- 1 Ekim 2023
- 859
- -599
- 23
- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
Kızkardeşleri annemi yonetiyo benim hayatım hakkında bile akıl veriyorlarAllahım sana geliyorum. Allah annenin ahını öyle bir çıkarır ki senden ne olduğunu şaşırırsın. Kardeşleriyle görüştürmemek nedir, sen kimsin yahu. Ay nasıl sinirlendim.
İşte kız evlat diye tutturacağına hayırlı evlat isteseymiş o da keşke…
Okumadın heralde annemi yonetiyolar benim hayatım hakkında bile anneme akıl verip şoyle böyle yap diyolarHad sorununuz mu var? Ne demek kardeşleriyle görüştürmüyorum, ne alaka kimsiniz ki siz böyle bi şey diyebildi ve yapabildiniz? Kadın da sizin aklınıza uyup görüşmedi mi cidden?
Ee siz kendiniz mesafe koyacaksınız o zaman annenizle ve akrabalarınızla. Annenizle başkasının arasına mesafe koyabilecek konumda değilsinizOkumadın heralde annemi yonetiyolar benim hayatım hakkında bile anneme akıl verip şoyle böyle yap diyolar
Ben onunla değil o benimle ilgilenmedi hiçbir zaman aynı evde yaşıyoruz evetHem kendiniz ilgilenmiyorsunuz konusmuyorsunuz hem onunla konusanlara mi engel oluyorsunuz? O sizi kisitliyamiyacagi gibi sizde onu kisitliyamazsiniz belliki sizi seviyor o yuzden gorusmuyor kardesleriyle sizde bu kadar sert olmayin. Ayni evde mi yasiyorsunuz? Ayrica illa kiz kardesi olmasina gerek yok ki insanin arkadas edinin ben tekim o da yalniz kalsin cok sacma bir dusunce.
Onlar yönetmesin ben yöneteyim mi dedin? Şunu en yakın arkadaşım anlatsa aynı tepkiyi hatta daha ağırını veririm. Korkunç bir hadsizlik bu.Kızkardeşleri annemi yonetiyo benim hayatım hakkında bile akıl veriyorlar
Tarafsız yorum yap lütfen
Karismiyodum önceden baktım annem onların verdiği akılla tepeme çıkıyor resmen görsenBırak kardeşleriyle görüşsün. Tamam geçmişte çocuk yetiştirme konusunda hatalar yapmış ama kadını yalnızlaştırma. Kendini geliştir sana laf söyleyenlere patır patır cevap ver.
Hayır ben yönetim değil kadına resmen akıl veriyorlar benim için baktım onların laflariylaOnlar yönetmesin ben yöneteyim mi dedin? Şunu en yakın arkadaşım anlatsa aynı tepkiyi hatta daha ağırını veririm. Korkunç bir hadsizlik bu.
Çıldıracak birşey yok sana onların fikirleriyle geliyorsa sende sakinliğinle cevap verip onları çıldırtacaktın, bildiğini okuyacaktın. Koskoca kadın zaten çevresi kısıtlıdır bırak görüşsün. Haklı olsanız dahi bu hakeretten sonra çok antipatik ve haksız görünürsünüz.Karismiyodum önceden baktım annem onların verdiği akılla tepeme çıkıyor resmen görsen
E bende çıldırdım tabi kimsiniz yaaa nereden anneme akıl verip beni yonetiyosunuz birdaha gosterirmiyim yüzünü dedim
Güzel çocuğum, sen sadece kendi hayatını yönetmekle mesulsün ve sadece kendi hayatını yönetebilirsin. Annene yaptığın bu çirkin zorbalık ne kadar açıklama yaparsan yap hoşgörü gösterilecek bir şey değil. Kendine gel ve kadını rahat bırak.Hayır ben yönetim değil kadına resmen akıl veriyorlar benim için baktım onların laflariyla
Resmen hayatımı mahvediyor onu yapma bunu yap oraya gitme görsen varya cildirirsin
Bende dedim sizmisiniz benle ugraşan
Eyvallahim yok umrumda degil yazmissiniz umrunuzda degilse kimle gorusmus ne yapmista umrunuzda olmasin. Sizin ona bu derece karismaya hakkiniz yok. Yapabilceginiz tek sey kendi sinirlarinizi cizmek teyzelerinize karsi.Ben onunla değil o benimle ilgilenmedi hiçbir zaman aynı evde yaşıyoruz evet
İlk başlarda sakindim gayet baktım ben sakın kaldıkca artıyor dişari çıkmama bile laf söylüyor filan hayır annem kendi aklıyla yapsa bu kadar tepki vermem ama kardeşleri kukla gibi oynatiyor annemi herkonuda saf ya bu zamana kadar hep kardeşidir dedim yeri geldi anneme hakaret bile ettilerÇıldıracak birşey yok sana onların fikirleriyle geliyorsa sende sakinliğinle cevap verip onları çıldırtacaktın, bildiğini okuyacaktın. Koskoca kadın zaten çevresi kısıtlıdır bırak görüşsün. Haklı olsanız dahi bu hakeretten sonra çok antipatik ve haksız görünürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?