Pismanim.nefes almak dahi zor...

keşke bir şans verebilseydin diyemeyeceğim...onunla tekrar barışmamakla en iyisini yapmışsın...bence o kişiyle evlenseydiniz kesinlikle mutlu olamayacağınız o kadar açık ki...evlenmeden önce bu denli hayatına karışan birisi evlendikten sonra kimbilir nasıl sıkardı seni...böyle örnekler var maalesef çevremde...bazıları ne giyeceğini,ne konuşucağını şaşırıyor hatta pencereden dışarı bakamayanı bile var...hem bu adam senide evlendiği kızı da aldatmış...böylelerinden hayır gelmez güzelim bence dua etmelisin yanılıp evlenmediğin için...bir ömür mutsuz huzursuz yaşamaktansa bu acıyı yaşarsın daha iyi ileride unutursun...ayrıca anladığım kadarıyla annesi de seni biliyor ve ona birçok kez yardım etmişsin...annesi neden arayı düzeltmeye çalışmamış anlayamadım...demekki o da evlenmenizi istemiyordu...boşver bence her yönden ayrılık iyi olmuş...sen sadece kendini düşün ileri bak her zaman ,her seferinde geride kalan yaşanmamış şeyleri düşünmek daha çok yorar seni...ve en önemlisi kendinde eksiklik arama çünkü sana gelene kadar okişinin eksi defteri dolmuş taşmış...inşaallah çok yara almadan unutursun ama unutma bu biraz senin elinde...

sen kendine ters gelen şeyler yüzünden ayrıldın keyfinden değil ki. demekki sana ters gelen, anlaşamadığınız konular vardıç evlenseydiniz aşabilecek miydiniz sence bu sorunları ?
hayırlısı buydu belkide. elbette acın büyüktür ama geçer elbette. hem ayrıldıktan 1 ay sonra birini bulmuş ve üstüne evlenmiş birinin sevgisi ne kadar gerçek olabilir ki...

Yazını sonuna gelınceye kadar dua ettım Allahım nolur evlenmiş olmasın dıye..
Cook sukrett canımmm böyle bı adamla evlenmemıssınn bak sana daha evlenmeden neler etmıs dusunsene evledıgınde olucakları.
Hiiç uzulmee Rabbım senın karsına oyle bırını cıkarır kı ınsallaah bu olanları unutursun o zaman sukredersın ıyıkıde olmamıs ..

canım kısmet değilmiş anlattıklarına görede anlaşamıcakmışsınız gibi görünüyo sende beynini o kişi ile yorma ondan çok daha iyileri bekliyor belkide seni

Güzel kardeşim hayat dediğin şey o kadar kısa ve o kadar acı ve bir okadarda tatlıdır.
Sen şimdi diyorsun ki pişman oldum ? neye pişman oldun ? onun gittiğine mi ? yoksa birdaha seni üzmeyecek olmasına mı pişman oldun ?
diyorsun ki keşke bir şans daha versemiydim ? evet keşke bir şans daha verseydin şu pişmanlıkların olmayacaktı çünkü daha çok pişman olacağın için böyle bir pişmanlığı hatırlamayacaktın bile.
Güzel kardeşim senin moralin bozuk piskolojin çökük ama şimdi yapma gereken şu
yazımın başında yazdıklarıma dönmen hayat kısadır hemde çok kısa göz açıp kapayacak kadar kısa
nefesini aldığında verecekmisin bilemiyorsun veya verdiğinde yeniden alablecekmisin bilemiyorsun.Hayatın bir nefes almaya bağlıyken mutsuzluklara pişman olmak niye ?
kısacık hayatı acılarla doldurmak için mi ?

Şu kısacık hayatında seni mutsuz etmiş seni anlamamış senin değerini bilememiş sana değer vermemiş birinden ve seni hiçe sayarak sana tek kelime edip helallaşmadan senden giden biri için pişman olup hayatı acılarla doldurmaktansa Elinden gelen herşeyi yaptığın ve vicdanının rahat olduğu için acılarından uzaklaşıp hayatın tatlı tarafından bakmalısın bence.
Bu kişi ile şimdiye kadar yaşadıkların kara bulutlar sarmış bir dünyaydı evlenseydin kara zindanlar olacaktı...Ama gel dağıt kara bulutları onlar senden giderken sen tutup kendine getirme bırak gitsin o bulutlar onlar gideceği yeri bulur sana da aydınlık tatlı huzurlu mutlu günler kalacaktır.
Başını ağrıttım kusura bakma hakkını helal et ...

ailenize ve kendinize haksızlık ediyorsunuz.evlenseydiniz de sonunuz boşanma olurdu.ne giyim,ne tavır,ne iş,ne aile,iki sevgili arasında bu tür şeylerin sorun olmamasının bir yolu var,karşı tarafı mutlu etmek.

mesela seni ailenle görüştürmediğinde,senin mutsuzluğuna dayanabilcek mi?senin o durumda ona çok mu faydan olcak sanki?baştan eksik olur ilişki

Allah herkesin hakkinda hayirlisini nasip etsin, suan cok üzgün olabilirsin ama her serrde bir hayir vardir, ilerde eminim bunu daha iyi anlayacaksin..Allah unutman icin kolaylik ve sabir verir insallah..

''Bana dedigi erkek yüzde 10 kizin ailesine giriyor, kiz yüzde 90 erkeginkine.''

boyle konusan bir gerikafalidan ayrildiginiz cok iyi olmus
hayirlisi olmus yani...
ayrica adamin hemen kendini baskasinin kollarina attigini da sayarsak zaten nasil biri oldugunu da anlabiliyorsunuzdur umarim...
hic uzulmeyin...
simdi aci cekersiniz ama bir gun gececek...
dunya o adamin uzerine mi kurulu? hayir...
hint kumasi da degil onun gibi geri kafali cok var
yakinda uzuntunuz gecer merak etmeyin...

Siz bu beladan kurtulmuşsunuz hala neye üzülüyorsunuz?
İnsan elbette alışkanlıkların verdiği bir duyguyla özlem çeker
Ama inanın kurtulmuşsunuz.
Daha evlenmeden ailenle görüşmeyeceksin moduna giren bir adam inanın hayatı size zehir edecekti.
Zaten dayanamayıp boşanacaktınız.
En azından bu ayrılık baba evinizdeyken yaşanmış da daha fazla zarar görmemişsiniz.
Bu arada o evlendiği kıza da inanın çok ama çok acıdım

benca ayrılık kararını almakla siz kendinize bi şans vermişsiniz. bide böyle düşünün. mutluluklar

canım hıc uzulme gercekten
zaten daha evlenmeden beraberken senı yeterınce uzmuss
allah sana dogru yolu sunmus
ne demek anne babayla gorusturmemek
boyle bır dusunce bıle benı cok sınırlendırıyor

bız kadınların hatası ızın almak
hayır efendım annem babmla gorusmek ıcın esımden ızın almam
sadece haber verırırm hepsı bu

allahın sevdıgı kuluymussun
gıden gıtmıs bosver degmez canım
allah senın karsına hayırlı kısmetını tez zamnda cıkarır ıns..

şu an çok acı çekiyorsunuz ama
inan geçer
her şey bir yana
evlilil eşiğinden dönmüşken koşa koşa baska biri ile evlenmis bir adamdan medet ummadıgın iyi olmui.
senin icin hayırlısı olmus gercekten
ne demek yüzde 10 senin ailen
matematik hesabımı mı olurmus bu islerin

bu durumda ne yapmaliyim arkadaslar. unutucam biliyorum baska cagre yok ama cigerim parcalaniyor... (((( gercekten suclumuyum..bir sans daha vermem gerekiyormuydu....

tmm da canım vermen gerekse de gerekmese de artık çok geç bunlar için.. unutmaktan öteye yol yok.. zaman herşeyin ilacıdır.. unutacaksın.. sonra başka limanlara sığınıcaksın.. başka yol yok..

kurtulmuşşun şükret halıne... beklı senı ailenle bıle görüşturmezdı.. yasak koyardı... daha kötu olabilirdi.. evlenmiş diyorsun pekı ne kadar emınsın eşine psıkopat gıbı davranmadıgına... ayrıca nerelıydı... nasıl böyle aptal bir düşünceye sahıp kendısı..

bu erkekler kendilerini böyle tatmin ediyor heralde senin ailen yok bundan sonra benim senin ailen sen gelin geliyorsun soyadımı taşıyacak olan sensin hep aynı şeyler bende duymuştum bunları sen yazınca geldi yine gözümün önüne yaşadıklarım.. bunlar ne sanıyor arkadaş kendilerini ya ne demek senin ailen %10 benimki %90.. onun anası babası mı doğurmuş senide okutmuş büyütmüş saçma sapan adamlara üzülüyoruz yemin ederim. böyle bir zihniyette ki adamla ne ev kurulur ne yuva... üzül için yansın ama o adama değil kendi talihine ben nerden buldum bunu diye yan arkadaşım

canım niçin pişmanlık duyuyorsun belkide evlensen ailenle görüştürmediği için çok mutsuz olcaktın.o zamanda buraya boşanmalı mıyım die konu açabilirdin.boşanmaktansa hiç evlenmmemk daha iyi canım.senin hakkında da hayırlısı buymuş.allah daha iyi kısmetler çıkartır karşına inş...

Allahın sevgili kuluymus deyıp sukredecegıne sen acımı cektırıyorsun kendıne ..
hay Allah ya ınsanları anlamak ne kadar zor..

Adamın sana, senın aılene ve değerlerine saygısı yokmuş , saygısı olmayan ınsanın sevgısıde samımı değildir zaten sevgısının de olmadıgı senen ayrılır ayrılmaz baskasını bulmasından belli .. ustelık baskasıyla bırlıkteyken de senınle bır muddet konusmus .. bıldıgın adi bir insan işte .Bunlara rağmen sen kendını uzuyorsun .. bence bu aşk falan değil sen suan bosluktasın ..

Bir erkek haksız oldugu halde senın uzuldugunu bıle bıle ustelıyorsa,kesinlikle ayrılmak ıcın bahane uretıyordur ve hayatında zaten bırı vardır,nıtekım o kısıyle de evlenmıs
sunu dusun suan o kızın yerınde olmak ıstermıydın?
Cevabın evetse acı cekecek,ve sureklı psıkolojık sıddet gorecektın
zaman herseyın ılacıdır ,ne asklar unutuldu ,ugruna ölürüm dıyenlerın hepsı yasıyor vallahı...
Sevgıyle kal dualarım senınle.

sen böyle birinden kurtulduğuna sevin canım birde keşke tekrar şans versemiydim pişmanım diyorsun:26:adam seni sevmemiş bile bence sevse senden sonra bu kadar çabuk birini bulup evlenmezdi emin ol
birde adamın mantığı hiç hoş değil enneni babanı şu kadar görecen diye düşünen baskıcı biriyle evlensende mutlu olamazdın zaten canım
bu nedenle hiç üzülme boşuna ağlama sızlanma yazık sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…