Anne babasıda doktor. Nişanlımda doktor. En çok zoruma gidende okumuş insanlar oldukları halde böyle düşünmeleri.inanın yaptıklarını söylediklerini anlatsam ağzınız açıkta kalır.Aile ve aşk arasında kalmıs bir bayan.. Allah kolaylik versin cok zor bir durum . Nisanliniz ne dusunuyor bu konu hakkinda ? evlenirseniz ayni ortama getirmemeye dikkat etmek lazim aileniz icin cok kirici bir durum . evlendiginiz taktirde nisanlinizla aranizda kocaman bir problem dogurabilcek bir durum ayrica . Karar sizin bir secim yapmaniz lazim .. Nisanliniz ailesi ne isle mesgulde bunu soun etcek kadar kucumsuyorlar?
Anne babasıda doktor. Nişanlımda doktor. En çok zoruma gidende okumuş insanlar oldukları halde böyle düşünmeleri.inanın yaptıklarını söylediklerini anlatsam ağzınız açıkta kalır.
okumakla adam olunmuyor işte. bu da en güzel örneği..Anne babasıda doktor. Nişanlımda doktor. En çok zoruma gidende okumuş insanlar oldukları halde böyle düşünmeleri.inanın yaptıklarını söylediklerini anlatsam ağzınız açıkta kalır.
Geçen gün kv annemi arayıp çeyiz yapmamasını söylemiş. Alaylı bi dille oğluma herşeyin en iyisini alcam biz hallederiz demiş. Annem garibim ben kızıma çeyizini hazırlsrım kullanıp kullanmamak onlsrın bileceği bişey demiş. Bunu nişanlıma anlattığımda annesini savundu bana karşı. Meğer annesi iyi niyetliymiş ben büyütüyormuşum.canım sen kendini ne değersiz hissediyorsun
belliki kendini yetiştirememiş bir kadın nişanlını seviyor ve inanıyorsan yılma elbet aile önemli ancak kadın büyüdüke küçülenlerden depil demekki
herşey güzel olur inşallah hayırlısı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?