- Konu Sahibi bebek-bebek
-
hayır tabi ki. yeniden okumanız lazım.Şimdi ben ne yapayım edebiyat okuyup da psikolog olan var mi?
Ezberim iyi değil . Zor bitirdim zaten bu bölümü.3/5 nerden verildigi belli olmayan sertifika alip psikolog değil ama yaşam koçu,NLP uzmanı,eğitim danışmanı şeklinde unvanlar kullanan çok.Ama kendi ofislerini kuruyorlar genelde.Psikolog unvanı alabilmeniz için psikoloji lisans eğitimi almanız gerekiyor.Neden edebiyat öğretmenliği yapmak istemiyorsunuz?
Ezberim iyi değil . Zor bitirdim zaten bu bölümü.
Şimdi ben ne yapayım edebiyat okuyup da psikolog olan var mi?
Yine okumam mi gerek ?
Güldüm yazdiklariniza haklı olduğunuz yanlariniz da var tabi.Yaşınızı bilmiyorum ama sanki başka ülkede yaşıyor gibi yazmışsınız
Bu cümleyi okul hayatı ilkokul 5 te bitmiş 70 lik teyze sorsa anlatırım da üni mezunu formasyonu olan anlı şanlı edebiyat öğretmeni için fazla absürt bir soru değil mi
Yaşım 40 a yakın siz daha gençsinizdir
Ben küçükken de şimdi de psikolog olmak için üniversite okumak gerektiğini üniversite okuyacak konumdaki kişiler bilir
Siz evde bunalmış ikinci çocuk fikri ile gerilmişsiniz sanki kendim bakmalıyım ama çalışmalıyım daha saati sıkı olmayan iş olmalı vs hisleriniz var gibi
Sağlıkla büyütün çocuklarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?