Pişman olmasını istiyorum ne yapmalıyım ?

Sizede komik geliyor bu durum farkındayım ama cidden bu durumu aşmak istiyorum ya mantığımla düşünemiyorum duygularımla hareket ediyorum hep
Bizim yazdıklarımız belki sana sert geliyor yada anlamak istemiyorsun
Oysa senin yaşın 21 küçük değil hadi onu geçtik geç olgunluk olabilir biz yaşadık bunları deneyim var tecrübe var boşa değil bu yazilanlar
Sonu görülüyor ilişkinin oluru yok
seviyor olabilirsin herkes sevdiğine aşık olduğu kişiyle evlenseydi ama olmuyor
Seni üzen sonu olmayan labirent gibi bir ilişki seni üzecek bizde diyoruz ki daha üzme kendini
Bırak koyver gitsin
Dünya da bi o var gibi davranma heleki ezik olma özgüvenin olsun kimseye zamanını heba ettirme heleki duygularını

Yahu sen de az değilsin. Şöyle yapacaksın. Ellerini aşağıdan yukarıya doğru yavaşça kaldırıp nefessssssss aalllllllll ve s***r etttt

Böyle biri pişman olsa ne olur olmasa ne olur kurtuldum diye dua ederim
Büyük laf etti yemin ederim pişman olmam gamsızım vs diye bu sözleride davranışlarıda haketmiyordum herşeyi yaptım değerimi bilmedi bu yüzden pişman olmasını istiyorum hayatı boyunca

Ya Allah razı olsun çok güzel konuşuyorsunuz anlıyorum sizin tecrübeleriniz olduğu için sizden fikir almak istedim.Evet bizim ilişkimiz labirent gibi bu yolda kayboluyoruz bulamıyoruz bu süreçte kendimi üzmemeye çalışıcam zamana akışına bırakıcam bir şeyleri daha net görmüş olurum bana suçluluk psikolojisi yaratıyor ama buna izin vermicem elimden geleni yaptım

Büyük laf etti yemin ederim pişman olmam gamsızım vs diye bu sözleride davranışlarıda haketmiyordum herşeyi yaptım değerimi bilmedi bu yüzden pişman olmasını istiyorum hayatı boyunca
Hiiiç pişman olmaz boşuna bekleme. Hayatına aşık olacağı bir kadın girene kadar sana git gel yapacak, sen de kollarını açacaksın her seferinde. Sonra birine aşık olacak, sana yaptıklarının hiç birini ona yapmayacak, kuzu gibi olacak, nikahı basıp geçecek sen de bilmemkaç yılım diye ağlayacaksın.

Of neden pişman olmaz değerimi anlamaz bunu yaşamak istemiyorum kimse ona bu kadar emek vericeğini düşünmüyorum onun başkasıyla olma düşüncesi bile çok üzüyor

Of neden pişman olmaz değerimi anlamaz bunu yaşamak istemiyorum kimse ona bu kadar emek vericeğini düşünmüyorum onun başkasıyla olma düşüncesi bile çok üzüyor
Emek vermeyenine aşık olacak zaten. Sen kafesteki kuşsun, ilgisini cezbetmiyorsun. Daldaki kuşlar daha ilgi çekici.

Neden of çok sinir bozucu bir durum ağır konuştunuz moralim bozuldu bu durumdan nasıl çıkabilirim
Ağır konuşmadım gerçekleri söyledim. Şurda sayfalardır diğer üyelerin sana minnoş minnoş anlatmaya çalıştığı şeyleri pat diye söyledim. İnsan ilişkileri böyledir, taviz verdiğin kadar ezilirsin, değer verdiğin kadar değersizleştirilirsin. Bir adam seni cepte gördüğü sürece de asla tam anlamıyla aşık olup bağlanmaz. Bu ilişkinin toparlanabilir bir tarafı kalmamış. Ezildikçe ezilmişsin, hala pişman olup dönsün diye bekliyorsun. Dönmez. Ne zaman gerçekten vazgeçer onu istemezsen, kendi hayatına bakar yeni insanlarla birlikte olursan o zaman pişman olur. Şu an pişman olacağı bir durum yok ki, zaten bıraktığı yerde duruyorsun.

Valla sen elinden gelenin fazlasını yap yine anlamayan anlamaz. Böyle insan pişman da olmaz

evden çıkarken haber verdiniz diye üstünüze gelen adama açıklama yapmaya çalışırsanız iyice sahibiniz gibi davranır işte böyle.

pff ne yapıcaksınız ömür boyu bu çocuğu mu pışpışlayacaksınız ciddi düşünüyoruz demişsiniz birde.

Haklısınız cepten çıkmak istiyorum.Daha önce ayrıldığımızda bana yazan erkekler oldu başta telefonumu vermedim sonra bunu görünce sinirlendi bide bunlar kim kimlerle konuşuyorsun yedekte tutuyorsun vs bir şeyler dedi onları engelledi bende dedim hem kaybetmeyi göze alıyorsun hem kıskanıyorsun falan dedim barıştığımızda o aklında kaldı bazı zamanlar işte tripliyken kimler yazıyor sana çevrimiçisin gibi gibi şeyler söylemisti

O cepten çıkamazsın sen. Şu saatten sonra mümkünatı yok.

Valla keske yasak olmasa suan ust katin sesini cekip atsam size.50 kusur yasinda insanlar hergun kavga ediyorlar.1 sene olmadi dhaa evleneli.2.evlilikleri.Kadin gelinine gitti 4 saat oturdu diye kavga ediyorlar suan.Naklen duyuyoruz.Kadini her gordugumde icimden ,ablacim bu yasinda ne isin var bu deliyle demek istiyorum,icime icime atiyorum

Simdi ilk yazdigin yoruma dön ve en son yazdigin yoruma hiç değişiklik yok olduğun yerdesin halen bir adımı bırak onca şey yazıldı
Evet haklisiniz gözümü açtınız bende hayatımdan çıkarıp yoluma devam edicem diyemiyorsun
Özgüvenin yok sağlam duruşun yok
Şimdi üzüldüğün o kişi sosyal.medyasina whatsapp bir kızla resmini koyup paylaştığımda burda sana yazılan uzun uzun yorumlar aklına gelir inşallah
O zaman kimseyi suçlama oldumu tek suçlu sensin zerre seni önemseyen biri için burda kendini perişan ediyorsun o şuan kimbilir kimle nerde şen kahkahalar atıyor

bence elinde tutum , işine gelmezse sepetleyecek durumda bırakıyor. şimdi sorun çıkarmasa bağlanıp ayrılması şok olacak . vicdan yapacak böylece hem bağlamıyor hemde cepte tutuyor.
elinin altında başka birir var ama onunlada olamıyor. pirince giderken bulgurdan olmayayım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…