- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Benim de var hatalarim belki de en hatali kisi benim. Ama bu şekilde ayrılması çok koydu bana.Kendinize bir iyilik yapin bu insan pisman olsa bile siz arkaniza bakmayin!
Düzelterek devam etsin isterdim. Ama benden bu şekilde ayrıldığı için affedemem.Geri dönerse bu sorunlu ilişkiye devam mı etmeyi düşünüyorsun ?
Karşına geçip seninle konuşamayan bir insana kapını açık bırakma derim..
Benim de var hatalarim belki de en hatali kisi benim. Ama bu şekilde ayrılması çok koydu bana.
Düzelmeyen şeyler vardı. Ama milyarda bi ihtimal bile olsa ben bunun için kalırdım. Gidemezdim. Ben ondan gidemezdim. Ama istemiyorum artık dedi kalamam. O sözü duymak yetti.Ortada bir sorun varsa zaten bu tek tarafli degildir ama normal insanlar konusup anlasma yoluna gider tabi ki bu iliskiyi istiyor ise! Gule gule demek bir ergene yakisir. Siz bir ergenle bu yola devam etmeyi goze alir misiniz?
Durduk yere demedi. Bir tartışma üzerine dedi. Bir başkası olduğunu zannetmiyorum.Nasıl yani durduk yere mi dedi bunu?
Hiçbir şey yokken mi?
Erkekler kurulu düzenlerinden zor vazgeçerler
Tek sebep vardır oda başka biri
Elbet eksiklik hisseder sonuçta 3 yıl alışkanlık var bir bağ var
Boşluğa düşüp dönebilir gelişine vurmak sana kalmış
At gibi giden it gibi döner derlerDurduk yere demedi. Bir tartışma üzerine dedi. Bir başkası olduğunu zannetmiyorum.
Bana koyan bi güle güleye sığdırmış olması..
Düzelmeyen şeyler vardı. Ama milyarda bi ihtimal bile olsa ben bunun için kalırdım. Gidemezdim. Ben ondan gidemezdim. Ama istemiyorum artık dedi kalamam. O sözü duymak yetti.
Kısaca fazla söze gerek duymadan terk etti beni..
At gibi giden it gibi döner derler
Hoşçakal bile daha iyidir ergen gibi güle güle demektense
Genelde bu tipler bi dalı tutmadan diğerini bırakmazlar tabiki kondurmak istemiyor olabilirsin ama ihtimal dahilinde başkası ilgisini çekmiş olabilir
Benden önce pek ciddi ilişkisi olmamış. Berbat bir şekilde ayrılsa da hakkını yiyemem. O da üzgündür. Birini bulduğunu düşünmüyorum.At gibi giden it gibi döner derler
Hoşçakal bile daha iyidir ergen gibi güle güle demektense
Genelde bu tipler bi dalı tutmadan diğerini bırakmazlar tabiki kondurmak istemiyor olabilirsin ama ihtimal dahilinde başkası ilgisini çekmiş olabilir
Bayiliyorum sizin yorumlariniza :)
Bitirdiği için güle güle diyen biri üzgün müdür diyorsun? Eh peki sen öyle diyorsan.O da üzgündür. Birini bulduğunu düşünmüyorum.
Üzülmüyorsa da kendi ayıbı. Böyle ayrılmak yakışmadı. Ama kendimi tutmam lazım. Yazmamam lazım.Bitirdiği için güle güle diyen biri üzgün müdür diyorsun? Eh peki sen öyle diyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?