Pişman olmaktan korkuyorum..

melek0190

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
14
19
3
Merhaba Hanımlar; günlerdir yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Sorunlarımı başkalarıyla paylaşan biri olmadım hiç bir zaman. Ama bu kez tıkandım.Yardımınıza ihtiyacım var
3 ay önce nişanlandım. Nişanlımla üniversite yıllarında tanıştık. Sınıf arkadaşımın abisiydi. Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ufak tefek sorunlar dışında hiç sorun yaşamadık. Bnm okulum bittikten sonra nişanlanmaya karar verdik. İlişkimizi başından beri bilen ailesi başlarda hiç karşı çıkmazken biz nişanlanmaya karar verdiğimiz zaman beni istememeye başladılar. Başlarda buna anlam veremedim ama çok sonra öğrendimki babamın mesleğini ailemin maddi durumunu sorun yapıyorlarmış. Babam bi okulda hademe. Bu tabiki kötü bişey değil namusuyla çalışıp parasını kazanıyor. Dört çocuğunuda okuttu bunun için hep gurur duydum babamla. Ama nişanlımın ailesi ailemi hor görüyor küçümsüyor. Ben bu duruma tahammül edemiyorum. İstemeye geldikleri günde bile müstakbel kv yüzüme baka baka ben oğluma kaymakamın kızını düşünmüştüm ama malesef olmadı dedi. Kendimi nasıl değersiz hissettim anlatamam. Nişanlıma söyledim evlendikten sonra kabullenirler herşey düzelir diyo. İnanın sabrettim ediyorum ama geçen gün olanlardan sonra nişanı atmayı düşünüyorum. Ama nişanlımıda çok seviyorum. Lütfen bana bi akıl verin bu durumda ne yapmalıyım gururum ve aşkım arasında kaldım

Vallahi bana gına geldi artik bu gorgusuz insanlardan. Babana kurban olsunlar onlar. Pislikler. Canim eger nisanlin senin dimdik arkanda duracak biriyse, ilerde seni bu insan musveddelerine ezdirmeyecekse, devam et ayrilma. Ama eger nisanlin bunlari yapacak biri degilse, yol yakinken ayril. Allah yardimcin olsun.

Aile ve aşk arasında kalmıs bir bayan.. Allah kolaylik versin cok zor bir durum . Nisanliniz ne dusunuyor bu konu hakkinda ? evlenirseniz ayni ortama getirmemeye dikkat etmek lazim aileniz icin cok kirici bir durum . evlendiginiz taktirde nisanlinizla aranizda kocaman bir problem dogurabilcek bir durum ayrica . Karar sizin bir secim yapmaniz lazim .. Nisanliniz ailesi ne isle mesgulde bunu soun etcek kadar kucumsuyorlar?

Kendime yapılanı bir şekilde affedebiliyorum; fakat olay ailem olunca dünyam dönüyor.
Bilemiyorum, aynı konumda ben olsam, müstakbel damada, kazma ailesiyle evlilik sonrası hiç bir şekilde muhattap olmayacağımı söyler, kabul ediyorsa yoluma devam eder, etmezse bi tarafima tas basar, elveda derdim.

Tabi herkesin mizaci farkli. Bir cok kisi tepkimi fazla sert bulabilir. Fakat mutlulugumun sirri bu hanimlar.
Sevil de sevme, ağlama ağlat misali...

Nişanlınız susturacak onları.
Ama onlar benim ailem derseler sizin de aynını demeniz gerekiyor.
Ne terbiyesiz haddini bilmez insanlar var. Adam namusuyla para kazanıyor ne var ki bunda.
Kurban olsun o kayınvalide sizin babanıza. Paçalarından cehalet dökülüyor.

Deseydin ya beni de valinin oğluna istediler yok dedim. Meslekten paradan önce adamlık gelir dedim de. Hadsizler.

Ya merak ettim bunu soyleyen kadın ne is yapıyor eğitimi nedir. Eşi ne iş yapıyor. Nişanlın ve sen ne is yapıyorsunuz. Çok sordum ama.

Ah şu altın semer vursan da esekliğinin bakiligini her fırsatta hatırlatan insan kiliklilar yok mu.. deli oluyorum
Senin güzel yürekli, evlatlarını okutmak için alın teri akıtan babana kurban olsunlar....
Bunları şimdi susturamazsan asla yapamazsın ilerde...
Nişanlına da bırakma sen ver ağızlarının payını seni sessiz görüp iyice zıvanadan çıkmasınlar

Anne babasıda doktor. Nişanlımda doktor. En çok zoruma gidende okumuş insanlar oldukları halde böyle düşünmeleri.inanın yaptıklarını söylediklerini anlatsam ağzınız açıkta kalır.

canım sen kendini ne değersiz hissediyorsun

belliki kendini yetiştirememiş bir kadın nişanlını seviyor ve inanıyorsan yılma elbet aile önemli ancak kadın büyüdüke küçülenlerden değil demekki
herşey güzel olur inşallah hayırlısı olsun hakkında

Geçen gün kv annemi arayıp çeyiz yapmamasını söylemiş. Alaylı bi dille oğluma herşeyin en iyisini alcam biz hallederiz demiş. Annem garibim ben kızıma çeyizini hazırlsrım kullanıp kullanmamak onlsrın bileceği bişey demiş. Bunu nişanlıma anlattığımda annesini savundu bana karşı. Meğer annesi iyi niyetliymiş ben büyütüyormuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…