pişmanım,merak ta ediyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım bnm içimi rahatlatmak için uzun uzun yazmışsın cok ii niyetlisin:1hug:
içim rahatladı gerçektena.s

eee ozaman dahada aydınlat surtunmeyle basıncla cartla curtla bısı olurmucunku hergun bu konuda bı konu acılıo

kıyafet varken basınçla olmaz diyo yani arkadaşlar canım..vajinaya giriş olmadan öyle sert cismin üstüne oturmakla sürtünmekle kolay kolay bozulmaz diyolar,internette de öyle yazıyo

bu kızlık zarının yırtılması ile gelen kanın rengi daha farklı mı oluyor?

Bence kizligin bozulmamistir cünkü vajinaya giris olmadi... merak etme canim...

bu kızlık zarının yırtılması ile gelen kanın rengi daha farklı mı oluyor?

Hayir ya benim bildigim farki yok pek, ama insana göre degisir eger ki cok kan geliyorsa o gecesi, kan kirmizisi olur ama az gelirse, adetin son günlerine benziyo..

yanii bişey olmamıştır diyosunuzz kızlarr dimifisfisfisfisfisfis

kıyafet varken bırşey olmaz..
kıyafette delık varsa bılemem...

ay koptum ya uzun zamandır bukadar gülmemiştim sen beni su kederli halimle güldürdün ya allahta seni güldürsün kibela :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yokk hiçbirşey olmamıştır sapasağlam duruyo cnim..

bahsetiğin olayla bozulması imkansız bişi..

tam haydar dümenlik soru mirmirmirmir
bişey olmamıştır içiniz rahat olsun yerimseniben

ay koptum ya uzun zamandır bukadar gülmemiştim sen beni su kederli halimle güldürdün ya allahta seni güldürsün kibela :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
cumlemızı guldursun..ılk aklıma gelenı yazdım

Haydar dümene sorulan sorular gibi oldu burası..

sen posta gazetesi al orayı takip et senin gibi bir sürü aynı sorunu olan var:)))

ay kızz bi ne zorluklarla bozduk canımız cıktı böle bozulması kolay bişey olsaydı kızların yüzde 80 kadın olurdu.sen merak etme taş gibidir o sırnaşık şey

yok yokk bişiyy olmuyoo merakk etmee
bundan sonraa daha tedbirlii olusunn

insanlar penisle vajinayı karşı karşıya getiyor da yine bir şey yapamıyor.o zar öylece duruyor
sizin durumunuzda zarın yok olması imkansız.dimi?

ahhhhhhhcanım ah o kadar şeyle hiçbişecikte olmaz ona biz bozulsun diye az uğraş vermedik ağlaya ağlaya gözlerim şişti bozulmamıştır sen gönlünü ferah tut...

Açıkcası samimiyetinize zerre kadar inanmadım. Dağ başında mı yaşıyorsunuz kuzum siz. Sorduğunuz sorunun komikliğinin ve saçmalığının farkındamısınız.
Bütün arkadaşlar size yardımcı olmak için elinden geleni yapmış ama ben malesef bu kadar iyiniyetli davranamadım. Çünkü siz resmen kafa bulmaya çalışmışsınız.

Ya bu soru bana hiç yabancı gelmedi. Daha önce nerden duymuştum acaba ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…