E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
orta okula gittiğim sıralarda bisiklet tepesinden inmezdik arkadaşlarla. Annelerimiz kızardı bize kızlar için bisiklete binmek zararlı diye. Aldırmazdık tabii. Bir gün kötü düştüm adetim yeni bitmişti. Renkli akıntı beni telaşa düşürmüştü. Arkadaşlarıma söledim korkudan bisiklet maceramız sona erdi. Aramızda ilk evlenecek arkadaşın bizi aydınlatmasını bekledik.
ben 15 yaşında idim bir kaç yaş büyük arkadaşımız evlenince yolunu gözlemeye başladım. İlk gördüğümde de hadi çabuk söle meraktan ölecem dedim.
Yok canım yaa öle bisiklete şuraya buraya çarpmakla düşmekle olcak şey değil rahat ol demişti.
Evlendiğimde Ne kadar doğru ifade ettiğini anladım. (Canım arkadaşım kulakları çınlasın)
Konu sahibi şekercim bu örnek yetermi ikna olabilmen için. Mutlu kal.
eee ozaman dahada aydınlatsurtunmeyle basıncla cartla curtla bısı olurmu cunku hergun bu konuda bı konu acılıo
bu kızlık zarının yırtılması ile gelen kanın rengi daha farklı mı oluyor?
kıyafet varken bırşey olmaz..
kıyafette delık varsa bılemem...
yanii bişey olmamıştır diyosunuzz kızlarr dimifisfisfisfisfisfis
cumlemızı guldursun..ılk aklıma gelenı yazdımay koptum ya uzun zamandır bukadar gülmemiştim sen beni su kederli halimle güldürdün ya allahta seni güldürsün kibela :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?