pislik eltim.

olmuyorum muhattap herkesı sıldım engelledim. zaten utandım ayrıca bısey dıyemedım. o soyluyo ben utanıyorum o da ılgınc. sadece sensın o . dedım.

olmuyorum muhattap herkesı sıldım engelledim. zaten utandım ayrıca bısey dıyemedım. o soyluyo ben utanıyorum o da ılgınc. sadece sensın o . dedım.
O utanmaz canim herseyi söyler de iftira sini da atarda.Çok dikkatli ol kendini ezdirme.Allahtan yurt disindaymis.Görmek zorunda degilsin.Olurda arar falan eşinin yanında aç sesi o da duysun .Direkt göster eşine mesajlarını falan.

engelli heryerden canım. zaten bı sekılde ulaşırsa artık kıyametı kopartırım herhalde.dusunmesı bile kotu

Bence sen hiç tepki vermemeliyin. Seni sinirlendirmek ve bu lafları söyle diye yapmış ve istediğini elde etmiş. Bundn sonra hiç bir şey yapma. Aile ile bağını kes. Senin muhattabın kocan onların da muhattabı kocan olsun. Bizi ailede de bazı laflar kavgalar oldu. Kol kırıldı yen içinde kaldı annem suçlusu oldu.

Allah boyle insanlari basimizdan def etsin insallah bir tane de bende var,cok lazimmis gibi.

her ailede olur böyle şeyler fazla uzatmayın..

bence arkanıza bakmadan kaçın elti çirkefmiş baya anladığım..

Sana laf söylerse wer cevabını
Bu Ne ya sen alttan aldıkça tepene biner daha senin
Tee nerlerden karistiriyo kadin vay arkadas ya

? Eltisi olsa buraya yazan, kendını bukadar aka paka cıkaramazdı.

Sende doğru söylüyorsun böylelerine sessiz kalmamak lazım ama insan utanır onun yerine'En iyisini yapıyorsun

hic birsey yapma eltinin sevmedigi biri yokmu hic boyle gicik kaptigi biri onunla samimi ol.fotolar at herkese acik olarak o kesin facene bakiyordur gorsun sinir olsun

Görümce kayınvalıde daha yakındır
Elti adı ustunde EL-Tİ dir benım elti de kacarak evlendı ben telmle duvagmla cıktım herseyım oldu dıye arkamdan konusmuş
Yüzume karsı da popon buyuk dedı ki zayıftım smdı hafıf kılo aldıgm ıcın
Bu eltiler cok fena coook
Senın eltin neden arıyor ki kesin kıskanıyor sizi

Uzakta oturuyorlar zaten buna ragmen nasil vu kadar yuz goz oldunuz. Boyle konularda aman kimseye bulasmayin kimin ne videosu gunahi vs varsa kendine. Allaha havale et birak

O eltiyi Allaha havale et.
Ve bundan snra ne yapabilirsin bakalim bi.
Sen gorumcenin davranislarini degistirp onla gorusmesini konusmasini engelleyemezsin. Burda en onemlisi sununda farkina varmani istiyorum; esinde engelleyemez gorumceni. Cunku kzin abisi yani kocan kiza " diger abim gille gorusmuyceksin" demesi cok sacma olur.
Yani su an yapabilicegin tek sey o gorumceyede mesafe koymak. Neler oldu tam bilmiyorum ama kaynanamla gorumcem ayni evdelerse, ve kaynanam taraf secmediyse bu mevzularda yine giderdim o eve. Ama gorumceye yuz vermezdim. Ve baska... hic bisey yapmazdim. Dedigim gibi kocamin basinin etini yemezdim elinde olmayan seyler icin. Cunku o cirkef eltinin tamda amaci huzursuzluk cikarmak. Senin ailen dagiltikca o gobek aticak inan. Akili davran oyuna gelme. Olmus bitmis de sen sana arda cikan kocanla huzurlu yuvana devam et.

hic birsey yapma eltinin sevmedigi biri yokmu hic boyle gicik kaptigi biri onunla samimi ol.fotolar at herkese acik olarak o kesin facene bakiyordur gorsun sinir olsun

eltım yurtdısında tanımıyorum bile dogru durust bir kere bir dugundeydık esımın aılesı vs. vardı. bide dugunumde gordum. facemden de engelledım . sımdı engelı acarsam yıne huzurumu bozarsa dıye korkuyorum

bılemıyorum arayacağı tuttu. gunduzu kurtlar yedı. hadı aksamları da . bıde gece yanı mesaj atması. çok fenaymıs. benı daha bı kere gordu butun herkesın kırlı camasırlarını doktu ben o zaman anlamıstım bu benı ılk goruste boyle anlatıosa benım arkamdan da yapar dıye gercekten de yaptı. eltım kıskanıyo olabılır. beraber bı dugundeydık herkes bana yenı gelınım dıye ılgı gosterdı baya da guzel olmustum o gece. onu kımse takmadı. esım dıyo o zamandan berı kıskanıyo zaten.

esım sadece yengesını engelledı. annesını ve kardesını engellemedı. ama abisi bile sankı suclu bızmısız gibi kardesını aramıyor. kaynanam ve gorumcemde eltımde gorusmeye devam edıyor tahmınımce. cunku baktıgım zaman fotolarını begenıyo gorumcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…