Pişman olmaktan korkuyorum..

Bunlar sizi çok üzerler. Ayrılmanıza sebep olurlarsa da sizi mumla arayacakları bir gelin Adayı çıkar karşılarına. Belki zengin belki okumuş ailenin ama kimbilir nasıl biri. Okumakla ve parayla insan olunmuyor.bu anlattıklarınız çok ciddi. Resmen sizi ve ailenizi aşağılıyorlar. Buna izin vermeyin ayrılmak PAHASINA bile olsa., ilerde üzüleceğinize şimdi üzülün

Kendisi prenses miymis kralicemi deli kadin ya sen kimsin de istemeye gelip oglunun sevdigi kizi asagilarsin nisanlin arkanda duracaksa ayrilma sonuna kadar devam et ama baktin mirin kirin ediyor yol yakinken don evlenipte cok skntilara katlanmamak icin
allah akil fikir versin boyle insanlara ..

Normalde şiddet yanlısı değilimdir ama bu zihniyetteki insanların kafasını koparasım geliyor hep. Ne oluyorsa bunların yüzünden oluyor, en güzel zamanlarınızda içinize burukluk bırakarak zehir ediyor ya Allah bildiği gibi yapsın. Bana yapıldığını düşünerek konuşuyorum gerçekten sinir ve moral bozucu. Öncelikle nişanlınızın bunları susturması gerekiyor ve bence kayınvalide adayıyla birebir konuşmanızda iyi olur diye düşünüyorum bu konuda. Tabiki de kavga ederek ya da laf sokarak değil demek istediğim; anlaşılmaya çalışarak. Belki de birebir bu konuyu açarsanız azıcık insanlığı varsa utanır ve ne yaptığının farkına varır. Güzel bir konuşma ayarlayın ve konuşun derim. Tabi bu konuşmayı nişanlınıza güverenek yapın.

ya ben de babamı hiç susturamadım eşime ve ailesine söylemediği şey kalmadı, hep beğenmediğini yakıştırmadığınınlayık görmediğini söyledi. ailesini istemedi hiç karşılaşmadılar eşimin hiçbirakrabasını kabul etmeyiz dediler ve görüşmediler, evlenmeden önce de sonra da. babam eşimin babasını hiç görmedi mesela. vs vs.
eşim hep sabretti bana babana müdahale et falan demedi. ben de nişanlın gibi aman idare et benim için sabet falan dedim
çünkü elimden başkası gelmiyordu, ailemi susturamazdım.

ama artık eşim ailemle görüşmüyor
çok kırgın tamamen sildi ailemi

sizin de düzeleceğini düşünmüyorum. sonrasında sen onun ailesini affedemeyecek ve görüşmek istemeyeceksin hep bi sürtüşme
iki aileyi bir araya getirmek istemeyeceksiniz falan

Onlar ne anlar ki mangaldan dedi ailen için ve san sadece ağladın öyle mi
Kusura bakma ama kadın haddini aşalı çok olmuş aleni hakaret ediyor
Yemişim aşkı sevgiyi orada susup dikilen nişanlıyı
Siz böyle durursanız bunların binbeterini duyar yaşarsınız, ailenize de
yaşatırsınız

Benim ailemi,babami küçük gorecek adamı veyahut kayinvalideyi tuttuğum gibi kapı dışarı ederim.

Evlendikten sonra aşk mask kalmıyor
O romantik nişanlı adayları ormantik oluyo.
Sana tek diyeceğim ailenin küçük goren insanlarin içine girirsen omur boyu seni küçük gorup ezerler.
Ki buna en çokta baban üzülür.

Mesleğini eline al,maasinida biraz babanla ailenin rahatı için harca sonra evliliği dusun derim

Nişanlının seni gerçekten sevdiğine eminsen bırakma, bazıları evlendikten sonra değişiyor sen benim aileme laf atamazsın o istediğini der, yapar moduna giriyor, çok çok iyi düşünmen gerek, evlenince ayrı şehirlerde mi yaşayacaksınız, eğer öyleyse hala umut var demektir, ama öyle değilse nişanlın da destek çıkmazsa bu iş olmaz derim ben.

Yorumları okudum yorumumu değiştiriyorum, kesinlikle ama kesinlikle ayrılmalısın konu sahibi, mangal olayını okuyunca gerçekten çok üzüldüm böyle bir zihniyet olamaz ya, üçü de doktormuş ya seni çok ezerler daha, şimdi üzül ilerde üzüleceğine, nişanlın zaten seni korumuyormuş, değmez boşver gitsin. Bu hayatta öğrendiğim tek şey varsa seni sevmeyen bir insana ne yaparsan yap seni sevmez bu kadar net. Kv seni asla sevmeyecek, burnu da hep sizin hayatınızın üstünde olacak.

Nisanlinin kopruyu gecene kadar seni idare etmesi gerekirken simdiden uste cikiyor. Evlendikten sonra bu asagilamalari sana karsida yapacaklardir. Mesleginle, maasinla, giyiminle vs.

Koca bulunur da ata bulunmaz şimdiden alttan alırsan susarsan hep ezilirsin. Sadece seni değil ailenide ezerler böyle zihniyetliler. Gün gelir hep ailenle seninle ilgi laf sokuştururlar. O yüzden tez vakitte ayrılmak derim. Tabiki yine en doğrusunu sen bilirsin allah yardımcın olsun.

Az önce nişanlımla konuştum. Üzüldüğümü anlatmaya çalıştım. Çeyiz konusunda annemin çok üzüldüğünü annenin annemden Özür dilemesi gerektiğini söyledim.Alaycı bir dille benim annem senin annenden özür dileyecek öyle mi dedi.Bu söz yetti ve herşey bitti. İçimde çok büyük bir nefret var. Deli gibi ağlamak istiyorum ama tuhaf olan ağlayamıyorum.Tek düşündüğüm bu durumu insanlara nasıl açıklayacağım...

Anlaşamadık ayrıldık diyeceksiniz bu kadar basit.

Hepsini okudum ve nefret ettim. Bu kendilerini kaf dağında gören insanlarla zor mutlu olursun arkadaşım. Senin ailene kurban olsunlar.

Eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalırmış. Tam o hesap bunlar. Restini çek bence. Nişanlın yanında olmazsa kendi bilir inan bana kaybetmiş olmazsın. Sana ve ailene hakettiğiniz değeri verecek biri elbet çıkar karşınıza.

Baslarim boyle askin izdirabina. Aileme asla laf ettirmem asla. Susamam da, o nisanliya da gerekiyorsa yol veririm gider. Benim babama laf edecekler ben de susacagim. Konu sahibesi kusura bakmayin sizi cok alttan alir gordum. Sizin evinize gelmis insanlar ben oglumu kaymakam kizina verecegim dediginde buyrun gec kalmis sayilmazsiniz kaymakam kizina verin o halde diyemediniz mi? Hadi siz demediniz anneniz babaniz? Valla benim annem kapiyi gosterirdi direkt. Inanamiyorum ya mangaldan ne anlar demis. Iyi dusunun. Bence artik cevap verme vaktiniz gelmis de geciyor, bir de okumussunuz yani, koruyun kollayin kendinizi bu terbiyesiz laflardan.

Bitti herşey yüzüğünü vercem. İçim acıyo ölüm gibi bir şey bu berbat hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…