- Konu Sahibi BedeviHatun02
-
Ahdhdh ha kocan yikiyo ha ananPeki burada tam olarak nerede annem donlarımı yıkıyor demişim? Tam da yukarıda dediğim gibi hafta içi yemeği hallediyor demişim. Yani tam olarak senin uydurman olduğunu ispatladın. Teşekkür ederim. İyi geceler.
Arkadaş kardeş gibi olmuyo hepsinin kizkardesi var ve ne kadar yakında olsak kardeş olamiyi insanBenim de kız kardeşim yok ne var bunda anlamadım bu yüzden sinirlenmen çok saçma. Kardeş gibi dostlar biriktirebilirsin. Teyzelerin hayatına karışıyorlarsa karışmayın bana diye söyle açıkça anneni görüştürmemek ne? Sen onların kardeş ilişkisine karışamazsın öyle bir hakkın yok.
Ya demeleri umrumda diil resmen annemi yonetiyolar bedeviye şunu yaptırma buna izin verme filan dedim siz hayırdır annemin mezarına bile bırakmam siz kimsiniz anneme istediğiniz gibi hakaret edip akıl veriyosunuz benim hakkimdaEe desinler ne olacak diyorlarsa.
Annesini kardeşleriyle görüştürmüyormuşsunda
Onların senin hakkında birşey demesiyle ne olacakmıs
Yani kısacası sen bu hırsla kendını baya koruyorsun
Daha annenden ne istiyorsun..
Ben anlamadım bu nasıl bır ılıskı
Anneme aldırmayi düşünüyorumSu bdv.de okudugumuzu 100 senede goremezdik, duyamazdik herhalde. Psikolojik destek almayi dusunmez misiniz?
Benim hayatımda kardeşle eşdeğer arkadaşlarım varArkadaş kardeş gibi olmuyo hepsinin kizkardesi var ve ne kadar yakında olsak kardeş olamiyi insan
Teyzelerime annemi uzaktan kumanda gibi yonetip akıl verdikleri için görüştürmüyorum
Bir arkadaşım var gerçekten çok samimiyiz çok iyi anlaşiyoruz filan ama yinede kardeş gibi degil ya baktığım zaman onun ablaları var onlarla benim kadar dertleşmez ama onlar onun yanında çok farklıBenim hayatımda kardeşle eşdeğer arkadaşlarım varEmin ol oluyor frekansın tutuyorsa hele ki çocukluk arkadaşınsa kardeşten öte olur hatta. Kardeşin olsaydı bile belki anlaşamayacaktın illa mükemmel bir kardeşlik ilişkisi olacak diye bir garanti mi var?
Yönetiyor olabilirler o annenin kardeşlik ilişkisi annenin hayatı seni ilgilendirmez. Sen yönettiklerini düşünüyosan uyarını yaparsın gerisi ona kalmış isterse mesafe koyar isterse koymaz. Buna müdahil olmak haddine değil çok yanlış yapıyorsun.
Anneme aldırmayi düşünüyorum
Oda onun bunun verdiği akılla gelip benle ugraşmasin az akıllı olsun o ne öyle ya kukla gibiAnnenize de aldirin tabi ki kadincagiz cok zorbalik gormus ama onceligininiz kendiniz olsun. Allah evladin da hayirlisini versin ya.
Oda onun bunun verdiği akılla gelip benle uğraşmasın az akıllı olsun o ne öyle kukla gibiNasıl bir psikolojik vakasınız siz?
Yalnızlığınızin faturasını annenize kesmişsiniz resmen.
Kardeşleri annemi kullanıyor derken siz ne yapiyodusb evladı olarak?
Kadını sevmiyorsanız kendi kalbine bırakın o zaman. Niye hayatını yönetiyorsunuz?
İnşallah ettiğinizi bulursunuz.
Versinler. Anneniz lafları dinliyorsa annenizin sorunu.Okumadın heralde annemi yonetiyolar benim hayatım hakkında bile anneme akıl verip şoyle böyle yap diyolar
Çünkü kendileri egolarını böyle tatmin ediyorlar kuzenimi istediği gibi yönetiyorlar bana güçleri yetmediği için annemi kullanarak yapabileceklerini sanıyorlarVersinler. Anneniz lafları dinliyorsa annenizin sorunu. Sizi niye kısıtlamak istiyorlar?
Annenize cekecek cezasini mi diyorsunuzOda onun bunun verdiği akılla gelip benle uğraşmasın az akıllı olsun o ne öyle kukla gibi
Madem öyle milletin lafıyla kızının sinirlerini bozuyor çekecek cezasını bana değer vermeyene ben hiç vermem
Beddua da dönüp seni bulsun
Beddua değil ki ettiğini bul diyorum.Oda onun bunun verdiği akılla gelip benle uğraşmasın az akıllı olsun o ne öyle kukla gibi
Madem öyle milletin lafıyla kızının sinirlerini bozuyor çekecek cezasını bana değer vermeyene ben hiç vermem
Beddua da dönüp seni bulsun
Laf salatası yapma kardeşlerinin lafıyla canımı sıkmasaydi odaBeddua değil ki ettiğini bul diyorum.
Kötü bir şey yapıyorsun ki beddua olarak algılıyorsun. dediğini.
Kız kardeşin yok diye annene bilenmissin resmen.
İyi ki de olmamış ayrıca, senin gibi bir abla veya kardeş sahibi olmak gibi bir imtihanı olmamış kimsenin.
Allah anneni senin elinde kurtarsın ne diyeyim.
Kadın kendi doğurduğuna laf edemeyecek, sen kimsin de kiminle görüştüğüm karışıyorsun diyemeyecek karakterde, kardeşlerine dememesi de anormal değil ayrıca. Kötü siz olunca sorun yok tabi.
Fazla öfkelisiniz. Zararı daha çok size oluyor ve olacak da. Biliyorsunuz değil mi?Çünkü kendileri egolarını böyle tatmin ediyorlar kuzenimi istediği gibi yönetiyorlar bana güçleri yetmediği için annemi kullanarak yapabileceklerini sanıyorlar
Kendileri zamanında çok kısıtlanmış istiyorlar ki bende onlar gibi abilerimi her dediğine tmm diyeyim ama ben öyle değilim hepsine kök söktürdüğüm için zorlarına gidiyo
Oda onun bunun verdiği akılla gelip benle ugraşmasin az akıllı olsun o ne öyle ya kukla gibi
Mutsuzluktan ölecek kadar yalniz olup, annenle kendini tatmin etmen üzücü yav. Kizamayacak kadar kötü şu halin, öfken. Yazık.Laf salatası yapma kardeşlerinin lafıyla canımı sıkmasaydi oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?