Pişman olmasını istiyorum ne yapmalıyım ?

Şimdide bir şeyler düşündün mü? yazdı mesajına bakmadım bir saat sonra sildi
O da emin değil istiyorki yalvar yakar. Gel gitleri olan tam olarak ne istediğini bilmeyen biri. Böyleleri insanı yorar. Zor valla. Bence önce biraz uzak kalıp sen ne istiyosun ona karar ver ve o kararına sadık hareket et.

Ayyy konuyu okudum ve yoruldum çok yoruldum Böyle bı adamla evli olmak aynı anda üçüz bebe bakmakdan çok daha zordur bence en azından bebekler büyüyecek rahata ericem dersin de bu adam daha neresine büyüsün Allah aşkına dua et pişman olmasın engeli kaldirmisin yoksa sen ömür boyu pişman olcan

Konuyu okuyunca lise zamanlarında olan iki gencin ilişkisi gibi düşünmüştüm ama 20'li yaşlardaymışsınız. Bu adamla hayatınız çok zorlaşır. Pişman olmasını istiyorsanız cevap vermemeye devam edin bence. Yakında konuşmak için arar diye düşünüyorum. Dengesiz biraz

Annwyl Cevap vermemeye devam ettim ve aradı hemde baya baya rahatsız olduğumu söyledim neden arıyorsun dedim bilmiyorum diyor sonrasında arayıp bu seferde kötü olduğunu söyledi kalbiyle ilgili sıkıntısı olduğunu söyledi ve korktum bu yüzden iletişime geçtim ama düzelmeye yönelik bir şey yapmıyor hala neden telefonlara cevap vermediğimi soruyor suçluyor ölsem umrunda olmıcak gibi laflar kullanıyor anlamıyorum olgunca düşünmüyor

Son düzenleme:
Pişman olacak bir şey yok ki
Bol şans dile ve yoluna bak
Bu ilişki devam ettikçe huzurunu bozar senin

Ne yaptın? Yazdı mi? Merak ediyorum.... Bende o durumdayim

Bu olayı yazdıktan bir hafta sonra konuştuk sonrasında buluşmaya ikna etti buluşmalarımız o kadar güzel geçti ki güllerle karşıladı anlaşmıştık söz vermişti triplerini vs düzelticeğine küçük olayları büyütmeyeceğine kendisinin sorunu olduğunu biliyordu.Yine umutlanmıstım. Aradan bir hafta geçti biraz mesafeli davranıyorum hemen gülücükler canım cicimler olmadı diye tartıştık ona zamanla herşeyi aşıcağımızı söyledim o da bana : "kendini ne zannediyorsun soğuk yapıyorsun vazgeçilmez mi zannediyorsun bana öyle davranamazsın" falan dedi sonrasında hastaydım kötüydüm iki gün onun mesajlarına aramalarına doğru düzgün cevap veremedim genellikle dinlendim ve ertesi gün onu aradım konuşalım dedim bana işim var dolaşıcam geç kaldın bundan sonra konuşmayalım bitti bu sondu dedi ve sonrasında tartıştık bu ilişki için ne yaptın kiler artık hayatına günaydın mesajını aylar sonra yanıtlayanlar girer vs gibi sözler hakaretler söyledi numaramı sil yazdı ve sanırım bu sefer gerçektende bitti sanırım ne yaparsam yapıyım yine beni anlamadı her defasında güvenip umutlanmama üzülüyorum....

Ne yaptın? Yazdı mi? Merak ediyorum.... Bende o durumdayim
Bu olayı yazdıktan bir hafta sonra konuştuk sonrasında buluşmaya ikna etti buluşmalarımız o kadar güzel geçti ki güllerle karşıladı anlaşmıştık söz vermişti triplerini vs düzelticeğine küçük olayları büyütmeyeceğine kendisinin sorunu olduğunu biliyordu.Yine umutlanmıstım. Aradan bir hafta geçti biraz mesafeli davranıyorum hemen gülücükler canım cicimler olmadı diye tartıştık ona zamanla herşeyi aşıcağımızı söyledim o da bana : "kendini ne zannediyorsun soğuk yapıyorsun vazgeçilmez mi zannediyorsun bana öyle davranamazsın" falan dedi sonrasında hastaydım kötüydüm iki gün onun mesajlarına aramalarına doğru düzgün cevap veremedim genellikle dinlendim ve ertesi gün onu aradım konuşalım dedim bana işim var dolaşıcam geç kaldın bundan sonra konuşmayalım bitti bu sondu dedi ve sonrasında tartıştık bu ilişki için ne yaptın kiler artık hayatına günaydın mesajını aylar sonra yanıtlayanlar girer vs gibi sözler hakaretler söyledi numaramı sil yazdı ve sanırım bu sefer gerçektende bitti sanırım ne yaparsam yapıyım yine beni anlamadı her defasında güvenip umutlanmama üzülüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…