kademe kademe yükseltin ve parlayin.

o kadar görüyüye ragmen görümce hala silmemiş onu

Eltin cok tehlikeli biri keisnlikle laf dalasina girme muhatap olma gorusme.
Resmen cirkef dili herseye uzaniyor asla gorusmezdim ben olsam

bunlar aile değil, tarikat herhalde :/ ama sizde ona uymaya başlamışsınız. Engelleyin nolarını vs her yerden gitsin. Ahlak, terbiye, namus sıfır anladığım kadarıyla kendilerinde...

Eltin ne kadar da rezil ve cahil bi insan aynısından ayni eltiden bende de var. Okudukça tepem attı allahindan bulsun. Ne biçim insanlar var ya.

Bu ne ya

Yemin ederim anlamadım konuyu

ya hem yrtdışında diyosun hemde şu saatte arıyor diyosun. bizm burda 2 saat geri ve türkyeyi hep gece 1 gbi fln ararız bu konuda abartmışın. ortalığı karıştıran sensin gbi geldi bana . şu saatte msj atıyor die kocasına yetiştiriyorsunuz resmen karın benim kocama göz koydu demeye getirmişsinz. Allah sizn gbi fitne çıkarmaya müsait insanlardn korusun hala resmini beğenmiş bilmem ne diye dert ediyorsun kafana takıyorsun.
sen eltini ya çok kıskanıyorsun yada çok fesatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…