Pişman olurmuyum

BedeviHatun02

Ben halay kadınıyım🤙🏻
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
859
-599
23
Merhaba
Annemi pek sevmiyorum bunun sebebi de ilgisiz ve bencil bı anne olması
Tek yaptığı ihtiyaclarimizi karsilamak onun dışında çocukluktan beri hiç vakit geçirmesi ilgilenmedi bu yüzden pek sevmem ondan uzakkende pek aramam
Asıl mesele tek kız benim annem bencilce kız çocuk istemiş ısrarla ve en son ben olmuşum ama ilgi alaka sıfır gerçi o kadar çocuk varken ilgi nasl göstersin
Kız kardeşim yok hayatta kendimi hep yalnız hissettim tek ağladım tek güldüm
Annem kızkardeşleriyle konuşurken hep rahatsız oldum çünkü benim bir kızkardeşim yok e kendide kardeşlerini hep önüme koydu onlarla satlarve konuşmaktan geri kalmadı bense birşey anlatırken bile hep işim var acelem var derdi bencilce doğurdu beni.
Bende büyüdüm tabi şimdi ona eyvallahim yok umrumdada değil.Onu kızkardeşleriylede görüştürmüyorum ben yıllardır teksem oda laklak yapamaz.Tek sebebi buda diil annem pasif biri kızkardesleri ona istediği gibi laf sokup akıl verebiliyor benim için bile akıl veriyorlardı anneme şuna izin verme bunu yapmasına izin verme bedevinin.Hayatımla oynuyorlar o akıllarıyla resmen oyuncak gibi
E tabi bende duydum bunu hepsine sövüp ortalığı yıktım birdaha annemle sizi goruşturmiycem ölse mezarına bile gelemezsiniz yakarım ortalığı dedim ve görüştürmüyorum artık.Bazen annem istiyor konuşmak ama engel oluyorum pişman olurmuyum sizce olacağımı sanmiyorum ama fikrinizi almak istiyorum.

Hem kendiniz ilgilenmiyorsunuz konusmuyorsunuz hem onunla konusanlara mi engel oluyorsunuz? O sizi kisitliyamiyacagi gibi sizde onu kisitliyamazsiniz belliki sizi seviyor o yuzden gorusmuyor kardesleriyle sizde bu kadar sert olmayin. Ayni evde mi yasiyorsunuz? Ayrica illa kiz kardesi olmasina gerek yok ki insanin arkadas edinin ben tekim o da yalniz kalsin cok sacma bir dusunce.

Allahım sana geliyorum. Allah annenin ahını öyle bir çıkarır ki senden ne olduğunu şaşırırsın. Kardeşleriyle görüştürmemek nedir, sen kimsin yahu. Ay nasıl sinirlendim.

İşte kız evlat diye tutturacağına hayırlı evlat isteseymiş o da keşke…

Kızkardeşleri annemi yonetiyo benim hayatım hakkında bile akıl veriyorlar
Tarafsız yorum yap lütfen

Had sorununuz mu var? Ne demek kardeşleriyle görüştürmüyorum, ne alaka kimsiniz ki siz böyle bi şey diyebildi ve yapabildiniz? Kadın da sizin aklınıza uyup görüşmedi mi cidden?
Okumadın heralde annemi yonetiyolar benim hayatım hakkında bile anneme akıl verip şoyle böyle yap diyolar

Okumadın heralde annemi yonetiyolar benim hayatım hakkında bile anneme akıl verip şoyle böyle yap diyolar
Ee siz kendiniz mesafe koyacaksınız o zaman annenizle ve akrabalarınızla. Annenizle başkasının arasına mesafe koyabilecek konumda değilsiniz

Ben onunla değil o benimle ilgilenmedi hiçbir zaman aynı evde yaşıyoruz evet

Kızkardeşleri annemi yonetiyo benim hayatım hakkında bile akıl veriyorlar
Tarafsız yorum yap lütfen
Onlar yönetmesin ben yöneteyim mi dedin? Şunu en yakın arkadaşım anlatsa aynı tepkiyi hatta daha ağırını veririm. Korkunç bir hadsizlik bu.

Bırak kardeşleriyle görüşsün. Tamam geçmişte çocuk yetiştirme konusunda hatalar yapmış ama kadını yalnızlaştırma. Kendini geliştir sana laf söyleyenlere patır patır cevap ver.
Karismiyodum önceden baktım annem onların verdiği akılla tepeme çıkıyor resmen görsen
E bende çıldırdım tabi kimsiniz yaaa nereden anneme akıl verip beni yonetiyosunuz birdaha gosterirmiyim yüzünü dedim

Onlar yönetmesin ben yöneteyim mi dedin? Şunu en yakın arkadaşım anlatsa aynı tepkiyi hatta daha ağırını veririm. Korkunç bir hadsizlik bu.
Hayır ben yönetim değil kadına resmen akıl veriyorlar benim için baktım onların laflariyla
Resmen hayatımı mahvediyor onu yapma bunu yap oraya gitme görsen varya cildirirsin
Bende dedim sizmisiniz benle ugraşan

Çıldıracak birşey yok sana onların fikirleriyle geliyorsa sende sakinliğinle cevap verip onları çıldırtacaktın, bildiğini okuyacaktın. Koskoca kadın zaten çevresi kısıtlıdır bırak görüşsün. Haklı olsanız dahi bu hakeretten sonra çok antipatik ve haksız görünürsünüz.

Hayır ben yönetim değil kadına resmen akıl veriyorlar benim için baktım onların laflariyla
Resmen hayatımı mahvediyor onu yapma bunu yap oraya gitme görsen varya cildirirsin
Bende dedim sizmisiniz benle ugraşan
Güzel çocuğum, sen sadece kendi hayatını yönetmekle mesulsün ve sadece kendi hayatını yönetebilirsin. Annene yaptığın bu çirkin zorbalık ne kadar açıklama yaparsan yap hoşgörü gösterilecek bir şey değil. Kendine gel ve kadını rahat bırak.

Ben onunla değil o benimle ilgilenmedi hiçbir zaman aynı evde yaşıyoruz evet
Eyvallahim yok umrumda degil yazmissiniz umrunuzda degilse kimle gorusmus ne yapmista umrunuzda olmasin. Sizin ona bu derece karismaya hakkiniz yok. Yapabilceginiz tek sey kendi sinirlarinizi cizmek teyzelerinize karsi.

İlk başlarda sakindim gayet baktım ben sakın kaldıkca artıyor dişari çıkmama bile laf söylüyor filan hayır annem kendi aklıyla yapsa bu kadar tepki vermem ama kardeşleri kukla gibi oynatiyor annemi herkonuda saf ya bu zamana kadar hep kardeşidir dedim yeri geldi anneme hakaret bile ettiler
En son benle ugraşmaya kalktılar dedim pişman ederim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…