Pişman olmasını istiyorum ne yapmalıyım ?

Belli ki ergenlik dönemindesiniz. Benden sana abla tavsiyesi ilişki için çok erken yaşın. Yaşlıların tavsiyesi gibi oldu ama gerçek bu. hayatın tadını çıkar çok çabuk geçiyor zaman. Güzel günlerini dahha verimli şeyler için kullan

Annesine babasına bu kadar hesap vermiyordur

Her zaman konuşmak istiyor 5-10 dakikanın hesabını yapıyor benimde hoşuma gitmiyor ama rahatsız olduğu bir konu diye dikkat etmeye çalıştım onu seviyorum bana geçmişinde kimsenin onu bu kadar değersiz hissettirmediğini düşünülmediği bir ilişkisi olmadığını söyledi bide buna şaşırıyorum

Hayatınızın baharındasiniz.Bu tarz sorunlu oldugunu bildiğiniz bir ilişki için neden zamanınızı ve enerjinizi harcıyorsunuz ki.

Bende herşeyimi bahsetmek her an onunla olmak banada garip geliyor o bunu değersizlik olarak görüyor

Bırak gitsin nerde değer görüyorsa orada kalsın
Sevme bu adamı boşver okuyorsan okuluna çalışıyorsan işine odaklan
Pişman olsa ne olucak sonu yine aynı sal gitsin

İkinizden biri de bu ne saçma bişeydir, ne yapıyoruz biz, ne yaşıyoruz dememiş. Çok ilginç...

İlişkiniz toksik değil siz toksiksiniz. İki toksik insan bir araya gelince dubletoksik ilişki olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…