Pişman oldum

şehir dışındayım işte gidip alamam. annemin yda br başkasınında gidip alma imkanı yok. zaten kargo annem adına
tamam subeyi ara rica et adres ver farki neyse odicem de bulundugun sehre yonlendirsinler olsun bitsin. Yada hicmi geri gitmicen oraya bida almak icn sonsuza dek bida hicmi ugramican yani bekletin desen adamlar her sekilde bekletirler ama en guzeli adamlardan rica et gidecegin sehre yonlendirt hatta yarin sabah ara isminden takibini yaptirt al takip numarasini eger pztye kaliosa direk adres degistirmelerini iste aktarma alanindan yeni adresine yonlendirsinler olsun bitsin

şehir dışındayım işte gidip alamam. annemin yda br başkasınında gidip alma imkanı yok. zaten kargo annem adına

daha da kafana takiosan ara adamlari vermemislerse bugun kargoya ben iade hakkimi kullanmak istiorm kargo geri dönsün ben para iademi istiorm dersin olur biter 7 günlük cayma hakkin var

ben dönene kdr kargo geri döner işte. neyse bakalım sitenin ilgli kişisi dönüş yapmadı dha

daha da kafana takiosan ara adamlari vermemislerse bugun kargoya ben iade hakkimi kullanmak istiorm kargo geri dönsün ben para iademi istiorm dersin olur biter 7 günlük cayma hakkin var
para kapıda ödenecek birazda sorun orda yani kapıda ödeme olmasa ödenmiş olsa apartmanda alacak başkalarıda var

ben dönene kdr kargo geri döner işte. neyse bakalım sitenin ilgli kişisi dönüş yapmadı dha
Ya diorm ki teslim edilecek subeyi ara o yazar takipte yada telefonla bile ogrenirsin hangi subeye gidecegini ben su tarihte gelip alacagim subenizde muhafaza etmenizi rica ediorm dersin tutarlar sende gidince alirsin adamlar sen soledikten sonra ne die geri gondersin?

para kapıda ödenecek birazda sorun orda yani kapıda ödeme olmasa ödenmiş olsa apartmanda alacak başkalarıda var
Kapiciya para birak yada bi komsuna gelince teslim alsinlar sende kargoyu takip edip teslimata ciktiinda ara su nolu kapiya birak de para alacaklari icin her türlü istediin kisiye teslim ederler.

neyse halletmeye çalışıcam yurt içi kargo biraz sorunlu

neyse halletmeye çalışıcam yurt içi kargo biraz sorunlu
Yurtici su anda en iyi firmalardan biri emin ol. Ben daha neler gordum kargo firmalarindan ama adamlar kargoya vermedilerse firmaninda sucu yok ama dediim gb hangi firma olursa olsun saat 5ten sonra teslim alinan kargolarin takip nolari ertesi gun sisteme duser. Sen takibini yap her türlü cozum bulunur dert ettigine değmez

benm yurt içi ile sorunum yok zaten yarın bile verilse cumartesi elimde olur ama adam bugün vereceğini hatta takip noyu mesaj atacağını bldirmesine rağmen saat 7den sonra mesajlara dönüş yapmamaya başladı. hani bir umursamazlık sezdim

Adaminda mesaisi bitmisse atmaz sabaj cevap veririm nasi olsa die dusunmustur mesaisi bittikten sonra umursamazki sen numara beklemissin beklememissin yarin sabah hala cevap gelmezse hala kargoyu arar isimden sorgulatirsin hala bisi bulamazsan alisveris yaptiin sitenin musteri hattini arar derdini dile getirirsin

adamın numarası iletişim numarasıydı zaten. dakikam yok diye cep numarası olana yazdım whatsapdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…