- 1 Ekim 2023
- 859
- -599
- 23
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
Teşekkürederim İyi geceler uyuyun sizFazla öfkelisiniz. Zararı daha çok size oluyor ve olacak da. Biliyorsunuz değil mi?
Devamını sonra yazarım. Uykuya daldım birkaç kere
Yok mutsuzum demedim gayet mutluyumMutsuzluktan ölecek kadar yalniz olup, annenle kendini tatmin etmen üzücü yav. Kizamayacak kadar kötü şu halin, öfken. Yazık.
Arada bı derdimi paylasirm dedimMuazzam bir enerjin var. Bunu guzel seylere yonlendir. Yaşın daha çok ufak. Ne işin var burda anne, teyze dedikodusu yapıyorsun? Cık oku, meslek edin, sevgili yap, yurtdisina cık. 20 yaşındasın, kk'daki kadınların içinde ne işin var?
Offff ne diyon teyze be sanane açtığım konulardan izinmi alcam bı gitHa anladim derdin ilgi cekmek senin. Onunla bununla tartisip sonra boyle konular acip ilgi cekmek istiyorsun.
Diğer arkadaşlarımı kötülemek için yazmadım. 20 yaşındasınız, ofkelisiniz, bu öfkeyi buradaki kadınlarla laf dalaşı yaparak çözemezsiniz.Arada bı derdimi paylasirm dedim
Canımı sıkan şeyleri yazıyorum
Ama haklısınız dediklerinizde bunlarla ne ugrasiyorumki
Merak etmeyin hicbirseyin altında kalmam ben herkesin mücadelesinde kendineDiğer arkadaşlarımı kötülemek için yazmadım. 20 yaşındasınız, ofkelisiniz, bu öfkeyi buradaki kadınlarla laf dalaşı yaparak çözemezsiniz.
Hem buradaki birçok kadın evlilik içi çok ciddi mücadeleden geçmiş kadınlar, laf dalasında altta kalırsınız. Tabiri caizse siz giderken onlar dönüyordu.
Hırslisiniz, bunu mesleğinizden çıkarın.
Neyse siz bilirsiniz. Üniversite sınavına çalışıyor musunuz?Merak etmeyin hicbirseyin altında kalmam ben herkesin mücadelesinde kendine
Kim laf dalaşı yapmak istiyorsa onla yapıyorum demekki onlarında canı bunu istiyor
Birşeyler yaşadı diyede kimse kimseden fazla değil ahkam kesmesin kimse gidip kocalarına yapsınlar o üstün tavirlarini bana sökmez
Benim görüşlerime saygı duymayan insanlarla diyaloğa giriyorum koca kadiinlarda farklı bı görüş gorduklerinde kudurmasinlar medeniyetsiz mağaradan çıkma demesinler o zaman.Sizi devamlı banlanmalarınızdan hatırlıyorum, özellikle de kadın erkek ilişkilerinde aşırı sivriliyorsunuz, hakaret edip banlanıyorsunuz. Bu genç yaşta ne diye uğraşıyorsunuz koca kadınlarla? Annem çok pasif, annem çok ablalarının lafıyla hareket ediyor... siz de pasifsiniz. Başkaları annenizi dolduracak anneniz de sizin hareketlerinizi kısıtlayacak, kaç yaşındasınız? Benim ergen kızlar bile hayırdır sana noluyor sen niye karışıyorsun deyiveriyorlar. Valla tüm dünya birleşip arkamdan konuşsa alırım kahvemi açarım müziğimi dinlerim, filmimi seyrederim umurumda bile olmaz. Kendi aklınız var kendi kararlarınızı verebilecek durumdasınız. Bırakın ne konuşurlarsa konuşsunlar.
Annemi görüştürmüyorum vs ne haddinize? Bu da yeni moda oldu galiba, dün haberlerde de gördüm bir kadın annesini mahkeme-icra kanalıyla görebiliyormuş çünkü ablası-kızkardeşi göstermiyormuş annesini. Yarın bir gün evlenirseniz ne olacak anneniz, alıp evinize mi götüreceksiniz?
Cennet annelerin ayağının altındadırMerhaba
Annemi pek sevmiyorum bunun sebebi de ilgisiz ve bencil bı anne olması
Tek yaptığı ihtiyaclarimizi karsilamak onun dışında çocukluktan beri hiç vakit geçirmesi ilgilenmedi bu yüzden pek sevmem ondan uzakkende pek aramam
Asıl mesele tek kız benim annem bencilce kız çocuk istemiş ısrarla ve en son ben olmuşum ama ilgi alaka sıfır gerçi o kadar çocuk varken ilgi nasl göstersin
Kız kardeşim yok hayatta kendimi hep yalnız hissettim tek ağladım tek güldüm
Annem kızkardeşleriyle konuşurken hep rahatsız oldum çünkü benim bir kızkardeşim yok e kendide kardeşlerini hep önüme koydu onlarla satlarve konuşmaktan geri kalmadı bense birşey anlatırken bile hep işim var acelem var derdi bencilce doğurdu beni.
Bende büyüdüm tabi şimdi ona eyvallahim yok umrumdada değil.Onu kızkardeşleriylede görüştürmüyorum ben yıllardır teksem oda laklak yapamaz.Tek sebebi buda diil annem pasif biri kızkardesleri ona istediği gibi laf sokup akıl verebiliyor benim için bile akıl veriyorlardı anneme şuna izin verme bunu yapmasına izin verme bedevinin.Hayatımla oynuyorlar o akıllarıyla resmen oyuncak gibi
E tabi bende duydum bunu hepsine sövüp ortalığı yıktım birdaha annemle sizi goruşturmiycem ölse mezarına bile gelemezsiniz yakarım ortalığı dedim ve görüştürmüyorum artık.Bazen annem istiyor konuşmak ama engel oluyorum pişman olurmuyum sizce olacağımı sanmiyorum ama fikrinizi almak istiyorum.
Evlat hakkı?Cennet annelerin ayağının altındadır
anne ahı çıkar üzmeyin annenizi
Evet calisiyorumNeyse siz bilirsiniz. Üniversite sınavına çalışıyor musunuz?
Anne olduğunuzda anne hakkınıda evlat hakkınıda öğrenirsinizEvlat hakkı?
Ona kanalize ol. Bak hukuk fakultesi yakışır sana. Çok küçüksün, böyle şeylerle kafanı oyalama. 1 sene sık dişini. Potansiyelin var gibi geldi bana.Evet calisiyorum
Yok anne olmama gerek yok biliyorum hepsiniAnne olduğunuzda anne hakkınıda evlat hakkınıda öğrenirsiniz
Derslerim çok iyi gün içinde çok çalışıyorum teşekkürederim hedefim var zaten hukuk okumak isterdim hep türkçemi biraz daha geliştirirsem okuyacağım inşallahOna kanalize ol. Bak hukuk fakultesi yakışır sana. Çok küçüksün, böyle şeylerle kafanı oyalama. 1 sene sık dişini. Potansiyelin var gibi geldi bana.
Süper yorum.Kayitsiz kalamadım.O kadar haklısınız kiEvlat sahibi olamayanların şükür sebebi olabilirsiniz.. o derece maalesef..
Bende tek kız olarak sevgisini göstermeyen bi anneyle büyüdüm. Ama bu dediklerini asla yapmadım. O zaten diğer kardeşlerimden çekiyor bide benden mi çeksin. Annen yoksa bu dünyada kimsen yok. Arkadaş olarkta onu gördüm bacı olarkta. Herseyin yerine annemi koydum. Allah onu basımdan eksik etmesin. El kapısı çiğ çiğ yer valla beniMerhaba
Annemi pek sevmiyorum bunun sebebi de ilgisiz ve bencil bı anne olması
Tek yaptığı ihtiyaclarimizi karsilamak onun dışında çocukluktan beri hiç vakit geçirmesi ilgilenmedi bu yüzden pek sevmem ondan uzakkende pek aramam
Asıl mesele tek kız benim annem bencilce kız çocuk istemiş ısrarla ve en son ben olmuşum ama ilgi alaka sıfır gerçi o kadar çocuk varken ilgi nasl göstersin
Kız kardeşim yok hayatta kendimi hep yalnız hissettim tek ağladım tek güldüm
Annem kızkardeşleriyle konuşurken hep rahatsız oldum çünkü benim bir kızkardeşim yok e kendide kardeşlerini hep önüme koydu onlarla satlarve konuşmaktan geri kalmadı bense birşey anlatırken bile hep işim var acelem var derdi bencilce doğurdu beni.
Bende büyüdüm tabi şimdi ona eyvallahim yok umrumdada değil.Onu kızkardeşleriylede görüştürmüyorum ben yıllardır teksem oda laklak yapamaz.Tek sebebi buda diil annem pasif biri kızkardesleri ona istediği gibi laf sokup akıl verebiliyor benim için bile akıl veriyorlardı anneme şuna izin verme bunu yapmasına izin verme bedevinin.Hayatımla oynuyorlar o akıllarıyla resmen oyuncak gibi
E tabi bende duydum bunu hepsine sövüp ortalığı yıktım birdaha annemle sizi goruşturmiycem ölse mezarına bile gelemezsiniz yakarım ortalığı dedim ve görüştürmüyorum artık.Bazen annem istiyor konuşmak ama engel oluyorum pişman olurmuyum sizce olacağımı sanmiyorum ama fikrinizi almak istiyorum.
Ne güzel siz annenizle mutlusunuzBende tek kız olarak sevgisini göstermeyen bi anneyle büyüdüm. Ama bu dediklerini asla yapmadım. O zaten diğer kardeşlerimden çekiyor bide benden mi çeksin. Annen yoksa bu dünyada kimsen yok. Arkadaş olarkta onu gördüm bacı olarkta. Herseyin yerine annemi koydum. Allah onu basımdan eksik etmesin. El kapısı çiğ çiğ yer valla beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?