Pişman oldum

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
ayy internettn sipariş verip birşey alayım dedim resmen pişman oldum ya adam akşam üstü 6.30 gibi kargoya vereceklerini söyledi. akşam çıkacak bizden dedi. şimdi bakıyorum nette kargoya hazırlandı yazıyor. kendisine takip no için mesaj attım ama dha cevapta almadım. verileceği kargonun takip kısmına numaramla aratıyorum bulunamadı diyor. resmen pişman oldum aldığıma alacağıma ya

Akşam 6 buçuktan sonra kargoya verilse de çoğunlukla ertesi günki kargoyla yola çıkar. Tabi istisnai durumlar hariç.

Güvenilir bir site değil miydi? Eğer site güvenilirse bugün değilse bile ertesi günü verilir kargoya. Ben 5 gündür kargoya verilmesini bekliyorum mesela. Bahaneleri de "kargo firmasıyla sözleşmelerinin cuma günü yenilenecek olması"

Hangi kargo şirketi canım genel müdürlüklerini arayıp hızlandırabilirdin acildi sanırım

Satıcı belki kargo'ya bugün vermek istemiştir.Fakar kargo görevlisi gelip almamış olabilir.sizin elinize iki üç gün önce Geçmez.malum sanki Avusturya'dan geliyor .

Akşam 6 buçuktan sonra kargoya verilse de çoğunlukla ertesi günki kargoyla yola çıkar. Tabi istisnai durumlar hariç.

akşam çıkacak yola dedi adam. akşamdan önce almıyor kargo giriş işlemi de akşam yapılıp yola çıkıyor dendi.

Bugün kargoya veremedilerse yarın verirler çok mu acil lazım olan bişeydi?

evet acil olan birşeydi. hatta direk eve gelsin diye adres değişikliği yaptım.

nette adına şikayet göremedim.ilk defa alışveriş yapıyorum

çok mu acil.
niye bu kadar abarttınız

evet acil olan birşeydi. hatta direk eve gelsin diye adres değişikliği yaptım.

Hangi kargo şirketi canım genel müdürlüklerini arayıp hızlandırabilirdin acildi sanırım

yurtiçi canım ama daha kargoya verilmemiş ki ben bu ürünü çarşamba gnü sipariş ettim.

Allah başka pişmanlık vermesin bacı. Ben de bisey sandım.

amin

Satıcı belki kargo'ya bugün vermek istemiştir.Fakar kargo görevlisi gelip almamış olabilir.sizin elinize iki üç gün önce Geçmez.malum sanki Avusturya'dan geliyor .

bugün verilecekti zaten kargoya. cumartesi elimde olması gerekliydi bugün verseydi ve pazartesi gelince de kimseyi bulamayacak kargo hastane durumları vs. var

Yurtiçi ise zaten Günü'nde beklemeyin.şöyle yapın Cumartesi 12:00 ye kadar çalışıyorlAr.kargo numarası elinizdeyse arayın sizin ofislerinden teslim alacağınızı söyleyin.size en yakın şubede gelir.yoksa bir gün daha geç teslimata çıkarırlar.

kargo numarası yok elimde bugün teslim edileceği söylenmesine rağmen edilmedi teslim. adam kesin konuştu teslim edilecek dendi ama saat 6.30da mesaj atacaktı kargo nosunu hatta.

Herhangi bir şey almadan alacağınız firma ya da siteyi yahut markayı www.sikayetvar.com adresinden aratıp ne tür şikayet var inceleyinix

araştırdım şikayet yok

öncelikle sipariş edilen ürün sabah 7 de bile kargoya verilse akşam saat 20:00 gibi yola çıkıyor..
erken verince erken çıkmıyor yola..
bütün kargolar aynı şekilde..
kargoyu vermiş ama kargo takip numarasını siteye girmemiş olabilir..
yada tam aksine bugün vermemişte olabilir..
sabah erkenden arayıp isminize kargo olup olmadığını sorabilirsiniz

daha erken yarına kadar bekleyin aceleniz ne aynı şeyleri ben hep yaşıyorum bir sorun olmuyor

acelesi varda o yüzden gelmesi gereken ürünün pazartesine kalırsa hastane durumu olduğu için geri dönecek ve şehir dışındayım gidip alacak kimse yok

bana bugün vereceğini söyledi o zaman en azından bir mesaj atıp haber verebilirdi

Saat 5ten sonra verilen kargonun takip nosu sisteme girilmio die biliorm. Kargo geri donmez oyle hemen subede bekler en kotu ihtimalle yarin isminize kargo sorgulatip takip nosunu alirsin teslim edilecegi subeyi ararsin teslimati pztye kalicaksa teslim edilecek subeye onlarda kalmasini rica eder su gün gelip teslim alacagim dersin olur biter canim Allah daha buyuk dert vermesin bunlar kolay cozulecek seyler buyutmeye gerek yok

Madem kargonuz bu kadar acildi neden daha onceden siparis etmedinn..

şehir dışındayım işte gidip alamam. annemin yda br başkasınında gidip alma imkanı yok. zaten kargo annem adına
Madem kargonuz bu kadar acildi neden daha onceden siparis etmedinn..

dün belli olan birşeydi dün sipariş verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…