- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Akşam 6 buçuktan sonra kargoya verilse de çoğunlukla ertesi günki kargoyla yola çıkar. Tabi istisnai durumlar hariç.
Bugün kargoya veremedilerse yarın verirler çok mu acil lazım olan bişeydi?
Güvenilir bir site değil miydi? Eğer site güvenilirse bugün değilse bile ertesi günü verilir kargoya. Ben 5 gündür kargoya verilmesini bekliyorum mesela. Bahaneleri de "kargo firmasıyla sözleşmelerinin cuma günü yenilenecek olması"
çok mu acil.
niye bu kadar abarttınız
Hangi kargo şirketi canım genel müdürlüklerini arayıp hızlandırabilirdin acildi sanırım
Allah başka pişmanlık vermesin bacı. Ben de bisey sandım.
Satıcı belki kargo'ya bugün vermek istemiştir.Fakar kargo görevlisi gelip almamış olabilir.sizin elinize iki üç gün önce Geçmez.malum sanki Avusturya'dan geliyor .
Yurtiçi ise zaten Günü'nde beklemeyin.şöyle yapın Cumartesi 12:00 ye kadar çalışıyorlAr.kargo numarası elinizdeyse arayın sizin ofislerinden teslim alacağınızı söyleyin.size en yakın şubede gelir.yoksa bir gün daha geç teslimata çıkarırlar.
Herhangi bir şey almadan alacağınız firma ya da siteyi yahut markayı www.sikayetvar.com adresinden aratıp ne tür şikayet var inceleyinix
daha erken yarına kadar bekleyin aceleniz ne aynı şeyleri ben hep yaşıyorum bir sorun olmuyor
öncelikle sipariş edilen ürün sabah 7 de bile kargoya verilse akşam saat 20:00 gibi yola çıkıyor..
erken verince erken çıkmıyor yola..
bütün kargolar aynı şekilde..
kargoyu vermiş ama kargo takip numarasını siteye girmemiş olabilir..
yada tam aksine bugün vermemişte olabilir..
sabah erkenden arayıp isminize kargo olup olmadığını sorabilirsiniz
2 mağazası olan bir sitealdığınız site uyduruk bi site mi?
Saat 5ten sonra verilen kargonun takip nosu sisteme girilmio die biliorm. Kargo geri donmez oyle hemen subede bekler en kotu ihtimalle yarin isminize kargo sorgulatip takip nosunu alirsin teslim edilecegi subeyi ararsin teslimati pztye kalicaksa teslim edilecek subeye onlarda kalmasini rica eder su gün gelip teslim alacagim dersin olur biter canim Allah daha buyuk dert vermesin bunlar kolay cozulecek seyler buyutmeye gerek yok
Madem kargonuz bu kadar acildi neden daha onceden siparis etmedinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?