Pişman olurmuyum

Ne güzel siz annenizle mutlusunuz
Ama ben annemi sevmeye çalışsam bı bakıyorum teyzemle konuşuyor onun aklıyla bana laf ediyor
Bizde sürekli didişiyoruz. Bacılarıyla akşama kadar konusur aradıkları zaman hemen benimkini kapatır. Olsun kafası öyle dağılıyorsa konussun
En büyük kazıgıda bacıları atıyor ama o öyle mutlu napayım banane :KK53:

Şimdi ben bıraksam anneme yine bana karşi akıl verseler naapim ?
Diyorum ya annem çok çabuk birilerinin aklına kanar
Teyzeler senden daha akıllı galiba, birlikte yaşadığın anneni bir türlü aklına uyduramadığına göre
Hayatımı mahvediyorlar diyorsunya merak ettim ne yapıyorlar mesela? Uyuşturucuya mı alıştırıyorlar, torbacılık-dilencilik mi yaptırıyorlar, para karşılığı peşkeş mi çektiriyorlar, dolandırıcılık mı yaptırıyorlar, nasıl mahvoluyor iki akıl vermeyle işgüzarlıkla hayatın hemen?

Teşekkürederim evet secemiyor tabi ama annem hem dunyaya getirip ilgilenmeyen biri
Tabi sadece yorum değildi yaptıkları bildiğiniz akl veriyolardı annemi yonlendiriyolardi
Annemde tabii kolay lokma
Onların lafıyla beni şekle sokmaya calisiyodu
Belediyeden gelip önüne mama mı koyuyorlardı? Öyle mi beslenip büyüdün?
Araba yıkamacılar gelip hortumla fırçayla mı yıkıyordu seni? Öyle mi temizlendin?
Mahalledeki kediler köpekler altını mı yalıyordu altına yaptığında?
Hastalandığında hastane avlusuna atıyorlardı orada biri bulup iyileştiriyordu sonra kokuyu takip edip evine mi ulaşıyordun?

Babamın ekmeğini yiyorum onu ilgilendirmez
Ders calişiyorum hem hani birden olmuyo ya hicbişey
Gidip başka bı evde bu kadar iş yapsam beni maaşa bağlarlar sigortamı yaparlar
Tüm sorumluluk bende yediğim ekmekte babamın ha babamın ekmegiyse bile hakkını veriyorum gözümü açtiğimdan beri bu evin yemeğini temizliğini yapıyorum derdini çekiyorum size kalmamiş bunu sorgulamak ama yinede açıklayayım ddim
Tamam işte ne güzel gidin başka evde çalışın maaşınızı alın sigortanızı da yapsınlar. Size de kalmamış annenizi eleştirmek. Ataerkil düzeniniz batsın,annenizin maaşı yok babanızın var diye sadece babanızın ekmeğini yemiş oluyorsunuz size göre. Kendiniz gibi birileriyle mutlu olun,tabi olabiliyorsanız

Ne işin var o kadının yanında o zaman
Defol git kur hayatını
Burası benim evim kimi kimin evinden kovuyosunuz
Belediyeden gelip önüne mama mı koyuyorlardı? Öyle mi beslenip büyüdün?
Araba yıkamacılar gelip hortumla fırçayla mı yıkıyordu seni? Öyle mi temizlendin?
Mahalledeki kediler köpekler altını mı yalıyordu altına yaptığında?
Hastalandığında hastane avlusuna atıyorlardı orada biri bulup iyileştiriyordu sonra kokuyu takip edip evine mi ulaşıyordun?
He her mama veren anne kafaya bak bee ajajajajjs
Teyzeler senden daha akıllı galiba, birlikte yaşadığın anneni bir türlü aklına uyduramadığına göre
Hayatımı mahvediyorlar diyorsunya merak ettim ne yapıyorlar mesela? Uyuşturucuya mı alıştırıyorlar, torbacılık-dilencilik mi yaptırıyorlar, para karşılığı peşkeş mi çektiriyorlar, dolandırıcılık mı yaptırıyorlar, nasıl mahvoluyor iki akıl vermeyle işgüzarlıkla hayatın hemen?
Yok akıllı olsalardı şuan annemle konusuyo olurlardı onların küçük aklı anca annemi doldurmaya yeter cjfjfnjf
Ha merak ediyorsan soylim kendileri kuzenimin annesi yok diye çok güzel oynatiyolar bana da yapabileceklerini sandılar kendileri baskı korku içinde büyüdüğü için aynı seyleri bizimde yaşamamızı istiyorlar "kızini dövmeyen dizini döver,kızına çok yüz vermiycen,telefona bı uygulama var yüklersen nereye gittiğini görürsün heran,bı uygulama var tüm konuşmaları görürsün,çok dişari birakmiycam kızları"gibi gibi tonla şey kendileri yaşamiş ya banada yaşatmaya çalışıyorlar o küçük akillariyla
Abim var ona anlatıyor işte böyle bı uygulama var telefona indirirken nereye gittiğini tüm mesajlarını görürsün filan akıl veriyor aklınca böyle yap diye
Ha kendi kizlarida vsr gorsen vurmak bir yana bagirmaz bile psikolojisi bozulur çünkü onun kendi kızları peennses
Akıllarınca benim canımı sıkacaklar insanın canı öyle deggil böyle sıkılır ssimdi konussunlar bakalım konusabiliyolarmı

Tamam işte ne güzel gidin başka evde çalışın maaşınızı alın sigortanızı da yapsınlar. Size de kalmamış annenizi eleştirmek. Ataerkil düzeniniz batsın,annenizin maaşı yok babanızın var diye sadece babanızın ekmeğini yemiş oluyorsunuz size göre. Kendiniz gibi birileriyle mutlu olun,tabi olabiliyorsanız
Gaaaayetre bana kalmış beni bu dünyaya getirmisse insan olmak zorunda onun bunun lafıyla kimse benim canımı sikamaz
Ben olmasam kim onun işini gücünü yemegini yapcak bildim bileli hep hasta hepp benide zaten işini göreyim diye çok istemiş yoksa kızlara bayildigindan diil erkek çocuklarına kul olur.
Evet babamın ekmeğini yiyorum bende 7 8 senedir onların işini yemeğini yapiyorum

Evladın hayırlısı merhametlisi vicdanlisini nasip et Allahım,kadincagizda konuşmuyor kardeşleriyle nasıl sindirilmisse,annenizin kiz kardeslerini kiskanmissiniz kalbinizi kötülükle beslemeyin size hiç bir faydasi olmaz

Evladın hayırlısı merhametlisi vicdanlisini nasip et Allahım,kadincagizda konuşmuyor kardeşleriyle nasıl sindirilmisse,annenizin kiz kardeslerini kiskanmissiniz kalbinizi kötülükle beslemeyin size hiç bir faydasi olmaz
Valla kimseyi kıskanmiyorum annem beni işini yapım diye dogurmuş kızlara bayildigindan değil onun bunun lafıyla canımı sıkmiycaktı oda
Ailenin de hayirlisi

Gaaaayetre bana kalmış beni bu dünyaya getirmisse insan olmak zorunda onun bunun lafıyla kimse benim canımı sikamaz
Ben olmasam kim onun işini gücünü yemegini yapcak bildim bileli hep hasta hepp benide zaten işini göreyim diye çok istemiş yoksa kızlara bayildigindan diil erkek çocuklarına kul olur.
Evet babamın ekmeğini yiyorum bende 7 8 senedir onların işini yemeğini yapiyorum
Sadece çevreniz değil,siz de insan olmak zorundasınız.

33 yaşındayım hala annemden korkarım. Aynı zamanda çok severim ama attığım her adımda bi annem ne der derim. Öyle kafama göre davranamam. Kızım var inşallah oda benim gibi bir evlat olur. Sizinle ilgili yorum yapamayacağım üzgünüm. Büyük konuşmak istemiyorum.

Back
X