bir ayı geçti..her sabah gözlerimi açtıgımda ilk aklımda o . artık unutayım diyorum ama olmuyor..içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. pişman olup bana geridonsun diye her gun yalvarıyorum allaha. kötü ayrılmadık hatta kapatırken seni seviyorum diyerek ayrıldık.olayımı anlatmıstım daha once burda..geçmişimi sorun edip benden asyrılmıştı.asamıyorum yapamıyorum demişti..ben de bişi diyemedim.. ama beni sevdiğine cok inanıyorum.cok guzel seyler yasadık beraberken mükemmeldi her sey. uzaktayken kafasına taktı buyuttu hep benim eski ilişkilerimi.bir sey diyemedim ya.yani haklıdır dedim..takıyor demekki insan dedim..ama yaptıkları ettikleri paylaştıklarımız bana bakışları konusmaları yalan degilse cok sevdi..yine de erkek milleti diyip guvenmemek lazım sanırım. bir ayı gecti bir kere bile aramadı.neler yapıyor nasıl hissediyor cok merak ediyorum. deli gibi her gun perişanım ben..peki o ? diyorum kendime her gun..başka hobiler sunlar bunları hiç işe yaramıyor. ya cıkmıycak mı bu hiç aklımdan? bir de cumartesi dogum gunum ..o kadar umutluyum ki arayacak diye..kıramıyorum içimdeki umudu..pişman olur mu acaba?