Aynen katılıyorum bu yoruma birgün kayınpederimde yeni evliyken ayy şu benim kardeşimin gelininin kardeşi varyaaa sarışın mavi gözlü ben onu oğluma alcakdım ama oğlan seni seçti dedi önce şoookkk oldum sonra dedimki bayağı çapkınmışsınız kızın güzelliği gözü kaşı bayağı incelemişsiniz zavallı anneciğim sizde ne safsınız eşinizin kızı incelemesine çanak tutmuşsunuz dedim ikiside mosmor oldu konu sahibi sakın pişman olmayın bende böyle görgüsüz bir aile tanıyorum aldıkları gelini ezdikleri yetmediği gibi bide bebeği olduğunda emzirtmemişler sebebi kalitesiz sütü torunlarına layık görmemişler arkadaşım boşandı ama halen daha ne iftiralara maruz kalıyor en azından sen yolun başında bitirdinSiz babama kurban olun gorgusuzler
Der Nişanı atardim
Bile bile ailemi ezen bir aileye dahil olamam
Düşünsenize babanız onlarla her bir araya geldiğinde nasıl uzuluyordur
Ayrıca o kaymakam kızı lafından sonra işte kapı buyrun demeniz lazımdı
Şimdi baktım da yeni üye. Boşuna mı sinir oldum okadar.Senin babam hademe ve sen emekçi mesleğini eline almak için okuyup didinen bir üyesin öyle mi ?
nişanlının ailesine aileni bu kadar bile ezdirebilen sen ! bir de öğretmen adayı ! Sadece nişanlısı için susan bir kız !
Sen gerçek olsan o aileyi balyoz gibi laflarınla 'ezip geçtim. ne yapabilirim ? dayanamıyorum. ' diye konuş açman gerekirdi.
Bu konu gerçek şimdi öyle mi ?
Çok fazla Yeşilçam kokusu aldım ya neyse...
Gerçeklik payı %10 diyorum başka da bir şey demiyorum.
Merhaba Hanımlar; günlerdir yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Sorunlarımı başkalarıyla paylaşan biri olmadım hiç bir zaman. Ama bu kez tıkandım.Yardımınıza ihtiyacım var
3 ay önce nişanlandım. Nişanlımla üniversite yıllarında tanıştık. Sınıf arkadaşımın abisiydi. Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ufak tefek sorunlar dışında hiç sorun yaşamadık. Bnm okulum bittikten sonra nişanlanmaya karar verdik. İlişkimizi başından beri bilen ailesi başlarda hiç karşı çıkmazken biz nişanlanmaya karar verdiğimiz zaman beni istememeye başladılar. Başlarda buna anlam veremedim ama çok sonra öğrendimki babamın mesleğini ailemin maddi durumunu sorun yapıyorlarmış. Babam bi okulda hademe. Bu tabiki kötü bişey değil namusuyla çalışıp parasını kazanıyor. Dört çocuğunuda okuttu bunun için hep gurur duydum babamla. Ama nişanlımın ailesi ailemi hor görüyor küçümsüyor. Ben bu duruma tahammül edemiyorum. İstemeye geldikleri günde bile müstakbel kv yüzüme baka baka ben oğluma kaymakamın kızını düşünmüştüm ama malesef olmadı dedi. Kendimi nasıl değersiz hissettim anlatamam. Nişanlıma söyledim evlendikten sonra kabullenirler herşey düzelir diyo. İnanın sabrettim ediyorum ama geçen gün olanlardan sonra nişanı atmayı düşünüyorum. Ama nişanlımıda çok seviyorum. Lütfen bana bi akıl verin bu durumda ne yapmalıyım gururum ve aşkım arasında kaldım
Daha bastan taviz vermissin.KV öyle diyince tavrını koyma lazımdı. Şimdi böyle dovunursun isteMerhaba Hanımlar; günlerdir yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Sorunlarımı başkalarıyla paylaşan biri olmadım hiç bir zaman. Ama bu kez tıkandım.Yardımınıza ihtiyacım var
3 ay önce nişanlandım. Nişanlımla üniversite yıllarında tanıştık. Sınıf arkadaşımın abisiydi. Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Ufak tefek sorunlar dışında hiç sorun yaşamadık. Bnm okulum bittikten sonra nişanlanmaya karar verdik. İlişkimizi başından beri bilen ailesi başlarda hiç karşı çıkmazken biz nişanlanmaya karar verdiğimiz zaman beni istememeye başladılar. Başlarda buna anlam veremedim ama çok sonra öğrendimki babamın mesleğini ailemin maddi durumunu sorun yapıyorlarmış. Babam bi okulda hademe. Bu tabiki kötü bişey değil namusuyla çalışıp parasını kazanıyor. Dört çocuğunuda okuttu bunun için hep gurur duydum babamla. Ama nişanlımın ailesi ailemi hor görüyor küçümsüyor. Ben bu duruma tahammül edemiyorum. İstemeye geldikleri günde bile müstakbel kv yüzüme baka baka ben oğluma kaymakamın kızını düşünmüştüm ama malesef olmadı dedi. Kendimi nasıl değersiz hissettim anlatamam. Nişanlıma söyledim evlendikten sonra kabullenirler herşey düzelir diyo. İnanın sabrettim ediyorum ama geçen gün olanlardan sonra nişanı atmayı düşünüyorum. Ama nişanlımıda çok seviyorum. Lütfen bana bi akıl verin bu durumda ne yapmalıyım gururum ve aşkım arasında kaldım
Şimdi baktım da yeni üye. Boşuna mı sinir oldum okadar.[/QUOT
Boşuna gibi duruyor.
En basiti şuradan anlayabiliriz bunu ; Hödüğün biri gelecek herhangi birimizin ailesine burun kıvıracak ve sakince ne yapabilirim ?pişman olur muyum ? diye konu açacağız öyle mi :)
Tabi gerçeklik payı da vardır. Konu sahibi eğer 15-16 yaşlarındaysa kesin gerçektir bu konu. Zeka gelişimi devam ediyor ne yapsın derim :)
Bilmiyorum inanın onun ne düşündüğünü anlayamıyorum. Bazen çok iyi bazen çok rahat ilgisiz. Nişandan sonra aileler yemeğe davet eder ya birbirini ailesi bizi yemeğe davet edecekti. Nişanlımla görüştüğümüz gün bana pazar günü hava güzel olur ailecek mangal yaparız güzel olur dedi. Hangi yemekleri seversin filan diye sordu ve annesini aradı. Annsine haftasonu mangal yapalım dedi demet sever dedi annesi onlar ne anlarki mangaldan filan dedi resmen şok oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi. O gün nişanı atcaktın ama nişanlımın ısrarları sonucu yapamadım.
bu kaynanadan çok çekersin söleyeyim. Çünkü cahil olduğunu bilmeyen, kendini kaf dağında gören bir CAHİL.! Düzeltmen imkansız....
Yok artık ya. Mangal yakmak için illa doktor mu olmak gerekiyormuş. Ne kadar görgüsüzler, afedersin ama. Şunu unutma ki, nişanlında onların evinden çıkan birisi, bir anlaşırsın iki anlaşırsın üçüncüde oda der diyeceğini, zaten şimdiden başlamış "çok büyütüyorsunuz" demeye. Evlenirsen çok çekersin demedi deme.
Nişanlın ailesine kaba tabirle 'çüş' demeli. Eğer şu an diyemiyorsa emin ol ileride de diyemez. Dengeler baştan kurulur onun küçümsemesi ile kimse küçülmez ama babanın gönlü kırılır. Ailen seni hor görürler mi diye kaygı duyar.Merhaba Hanımlar; günlerdir yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Sorunlarımı başkalarıyla paylaşan biri olmadım hiç bir zaman. Ama bu kez tıkandım.Yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba Hanımlar; günlerdir yazıp yazmamakta kararsız kaldım. Sorunlarımı başkalarıyla paylaşan biri olmadım hiç bir zaman. Ama bu kez tıkandım.Yardımınıza ihtiyacım var
Bugün görüştük içimde biriktirdiğim herşeyi söyledim. Bu sözlerden sonra aileni görmek istemiyorum artık dedim. Ailemi yok sayamam dedi o zaman biz ayrılcaz dedim. Seni seviyorum bu durumu düzeltebiliriz konuştuda konuştu. Bişey demeden dinledim. Konuşması bittikten sonra yüzüğü masaya koyup ailen ailemden Özür dilediği gün o yüzüğü parmağıma takarım dedim yoksa bu iş olmaz dedim kalktım. Durum bu.Nişanlınızın tepkisi ne oldu Nişanı atmanıza
Tebrik ederim hayatta bazı Şeyler gri olabilir ama böyle konular ya siyah ya beyaz Olmalı. Sizin bu tavrınızdan sonra düzelirse size SAYGI duymak zorunda olacaklar ama hiç bişey yapmasaydınız asla kırk takla arsanızda ailenize ve size SAYGI duymayacaklardı. Tekrar tebrik ediyorumBugün görüştük içimde biriktirdiğim herşeyi söyledim. Bu sözlerden sonra aileni görmek istemiyorum artık dedim. Ailemi yok sayamam dedi o zaman biz ayrılcaz dedim. Seni seviyorum bu durumu düzeltebiliriz konuştuda konuştu. Bişey demeden dinledim. Konuşması bittikten sonra yüzüğü masaya koyup ailen ailemden Özür dilediği gün o yüzüğü parmağıma takarım dedim yoksa bu iş olmaz dedim kalktım. Durum bu.
Yapı gereği biraz sessiz biriyim haklısınız. Ama inanın defalarca konuştum sevgim gözümü kör etmişti belkide bilmiyorum ayrılmayı hiç düşünmedim düzelir sandım geçen gün annemi Üzgün halde gördüğüm gün dank etti kafama. Dediğiniz gibi bunu aileme yapamam yapmıycamda! Yaşananlsrın hepsinden babamın haberi yok. Üzülmesin diye söylemedik çoğu şeyiBence konu sahibi ayrılmayacak bu yapılanları göz yumuyosa ne demek benim annem mi özür dileyecek demek ben olsam o annene öyle bi özür diletecem ki size gösterecem deyip ailesinin evini basıp insanlık dersi verirdim, bide aileme böyle davransa eşimden bile soğurum kaldı ki nişanlı yani daha dünkü insana ailemi değişmem konuyu takip ediyorum sürekli dün telefonda ona haddini bildirememissin
Yapı gereği biraz sessiz biriyim haklısınız. Ama inanın defalarca konuştum sevgim gözümü kör etmişti belkide bilmiyorum ayrılmayı hiç düşünmedim düzelir sandım geçen gün annemi Üzgün halde gördüğüm gün dank etti kafama. Dediğiniz gibi bunu aileme yapamam yapmıycamda! Ayrıca Yaşananların hepsinden babamın haberi yok. Üzülmesin diye söylemedik çoğu şeyi
Söylemesinde kahrolur. Benim babamda çok ağır işlerde çalıştı bizi okuttu kendi şehir dışına gitmeye hesap yaparken bizi Yurtdışına yolladı etti. Asla ailemi özellikle babamı kimse için ezmem, erdirmem. Yeni mezun olmuşsunuz çok gençsin bu aile sana Mesleğinin saygınlığını bile hissettirmezdi bırak aileni. Umarım kısa sürede kolaylıkla atanırsın bir süre babana yardımcı ol .. Ilerde umarım çok çok iyileri çıkar karşınaYapı gereği biraz sessiz biriyim haklısınız. Ama inanın defalarca konuştum sevgim gözümü kör etmişti belkide bilmiyorum ayrılmayı hiç düşünmedim düzelir sandım geçen gün annemi Üzgün halde gördüğüm gün dank etti kafama. Dediğiniz gibi bunu aileme yapamam yapmıycamda! Yaşananlsrın hepsinden babamın haberi yok. Üzülmesin diye söylemedik çoğu şeyi
Bende yapımda sessizlik var ama bu durum daha bi başka inş hakkkında hayırlısı olur kaybetceğin bişey yok bunu asla unutma bak sana bişey anlatıyım benim eşimden önce bi sevgilim vardı annemle tanıştırdım ayaküstü bu çok yakışıklı seni çok ezer benden demesi dedi aradan bi kaç gün geçti ufak bi tartışmada evlenince benim istemediğim bişey yaparsan yok benden habersiz bilmem ne seni on çocuğum olsada boşarım dedi ben tabi kavga ettik bitirdi ayrıldık ağlıyorum annem dediki ben seni bunlar ağlatsın diyemi büyüttüm o seni nasıl üzer baban bi kere seni kırmadı ağlatmadıda dedi kendime geldim köpek gibi pişman oldu tam barışcaktım annem eğer barışırsan hakkımı helal etmem dedi ve daha sonra eşimle tanıştım hem ailem seviyo hemde saygılı dürüst ailemin değerini biliyo bunu düşünYapı gereği biraz sessiz biriyim haklısınız. Ama inanın defalarca konuştum sevgim gözümü kör etmişti belkide bilmiyorum ayrılmayı hiç düşünmedim düzelir sandım geçen gün annemi Üzgün halde gördüğüm gün dank etti kafama. Dediğiniz gibi bunu aileme yapamam yapmıycamda! Yaşananlsrın hepsinden babamın haberi yok. Üzülmesin diye söylemedik çoğu şeyi
Geçen gün kv annemi arayıp çeyiz yapmamasını söylemiş. Alaylı bi dille oğluma herşeyin en iyisini alcam biz hallederiz demiş. Annem garibim ben kızıma çeyizini hazırlsrım kullanıp kullanmamak onlsrın bileceği bişey demiş. Bunu nişanlıma anlattığımda annesini savundu bana karşı. Meğer annesi iyi niyetliymiş ben büyütüyormuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?