biraz daha zaman ver
evliliğin ilk safhalarında olur böyle
baktın işin içinden çıkamıyorsun iyice kötüye giderse gerekeni yaparsın kimseye öuhtaç değilsin
sana tavsiyem bu sorunları çözmeden hamile kalma
hayırlısı olsun
İlk zamanlarda olur böyle şeyler.
Evin reisi oldum diye havalara giriyorlar sadece.
Geçici ya da kalıcı olması tamamen senin elinde.
Sen de dişini göster en acilinden o zamanla normalde dönecek
Şu anda böyle davranmasına izin verirsen bu şekilde devam eder
Taviz verme.Şu an geçer diye kabullenirsen önünü alamazsın.
Bak bakalım dişini geçiremeyince düzeliyor mu? Düzelmiyorsa ondan sonrasının kararını sen vereceksin
Sanirim ben artik bu kadinin kocasiyim diye degisik bi prikolojiye girmis. Siz flort doneminizdeki gibi olmaya devam edin. Sanirim ilk iki sene hep boyle geciyor evliliklerde.
Ben çok dişli biriyim hep böyleydim beni hep böyle bilir sanırım artık değişmemi istiyor
O seni böyle kabul edip evlenmedi mi?Zaten dişimi gösterdiğim için böyle oluyor..Sanırım evet evin reisi zannediyor kendini :)
Henuz yenisiniz biraz politik olun,erkeğim evimin reisi diye övguler yapin sonra yelkenler inerse kendi bildiginizi okuyun....Bu evlilik işi cidden zor is ama işini bilen ağzi iyi laf yapan daha hasarsız yürütüyor ....Ha yapabildim mi tartisilir ama yapanlari gorunce helal olsun diyorum...Karar vermek icin erken sizin sınırınızı zorlayacak bir tip se isiniz zor...
+1biraz daha zaman ver
evliliğin ilk safhalarında olur böyle
baktın işin içinden çıkamıyorsun iyice kötüye giderse gerekeni yaparsın kimseye öuhtaç değilsin
sana tavsiyem bu sorunları çözmeden hamile kalma
hayırlısı olsun
Ona göre evin reisi o , o ne derse o olmalı yapma diyorsa bitmiştir vs vs..[/QUOTE calisiyormusunuz.maasinizi biriktirin hiç dokunmayın
Calisiyormussunuz eger eve destek oluyorsaniz olmayın.maasinizi hiç dokunmadan biriktirin.evde birşey eksik etmeyin herşeyi alsın,harcliginizi versin evin reisi ne de olsa eve baksın önce :)Ona göre evin reisi o , o ne derse o olmalı yapma diyorsa bitmiştir vs vs..
İlk aylardaa yada ilk sene diyeyim hiç aklınıza gelmeyen şeylerden tartışmalar oluyor şaşırıyor insan pişmanlik hissediyor.. Ama sonra geçiyor düzene giriyor herşey... inşallah hep böyle devam etmez davranışları eğer ederse kötü..Merhabalar,
2 yıllık ilişkinin ardından 2 hafta önce nikahım kıyıldı. Gerçekten severek evlendim. Tabi ki arada tartışmalarımız oluyordu ama hakaret vs hiç olmamıştı. Evlendikten sonra adamda bir garip haller oluşmaya başladı bunu giymeyeceksin şunu yapmayacaksın vs vs.. Bende şaşırmaya başladım ne oluyor sen değişiyor musun bu haller nedir dediğimde işte ben senin kocanım istemediklerimi yapmayacaksın demeler başladı ve yemin ederim ki bugün ilk kez pişman olduğumu farkettimBen ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
4 yıllık mezunum çalışıyorum kendi ayakları üstünde olan biriyim böyle emirlere bağırmalara alışkın değilim nasıl bir yol izlemeyelim bilmiyorumKafam çok karışık..
Ilk zamanlar hemen hemen her erkekte olan bir durum sanırım. Biz 6 ayımıza gireceğiz yeni yeni evin karşısına ekmek almaya gidiyorumMerhabalar,
2 yıllık ilişkinin ardından 2 hafta önce nikahım kıyıldı. Gerçekten severek evlendim. Tabi ki arada tartışmalarımız oluyordu ama hakaret vs hiç olmamıştı. Evlendikten sonra adamda bir garip haller oluşmaya başladı bunu giymeyeceksin şunu yapmayacaksın vs vs.. Bende şaşırmaya başladım ne oluyor sen değişiyor musun bu haller nedir dediğimde işte ben senin kocanım istemediklerimi yapmayacaksın demeler başladı ve yemin ederim ki bugün ilk kez pişman olduğumu farkettimBen ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
4 yıllık mezunum çalışıyorum kendi ayakları üstünde olan biriyim böyle emirlere bağırmalara alışkın değilim nasıl bir yol izlemeyelim bilmiyorumKafam çok karışık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?