Pismanim.nefes almak dahi zor...

valla cnm iyiki ayrılmışsın..çok güsel olmuş... ne olur kızma bana ama ben çok sevindim

ya neler yapmışs sana sen hala pişmanım diyosun...boşver..evlenince anana babana hasret kavga gürültü...geçmez ole zaman...

allah karşına doğru zamanda doğru insanı çıkarsın..önemli olan bu...sen aslında bi çok bayanın yapamadığını yapmışsın...bole flortlük döneminde aslında ilişkinin gidişatı belli olduğu halde evlenip,çok mutsuz olan sonra boşanan yada ole mutsuz bir şekilde evliliğini sürdüren bir sürü insan var....demmek ki ahyırlısı böyleymiş...senin ailenden önemli ne olabilir bu dünyada...hiç ole hırpalama kendini

haksız olan o..seni ezen,sindirmeye çalışan o...sen daha ne istiyosun bir cesaret kurtulmuşsun ondan
rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin

Canım bende 8 yıllık ilişkiden sonra nişanladım ve benim nişanlımda aileme gidip gelmek istemdiğini söylediğinde bende benim ailemi istemiyosan benide istemiyosun demektir diyip ayrılma kararı aldım.anladığım kadarıyla sende ailene düşkünsün aslında erkeklerin bu tavrını anlamak zor üstelik biz evlenince aileme sadece5 dklık mesafede oturacaktık buna rağmen istemdi seninki de aslında seni gerçekten istese aslında uzakta olduklacağınız için gidip gelmeyi bu kadar problemhaline getirmezdi.hadi bunuda geç değer vermeyeceği sana belliymiş çünkü kendi ailesi ile senn aileni kıyaslıyo ve kendince yüzdelik pay biçiyo deseydi bende aileme gidip gelmem ozamn belki konu birkez daha konuşulabilirdi ama
giden gitmiş biten bitmiştir demeli ve devam etmelisin bence allah hakkımızda hayırlı olanları nasip eylesin çok zor sevdiğinin aslında senn olmamasını bilmen ama nasip canım herşey nasip umarım acını biran evvel bastırabileceğin güzel günlerin olur.evlendiğini başkasının olduğunu unut ve bence sana yaptığı şeyleri ve vermediği değeri düşün ...

iyi ki ayrılmışım diye dua etmelisin.. bir daha sans verseydim die kahrolma bnce... kessinlikle haketmio.. onla ewlenseydin halin ne olurdu bi düşünsene..snenden babandn vaz mı gecicektin?? onu bırak böle düsünen bir zihniyetle bir ömür gecer miydi ?? en iyisini yapmıssın arkadasım .. geriye dönüp bakma sakın...

ayrılma sebepleriniz çok ciddi.. neden pişman oluyosun ki.. sadece şu an o nişanlandığı için bu duyguları yaşıyorsun. bunlar aklına gelince yaptıklarını hatırlamaya çalış. benim çektiklerimi şimdi o kız çekecek diye bak olaya ve o kıza acı.. çünkü senin annene babana ömür boyu uzak olacak birisi için pişman olmana değmez. bunu sende çok iyi biliyorsun. sen de nişnalnasan sevgilin olsa hiç takmazdın onun nişanlanmasını..

Dogdugun degil;doydugun yerdir asil vatanin diye bir deyis var.Annenlerin hassasiyetine saygiliyim.Ama Sen kocaman KIz olmussun evlenecegin adamla ufak bir tartismada annenin evine gelirsen bu evlilik uzun olmaz.Gelmeyeceksin.Aileni hic bir zaman evliligine karistirip,esinle muhatap etmeyeceksin.Tabi adam da ayni fedakarligi yaparsa ne ala ama erkekler yapmazlar be guzelim.Elimizdeki malzeme bu.Armuttan elma yetistiremeyiz.Sadece elimizdekini kaliteli armutlar,elmalar olarak yetistirebiliriz o da yetisirse.

Allah kurtarmis seni. Sukret Bukadar takilmayin gecmise....gelecege bakin. Ins mutlu huzurlu aydinlik bir gelecek bekliyor seni. Pismanlik duymak keske demek cok sacma. Zamani geri alamazsin. Oyuzden bosu bosuna canini sikiyorsun.Bosuna yipraniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…